10 tips om uw stemming VERHOGEN10 tips om uw stemming VERHOGEN

1) Gebruik geen dingen te serieus te nemen

Proberen om de wereld te zien met een nota van humor. Zelfs als ze worden geconfronteerd met een moeilijke situatie of wanneer iemand wordt beledigd, proberen om toch te lachen en zegt tegen jezelf: "... en dit zal ook overgaan" Mensen die geloven dat hun probleem zal worden opgelost en hun situatie beter zal de neiging om positieve resultaten veel sneller en gemakkelijker dan degenen die voortdurend stilstaan ​​bij de negativiteit te krijgen.

2) Vergeef gemakkelijk en snel

Om positieve mindset te eigenen en gewoon gelukkig zijn in het leven, leer je jezelf te beheersen. Zorg ervoor dat u gemakkelijk vergeven die je beledigd, zonder het voeden van het gif van negativiteit in je. Door vergeven, de gevangene vrij te stellen, en als ik zeg "gevangene", bedoel ik niet een andere persoon.


3) Breng nieuwe dingen in je leven

Psychologen vinden het voordelig zijn om bewust een aantal van onze gewoonten te veranderen en nieuwe dingen te brengen in ons leven. In oder om nieuwheid in je leven te brengen, kunt u uw stijl te veranderen van kleding of merkt dat je een nieuwe hobby. Deze kleine veranderingen zullen helpen til je humeur en je leven verrijken.

4) Opstaan, aankleden en opdagen!

Wanneer u blauw voelt, niet thuis te blijven de hele tijd, in bed, in de ochtend en klagen over je pech hele dag. Ga in de natuur of afspreken met vrienden; je stemming zal direct verbeteren!

5) leren om te ontspannen

Ontspannen en meditatie zijn grote manieren om uit de buurt van stress. Wanneer je het gevoel naar beneden, probeer dan een paar minuten duren om diep te ademen, sluit je ogen en te ontspannen. Deze eenvoudige en snelle oefening kan weg te vegen de stress en voel je je veel beter. Daarnaast kunt u gebruiken om aromatherapie te helpen tillen je stemming. De essentiële olie van citroen, sinaasappel, mandarijn, grapefruit en bergamot bekend om grote mood booster.

6) Zwemmen

Ga naar een zwembad en leren zwemmen. Water kan helpen uw lichaam te ontspannen, het opheffen van uw stemming en verhogen gevoelens van welzijn.

7) Uw standpunt en de focus

Leer om je focus te houden op uw doelen, want het leven is een constante beweging en verandering. De huidige situatie ziet eruit als een probleem - het kan veranderen in een zegen na enige tijd. Vergeet niet dat.

8) Bekijk een grappige film

Zoals eerder vermeld, kan de humor makkelijk genezen van een slecht humeur, dus als je voelt beneden - koos voor een leuke film om naar te kijken en lachen om de negativiteit van uw leven!

9) Dance

Als je het gevoel naar beneden, hebben we de neiging om af te lekken naar bed overgeeft onszelf in zelfmedelijden, maar laten we het zo zijn, niet meer! Zet uw favoriete muziek en dans je een weg naar de negatieve stemming in het land van vreugde en geluk. Blije sprongen elke ochtend kan ook enorm helpen om te verblijven in een goede stemming voor de hele dag!

10) aanwezig zijn in het moment Zijn en de houding van dankbaarheid

Ongeluk is vaak mensen die niet weten hoe ze aanwezig zijn in het moment te zijn, omdat ze de neiging om zich te concentreren op hun mislukkingen in het verleden of angst voor de toekomst. In plaats daarvan concentreren op het huidige moment, dankbaar en dankbaar te zijn; nota al uw zegeningen, zelfs de kleinste en uw dankbaarheid uitdrukken! Deze manier kunt u uw stemming en houding te veranderen rond en je zal veel gelukkiger voelen.

Ik hoop dat je nuttig gevonden. Hoe weet u til je je humeur als je het gevoel naar beneden? Voel je vrij om uw advies over hoe om gelukkiger in het commentaar hieronder te delen.

Blijf mooi, glans en glimlach vaak!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  0   1
Maart 17, 2015 | 03:54:40 | later 6 uur

Dank u voor een dergelijke uitwisseling van informatie op uw site!

  5   2
Maart 17, 2015 | 12:37:04 | later 14 uur

Geweldige dingen die ik hier lees ... thanks

  1   2
Maart 17, 2015 | 19:15:55 | later 21 uur

Incredible site!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha