10 tips om u te helpen stoppen met huilen en het overwinnen van HIM10 tips om u te helpen stoppen met huilen en het overwinnen van HIM

Volgende! 'S tijd om te gaan de doos Kleenex weer zet, krijg je make-up in orde, en ga op zoek naar voren, in plaats van terug. Wanneer u stopt met een vriendje, moet je door een periode van verdriet, en het is beter om het te krijgen uit de weg, in plaats van te proberen om al je emoties in je houden. Tranen moet eindigen op een bepaald punt, hoewel, dus lees deze tien tips over hoe om te stoppen met huilen en hoe te beginnen met het krijgen over je ex.

1. Verwijder de herinneringen

Hebben een goede ruimen rond uw huis en zet alle herinneringen aan hem uit het zicht. Oude boeken van zijn eigen, de dingen die links in de badkamer, fotos en alle kleren links om uw plaats - iedereen moet gaan. Het is misschien een beetje 'pijn te doen, maar je zult blij dat je deed toen de constante herinneringen aan hem zijn uit de weg te zijn.


2. Breek alle contact met hem

Gaat u alleen maar te laten gaan, dus het unfollow op Twitter en op Facebook Unfriend hem. Maak een schone factuur van, omdat je niet hoeft te meer zijn bewegingen volgen en zal alleen de pijn langer als je dat doet duren.

3. Opknoping uit met vrienden

Heeft thuis niet alleen blijven er over nadenk, vul je vrije tijd om meer te gaan met vrienden. Zij zullen in staat zijn om steun die zullen helpen neem je gedachten af ​​van hem en zal zelfs zetten die glimlach terug op je gezicht te bieden.

4. Stop op zoek naar antwoorden

Stoppen met het analyseren van wat er mis ging en het vinden van redenen waarom het niet werkte. Er is geen toch draaien de klok terug, dus vergeet alle 'what if's' en beginnen om uw inspanningen te richten op je nieuwe leven.

5. Geef het tijd

Niet hard voor jezelf zijn als je verdrietig momenten dat herinneringen lijken overstromingen terug te komen. Wat er gaat gebeuren, maar die momenten steeds minder na verloop van tijd.

6. Niet direct terug te springen in een andere relatie

De redenen voor u om een ​​nieuwe relatie krijgen nu waarschijnlijk niet de juiste redenen. Hierdoor verslagen rebound bijna nooit werken, teneinde uit een break even om en geven de tijd de kans om de genezing te doen.

7. Get actief

Lichamelijke activiteit zal helpen duidelijk je geest en is een geweldige manier om zich te ontdoen van een aantal van die verdriet je misschien te voelen. Neem je woede op een aantal apparaten in de sportschool, of ga naar buiten voor een wandeling of lopen.

8. Doe niet alsof dat je weer bij elkaar te krijgen

Een van de meest gevaarlijke dingen die je kunt doen is om te beginnen het leven met de valse hoop dat je weer bij elkaar te krijgen met je ex. Als je dit doet, zul je waarschijnlijk merken dat je je hele leven in de wacht, terwijl u doorgaat met obsederen over hem. Dit is niet gezond, noch is productief, dus laten gaan van invloed rechtdoor en ga verder met het leven weer.

9. Geniet van de enkel leven voor een tijdje '

Er is veel voor te zeggen single zijn, dus maak er het beste van, terwijl u kunt! Je kunt doen wat je wilt en gaan waar je kiest, dus maak je de prioriteit voor de verandering en hebben een geweldige tijd!

10. Opnieuw verbinding maken met wie je bent

Je hebt nu een kans had om uit te vinden wie je bent weer buiten van een relatie. Weet je nog hoe je voor de sterke en gelukkige relatie waren? Nou, nu kan het weer zo zijn. Tranen zijn nooit gemakkelijk voor iedereen, maar ze maken ons sterker en onafhankelijker, en, misschien, een beetje 'wijzer gewoon te.

Hoe om te gaan met falen? Wat zijn uw suggesties?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha