10 tips over het omgaan met SOLITUDE10 tips over het omgaan met SOLITUDE

Zelfs als u woont in een van de drukste steden ter wereld, kunt u nog steeds het gevoel alleen. In feite kan het je nog meer het gevoel verschrikkelijke eenzaamheid. Alleen het gevoel is niet een ongewoon gevoel, hoewel, en het is heel natuurlijk. De meeste mensen voelen zich alleen en verlaten, op een bepaald punt in hun leven, hier zijn tien tips over hoe de bestrijding van eenzaamheid:

1. Begrijpen wat is eenzaamheid

Heeft een gevoel niet verwarren voor een feit. Eenzaamheid is meer dan een gevoel, dan is een feit. Eenzaamheid wordt vaak veroorzaakt door iets dat een slecht geheugen geactiveerd, in plaats van het feit dat je echt alleen, is de hersenen overuren, in een poging om zin van te maken, maar het feit is dat je waarschijnlijk niet echt alleen.


2. Leer je gedachten te beheersen

Nog een tip over hoe om te gaan met eenzaamheid is om te leren om hun gedachten te controleren en beginnen om hen uit te dagen. Kijk in je hart, dat alleen het gevoel kunnen vaak verward met gevoelens van ontoereikendheid zijn. Focus je gedachten op de dingen die je best doen en opnieuw beginnen te geloven in jezelf, en op deze manier kunt u het vertrouwen op te bouwen om uit te reiken naar andere mensen nog.

3. Lees meer

Reading lijkt misschien een eenzame bezigheid, maar kan u helpen om nieuwe dingen te ontdekken en geven je meer zelfvertrouwen. U kunt zo veel leren van lezen en geven u de motivatie om te handelen en het leven meer voldoening.

4. Wees niet bang om weer in contact met oude vrienden

Een andere goede tip over hoe om te gaan met eenzaamheid is eenvoudig - weer in contact met oude vrienden; je hebt niets te verliezen. Heeft u vrienden die net een e-mail of telefoontje te hebben, en het enige wat je terug is je. Alleen maar omdat je niet gesproken een beetje ', betekent niet dat je bent vergeten, dus pak de telefoon, zet de handset en opnieuw contact maken met hen.

5. Wees niet bang om uw vriendschap kring uit te breiden

U kunt nieuwe vrienden te vinden op de meest onverwachte plaatsen, dus niet uit de buurt van vreemden verlegen. Als je niet wilt zijn om mensen willekeurig in de straat, maar als iemand neemt de kant van vriendschap, niet weg te lopen, want deze keer, zou het voor de echte.

6. Probeer het schrijven

Onze volgende tip over hoe om te gaan met eenzaamheid is om te proberen te schrijven. Schrijven is een geweldige manier om je emoties te uiten. Probeer te schrijven op papier of op een laptop, de emoties die je voelt, en zal u helpen beter te begrijpen wat er gaande is in je geest. Het moet niet in proza ​​waardig van een literair meesterwerk; het is gewoon een geweldige manier om je gevoelens te stromen en om ze beter te begrijpen.

7. Houd bezig

Een andere goede tip over hoe om te gaan met eenzaamheid is bezig te houden. Als er één ding is dat je je alleen voelen, dan is verveling. Om thuis te zitten, stil te staan ​​bij uw problemen, zal alleen maar erger dingen zien, om iets, wat dan ook, te doen om je geest te vullen en je voelt wel een beetje 'minder alleen.

8. Begrijp dat je niet nodig om mensen gelukkig te zijn

Er is geen plaats in 'Manual of Life', dat zegt dat je moet rond andere mensen de hele tijd om gelukkig te zijn. Veel mensen zouden graag een aantal 'tijd voor zichzelf te hebben. Geen behoefte om in de menigte om een ​​goede tijd te hebben, omdat de beste vriend die je ooit kan hebben is jezelf.

9. elke hobby Take

Volgende tip over hoe om te gaan met eenzaamheid is om lessen te nemen in een nieuwe hobby en al snel mensen met wie je hebt gemeenschappelijke belangen te vinden. U kunt een nieuwe hobby te beginnen, gewoon omdat je het leuk vindt en als je nieuwe vrienden te maken, dan is dat prima en het is een voordeel, maar als je dat niet doet, dan is dat ook goed.

10. Vrienden zijn niet altijd het antwoord

U kunt alle vrienden over de hele wereld, maar toch alleen voelen. Probeer te begrijpen wat er eigenlijk ontbreekt in je leven en dus je zou beter in staat om de oplossing voor het echte probleem te begrijpen. Het kan niet alleen zijn; je kan gewoon op zoek naar iets nieuws in je leven.

Hoe om te gaan met eenzaamheid? Elke andere tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha