10 tips over hoe Binge eating STOPPEN10 tips over hoe Binge eating STOPPEN

Een definitie van binge eating is 'ongecontroleerde consumptie van grote hoeveelheden voedsel in een korte periode van tijd'. Net als de meeste eetstoornissen, kunnen eetbuien sterk variëren in ernst. In ernstige gevallen kan eetbuien ernstige medische gevolgen hebben, en de steun moet door een arts worden gevraagd. In veel gevallen echter, eetbuien kan gewoon een slechte gewoonte te zijn en wordt vaak veroorzaakt door pogingen om gewicht of voor het niet volgen van een normaal eetpatroon te verliezen. Dus als je een persoon voor wie een van de chocolade doos is gewoon niet genoeg is, lees dan onze tien tips over hoe u uw eetbuien te beteugelen:

1. Houd het pakket in de kast

Onze eerste tip over hoe om eetbuien te stoppen is - wanneer u bereiken voor een snack, zoals een pak koekjes of snoep, neem dan twee of drie cookies en dan terug het pakket om de kast voordat weer naar beneden zitten. Niets uit de verpakking eten of, zo niet, de verleiding om meer zal zijn daar te eten, recht voor uw ogen.


2. Sla geen maaltijden

Een andere effectieve tip over hoe om eetbuien te stoppen is - zorg ervoor dat je goed eet tijdens de maaltijden en nooit een maaltijd overslaan. Overslaan van een maaltijd zal zijn, natuurlijk, maak je honger hebt en waarschijnlijk meer dan te compenseren wanneer de volgende maaltijd of binging op snacks. Je lichaam verteert voedsel beter, gemakkelijker als je regelmatig eet en je bent waarschijnlijk minder algemene om te eten.

3. Eet uw maaltijden aan tafel

Eet je maaltijden aan tafel is een andere goede tip over hoe om eetbuien te stoppen. Je moet je lichaam de tijd om te beseffen dat hij heeft genoeg te eten gehad, dus neem uw tijd met uw maaltijden en eet ze zitten aan een tafel, niet in de voorkant van de TV of in de keuken te geven. Maak uw maaltijd een evenement, genieten van het eten en je zal voller en minder kans op binge voelen over snacks later op de dag.

4. Eet een goed ontbijt

Het eten van een goed ontbijt zal u ook helpen bij het zoeken over hoe je eetbuien te stoppen. Zorg ervoor dat u een goed, gezond ontbijt te krijgen elke dag. Binge eters zijn vaak mensen die het ontbijt overslaan, omdat ze echt honger een beetje 'later op de dag en eet veel meer dan ze zou doen als ze aten de eerste maaltijd van de dag.

5. Probeer in plaats van te drinken eten

Het is eigenlijk verrassend eenvoudig om de dorst verwarren met honger, dus, een goede tip over hoe om eetbuien te stoppen is dit: als je de behoefte voelen om te eten, probeer dan een drankje in plaats. De beste optie is water. Je zou kunnen onderdrukken het verlangen, dat slechts een gevoel van dorst kunnen zijn hoe dan ook, en zal ook een beetje 'breder te voelen.

6. Leid jezelf

Soms kan de oorzaak van eetbuien pure verveling. Probeer jezelf bezig te houden en als je begint te voelen een verlangen opkomen, ga dan voor een wandeling, doe wat werk, iets om je gedachten af ​​voedsel. Zodra je begint te leren hoe om het begin van de onbedwingbare trek te herkennen, kunt u beginnen om ze te controleren en niet toestaan ​​dat uw wens om jullie te controleren!

7. Identificeer je trigger voedingsmiddelen

Binge eating is niet zo ongewoon als je zou denken, en de meeste mensen hebben een voedsel dat, als je eenmaal hebben opgepikt, ze vinden het moeilijk om weer neer te zetten. Voor kaas een deel van het, voor anderen is het chocolade of ijs. Denk na over wat je trigger voedingsmiddelen zijn en aandacht besteden aan het probleem. Idealiter moet je streven om jezelf te trainen om slechts een klein deel van deze voedingsmiddelen te eten, maar als je niet kunt doen, dan eerlijk over, en niet kopen dat voedsel, totdat je meer het gevoel de controle van uw cravings.

8. Stop met het eten 's nachts

Veel mensen melden dat hun eetbuien treedt op in de avond, na het eten van hun belangrijkste maaltijd van de dag. Dus nog een tip over hoe om te stoppen met binge eating is - een tijd van de avond te stoppen met eten en hou je eraan! Maak deze kleine regel voor u. Als je jezelf beloven dat je niets na, laten we zeggen, 08:00 eten, de volgende keer dat je schop je schoenen uit en ontspan in de voorkant van de tv, hopelijk zal het niet automatisch bereiken voor het voedsel. Als je eet terwijl afgeleid, moet je meer eten, zelfs zonder het te beseffen, dus je hebt een yoghurt of een kop warme melk in plaats!

9. vaste tijden voor eten

Als u vinden het te moeilijk om uw eten te controleren, dan vaste tijden van de dag om maaltijden en snacks te eten. Zij hebben tijden ingesteld tijden voor ontbijt, lunch en diner en geniet voor een aantal gezonde snacks tussendoor. Het is misschien een beetje 'te nemen om de discipline van deze routine te leren, maar het moet helpen om te voorkomen dat te veel eten of het overslaan van maaltijden.

10. Ondersteuning

In de meest ernstige vormen, binge eating is een ziekte, maar een ziekte die kan worden genezen. Als je echt een probleem dat bepaalt je eet, kunt u steun van therapeuten of ondersteuning groepen die u zal helpen meer verantwoordelijk voelen krijgen, en praten met mensen die dezelfde problemen hebben, kunnen zeer voordelig en therapeutisch zijn.

Heeft u nog andere suggesties over hoe om eetbuien te stoppen? Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha