10 tips om u te helpen loyaliteit van je jongen oordelen10 tips om u te helpen loyaliteit van je jongen oordelen

Bent u bang dat je vriend kan zijn ontrouw aan u? Of misschien heb je net als het comfort van het zijn er zeker van dat hij meteen wordt afgespeeld? Je wilt niet te verschijnen meer bezitterig en achterdochtig te zijn, omdat het weg kan rijden, dus check de tekenen dat hij zich gedraagt, en je geest in rust:

1. Haar vrienden weten alles over jou

Zijn vrienden zullen weten wat er werkelijk aan de hand, dus als ze lijken een beetje 'in verlegenheid gebracht, als ze je ontmoeten, dan misschien is hij iets te verbergen. Aan de andere kant, als ze alles weten over u, dan is het natuurlijk veel over u, en u kunt beginnen om uw zorgen op hem zetten.


2. Hij roept u, zonder reden

Hij roept of tekst voor geen enkele reden? Dan is dit niet waarschijnlijk iemand iets te verbergen. Dit is meer waarschijnlijk een man die wordt beïnvloed en kan niet zien door middel van een hele dag zonder je te praten of denken over je.

3. Hij vertelt altijd zijn tijd?

U kunt de bewaker van een jongen niet, en te weten zijn elke beweging, die te plakkerig zou zijn, maar als je man is niet weg te spelen, is hij meer kans om u te vertellen wat er toch al aan. Hij wil met u delen wat er in zijn leven en wat zijn plannen zijn. En 'als het heeft niets te zeggen over zijn dag moet je zorgen te maken over.

4. Hij heeft alleen oog voor u

Als je een slechte zaak van de dwalende ogen, dan weet je dat zijn geest is altijd bij je. Men kan het niet helpen, maar een kijkje nemen op een ander mooi meisje, maar zolang het is een blik en is niet een nostalgische uitstraling, dan kunt u blij zijn dat jij degene bent die wil met .

5. Hij wil om u te behagen

Een man vraagt ​​om uw mening over haar uiterlijk is zeker proberen om u en niemand anders te behagen. Als hij wil zijn haar te dragen de manier waarop u wilt en jurk in de kleren die je wilt, dan is er waarschijnlijk niemand anders op het toneel.

6. Hij antwoordt altijd de telefoon voor u

Totdat we gaan naar een andere kamer aan de telefoon te beantwoorden, dus heeft hij niets te verbergen. Een man schuldig handelen schuldig, en de telefoon is meestal degene die weg te geven! En 'wanneer u stopt met het nemen van uw gesprekken of voorwenden dat het altijd verkeerd nummer je hebt om te beginnen met verwondering.

7. Hij laat je zien wat hij doet op de computer

Als u de laptop op, laat als je naar de badkamer, dan maakt het niet verbergen wie van de lijn sprak. Als je snel schakelen van uw computer, als u de kamer binnenkomt, het is wat je nodig hebt om te zoeken naar.

8. Hij kan zijn handen niet afhouden u

Desinteresse in de slaapkamer is altijd een slecht teken, maar het is net zo gepassioneerd als het ooit was, dan kunt u een zucht van verlichting slaken. De meeste mannen vinden het moeilijker dan je zou denken, lastig te zijn, en de enige plek die zal altijd, is wanneer je naar bed gaat.

9. Er wordt gesproken over de toekomst met u

Toen hij sprak over een toekomst die je in, dus er is het denken over een toekomst met iemand anders. Als hij iets te verbergen, dan zal het vage dingen, de hele weg van iets eenvoudigs als het plannen van een vakantie, de planning van een gezin. Hij zal proberen te voorkomen dat het plegen van iets, of iets dat je zou kunnen inhouden.

10. zij vaak beweren

Een toename in de strijd is vaak een goede indicatie dat er iets mis is. Sommige jongens eigenlijk proberen om gevechten aanzetten, als een soort van rechtvaardiging, omdat ze aan het doen zijn, dus als je man is kalm en rustig en proberen om botsingen te vermijden, dan is het nog steeds on-side.

Elke andere tips over hoe je de trouw van een man oordelen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha