10 tips over hoe de veroudering BEAT TE ETEN10 tips over hoe de veroudering BEAT TE ETEN

Mensen zijn op zoek naar het geheim van de eeuwige jeugd allang begonnen en, hoewel de gemiddelde leeftijd verwachting voor de meeste mensen is veel hoger dan het ooit is geweest, we hebben nog steeds de geleidelijke begin van de verdragen tekenen van veroudering. We kunnen het geheim om eeuwig te leven niet geven, maar we kunnen u vertellen wat manieren waarop je langer kunt leven, en afweren de tekenen van veroudering. De keuzes die je maakt in je dieet kan een enorm effect hebben op je uiterlijk en de levensverwachting hebben, dus lees deze tien tips over hoe je het verouderingsproces kan houden door wat je eet.

1. Eet meer vette vis

De omega-3 in vis zoals tonijn en zalm beschermen tegen veroudering om u te beschermen tegen de schade die kan worden veroorzaakt door zonlicht. In studies uitgevoerd in Groot-Brittannië, bleek dat omega-3 de menselijke huid tegen zonnebrand, huidkanker en rimpels die worden veroorzaakt door blootstelling aan zonlicht kan beschermen. Om de voordelen van omega-3 te plukken, moet u minstens twee porties vette vis per week te eten.


2. Swap aan volkoren

Het eten van geraffineerde granen, zoals witte bloem en witte rijst, kunnen niveaus van insuline, die ontsteking en beschadiging van de huid veroorzaakt te verhogen. Volle granen zijn veel beter voor je dan geraffineerde granen, omdat ze bevatten meer vezels en meer voedingsstoffen, en kunnen ook een deel van de oplossing voor uw huid er jonger langer zijn.

3. Drink groene thee

Een andere belangrijke oorzaak van huidveroudering is de celbeschadiging die wordt veroorzaakt door vrije radicalen. U kunt beschermen tegen deze schade door de consumptie van voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten zoals groene thee. Groene thee bevat hoge niveaus van anti-oxidanten, en een chemische stof genaamd EGCG, welke cellen beschermen en helpen de gezonde nieuwe cellen groeien.

4. Verminderen suiker

Evenals dat er voedingsmiddelen die kunnen vertragen het verouderingsproces, zijn er voedingsmiddelen die versnellen ook, en suiker is een van die. Het eten van teveel geraffineerde suiker verhoogt het niveau van glucose in het bloed, die kunnen interfereren met de gezonde productie van elastine en collageen. Als uw lichaam genoeg collageen en elastine niet produceren, dan is uw huid wordt verlaagd en rimpels zal vormen.

5. Voeg meer kleur op je bord

Gekleurde vruchten en groenten zijn ook een voedsel dat de tekenen van veroudering zal vertragen. De pigmenten die fruit en groenten helder rood, geel en oranje, heten carotenoïden maken, die krachtige anti-oxidant eigenschappen hebben. Een carotenoïde in het bijzonder die bètacaroteen, helpt de huid om water vast te houden en bevordert de productie van collageen. In het algemeen werd vastgesteld dat mensen die een hoog niveau van carotenoïden in hun dieet minder lijnen en rimpels in de huid.

6. Voeg meer olijfolie voor voedsel

Toen de onderzoekers bestudeerden de zeer lage incidentie van kanker en hart-en vaatziekten, op het Griekse eiland Kreta, hebben zij geconcludeerd dat het als gevolg van enkelvoudig onverzadigde vetten die worden aangetroffen in olijfolie dat de mensen van Kreta, gebruiken ze in hun voedsel . Olijfolie bevat ook krachtige antioxidanten genoemd polyfenolen, dus voeg meer olijfolie aan uw voedsel zal helpen vertragen van het verouderingsproces en het helpen voorkomen dat de ziekte leeftijd gereageerd.

7. Het eten van chocolade

Het eten van chocolade of het drinken van cacao kan ook helpen bij het voorkomen leeftijd gerelateerde ziekten. Op een klein eiland voor de kust van Panama, waar mensen een drankje rijk aan cacao regelmatig drinken, het tarief van hart-en vaatziekten is negen keer minder dan in Europa. Cacao bevat flavanolen, die bekend staan ​​om gezonde bloedvaten behouden, en aldus het risico van hartziekten, nierziekten en dementie verminderen.

8. Eet uw greens

Accumuleren je bord hoog met groene groenten zal u helpen gewicht te verliezen en zal u beschermen tegen veroudering ook; Kruisbloemige groenten, zoals kool en broccoli bevatten calcium en foliumzuur, die het verouderingsproces te vertragen. Het toevoegen van meer groene bladgroenten aan uw dieet zal ook helpen voorkomen dat dementie en leeftijdsgebonden maculaire degeneratie.

9. Voeg meer specerijen en kruiden voor voedsel

Specerijen en kruiden meer dan toe te voegen smaak aan voedsel te doen; Ook vitaminen en voedingsstoffen te voegen. Elke kruiden en specerijen heeft zijn speciale medicinale kwaliteiten, bijvoorbeeld, kan knoflook beschermen tegen hart-en vaatziekten, en Ginger bevat anti-inflammatoire ingrediënten, en een goede mix van kruiden en specerijen in je dieet kan leiden tot allerlei anti voordelen -Aging.

10. Eet veel eiwit

Bij het bereiken van de leeftijd van 40, de spieren beginnen te dalen tegen een tarief van 1% per jaar, maar u kunt de daling die door meer spieropbouwende eiwit aan uw dieet te vertragen. Eet meer mager vlees en / of vis, bonen, zaden, linzen, quinoa om uw niveaus van eiwitten te verhogen en zal uw gewicht naar beneden en je spiermassa te houden.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha