10 TIPS ongebruikelijke maar BEAUTY10 TIPS ongebruikelijke maar BEAUTY

Beauty tip # 1: Om zich te ontdoen van wallen rond de ogen met behulp van een eenvoudige lepel.

Koelkast gedurende 5 minuten en als het koud genoeg is, gebruik het als een behandeling om de zwelling te verminderen. Plakjes komkommer of aardappelzetmeel kan ook nuttig zijn om hetzelfde probleem op te lossen. Of zet een aardappel of een plakje komkommer op de ogen, houd het op voor 10 minuten en moet een grote hulp.

Beauty tip # 2:

Maak een scrub makkelijker tijdens de vakantie. Chillen in de zon op het strand,

Scarab uw lichaam met zand gemengd met water

, Het is volkomen natuurlijke en gezonde manier om het te doen.


Beauty tip # 3:

Nogmaals, als je een vakantie in een land vol zon, kunt u gemakkelijk

maak natuurlijk haar hoogtepunten met citroensap

. Gewoon mengen met water in een verhouding van 1: 1 en wordt toegepast op dunne delen van je haar en uit te gaan in de zon. Het zuur in het citroensap zal reageren met zonlicht en verlichten je haar. Het zal lijken heel natuurlijk!

Beauty tip # 4:

U kunt uw tanden witter te maken met de hulp van de aardbei. Neem een ​​aardbei en wrijf je tanden of mash up aardbei in het deeg, dan dompelen je tandenborstel in het, je tanden poetsen. Als je het een paar keer, zult u merken significante bleken van tanden. Dit alles door het gehalte aan zuur in de aardbeien.
Maar zorg ervoor dat u uw mond nadien grondig te spoelen om de zuurgraad in de mond te verminderen. Hoeft niet elke dag te gebruiken, niet om de tanden beschadigen.

Beauty tip # 5:

Vechten puistjes met tandpasta. Dit klinkt vreemd, ik weet het, maar het werkt zeker. Toepassen tandpasta op het puistje voor het slapen gaan en zich te ontdoen van deze lastige probleem, meestal 's nachts. Het moet een witte tandpasta. Dit kan een goed alternatief op die momenten wanneer je geen adequate behandeling plaats bij de hand of wanneer u uit uw gebruikelijke acne crème - maar vergeet niet, moet die zelden worden gebruikt. ).

Beauty tip # 6:

Nu bijna iedereen weet dat er een droge shampoo, dat is erg handig en snel gebruikelijke haren wassen.

Maar als je niet beschikt over een droge shampoo, kunt u in plaats daarvan gebruik maken van een baby-poeder.

Voor het beste resultaat, toe te passen met een grote make-up borstel op de wortels van je haar en verwijder de overtollige door borstelen het haar met een haarborstel gebruikelijk. Je haar zal worden bijgewerkt en zal zijn alsof je ze gewoon gewassen.

Beauty tip # 7:

Lippen vlekken zijn erg populair tegenwoordig.

De onverwachte plek waar je een lip vlek kan vinden uw koelkast. Ik heb het beet.

Ja, dit rood / paarse groente is een geweldige en natuurlijke lip vlek. Dap een beetje 'van zijn kleur op de lippen, en je zult gewoon geweldig! En door de manier, dit soort kleur is nu erg in de mode. 😀

Beauty tip # 8:

Wanneer u uw gewone shampoo op de hand, mix 2 of 3 eieren in de kom en was je haar met deze stof, als je masseert in je haar zult u merken dat het ook een schuim zal maken. Vervolgens spoelen zoals gewoonlijk en de balsem toe te passen. Maar als je wilt voor alle natuurlijke gaan en doen een airconditioner bij de hand hebben, dan kunt u meng 3 eetlepels azijn met 1 nest van water en voeg een paar druppels van elke aromatische olie, zal dit glans toe te voegen aan het haar en olie aromatische zal een aangename geur inboezemen.

Beauty tip # 9:

Snijd de citroen doormidden en dompel je vingers in, zodat alle nagels komen. Houd het voor 10 minuten,

Dit zal uw nagels versterken

en het voorkomen van hun kwetsbaarheid.

Beauty tip # 10:

Je make-up remover is voorbij en hebben geen tijd om te gaan winkelen en een nieuwe kopen niet? Oke,

het verwijderen van make-up met olijfolie

die niet alleen zeer delicaat, maar ook hydraterende en vol vitaminen.

Ik hoop dat u vond een aantal van deze beauty tips interessant. Als u weet dat andere beauty geheimen vreemd, maar nuttig, kunt u ze delen met mij in de commentaar sectie.

Gelukkig blijven en mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  3   0
April 25, 2015 | 23:52:06 | later 1 uur

Ik ben het eens met alle ideeën die je hebt opgenomen in uw post. Bedankt voor de post.

  3   2
April 26, 2015 | 05:52:20 | later 7 uur

Ik wil alleen maar om op te noemen Ik ben net newbie te bloggen en echt genoten van deze blog. Meer dan waarschijnlijk ga ik bladwijzer uw blog. Zeker komen met een enorme goed geschreven artikelen. Hoera voor het openbaren van uw webpagina.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha