10 tips om te vieren HAPPY ELKE DAG10 tips om te vieren HAPPY ELKE DAG

Wist u dat er eigenlijk een internationale dag van geluk, dat wordt gesponsord door de Verenigde Naties? Nou, je gemist, want het was 20 maart, maar dat betekent niet dat je niet het geluk van vandaag de dag, of de volgende dag, of elke dag van het jaar te vieren, wat dat betreft! Dus, als je gelukkig bent en je weet het, hier zijn tien manieren om uw geluk elke dag te vieren:

1. Laat uw nieuwsgierigheid de betere van u

Mensen die nieuwe ervaringen op te zoeken en een verlangen om nieuwe dingen te leren zelden vervelen en zal de neiging om meer vrienden om hen heen te trekken. Gebruik je energie om je kennis uit te breiden en uw geluk zal langer duren.


2. Wees lief voor jezelf

Geef jezelf een traktatie elke dag, je verdient het! Niets verhoogt geluk meer vriendelijkheid en zorg, zodat je niet vergeet, als je het uitdelen van geschenken, en niet schuldig over te voelen!

3. Proef leven

Maak het meeste van alles en neem de tijd om dingen te waarderen om je heen. Te vaak, we zijn zo druk, dat loopt van A naar B, vergeten we de eenvoudige dingen in het leven, die overal om ons heen, de hele tijd te genieten.

4. Doe iets bijzonders

Ga je gang, neem een ​​handomdraai beslissing, telefoon een paar vrienden en het bezit van een partij of boeken zelf in voor de hemel duiklessen, dat dacht ik. Werp voorzichtigheid aan de wind en iets buitengewoons te doen, alleen maar omdat je wilt.

5. Doe iets royale

Geven is veel leuker om te ontvangen, om een ​​deel van je geluk te delen met iemand anders. Helpen een goed doel, of gewoon een vreemdeling een goede daad. Je zal groot om het te doen voelen en je zet een glimlach op het gezicht van iemand anders ook.

6. Vier uw kleine successen

U hebt een extra tien minuten in de sportschool vandaag uitgegeven? Of misschien, ten slotte, dat e-mail gestuurd naar iemand ongemakkelijk? Vier zelfs kleine successen in je leven, omdat alles wat u helpen om een ​​stap vooruit te zetten.

7. Toon uw appreciatie van andere mensen

Laat anderen weten dat u dankbaar zijn als ze iets voor je doen. Zeggen dank u, voor uw partner, bij het trekken uit de prullenbak of glimlach en wave, toen een andere bestuurder laat de wachtrij. Alles draagt ​​bij aan geluk te verspreiden.

8. Sluit met mensen

Stem af op het volk, en horen wat ze te zeggen hebben. U kunt uw geluk te vieren, het geven van een beetje 'van de tijd voor iemand anders en een echte, warme band met hen en misschien helpen ze ook.

9. Wees dankbaar

Druk uit uw dankbaarheid voor de dingen die je hebt en de mensen om je heen. Vier het zijn leven en wees dankbaar voor alles wat je hebt en maak er het beste van, want niemand van ons jonger op.

10. wat te slapen '!

Je wilt niet dat deze dag tot een one-off, dus vergeet niet om genoeg slaap te krijgen. Een goede nachtrust zal je concentratie te verbeteren, versterkt het immuunsysteem en laat je met genoeg energie om morgen te genieten, zoals u vandaag vond.

Heeft u nog andere suggesties over hoe om te vieren dat elke dag gelukkig zijn?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha