10 tips om te kijken vijf jaar jongerIedereen wil jonger dan hun werkelijke leeftijd streven om het te handhaven kijken. Als we ouder worden met de tijd, rimpels, fijne lijntjes, donkere vlekken etc beginnen te verschijnen op de huid. Het is niet mogelijk voor ons om terug te gaan in de tijd, maar u kunt uw huid er jonger met zorg en make-up juiste technieken. Er zijn een aantal technieken gebruiken die we kunnen kijken vijf jaar jonger dan we eigenlijk zijn met enkele beperkingen. Het moet niet anders worden overdreven kan je raar te kijken. Dus hier zijn enkele ideeën van de reguliere huidverzorging routine en wat make-up tips om er jong uitzien. Het allerbelangrijkste is om regelmatig te oefenen voor het beste resultaat.

Tips om jonger natuurlijk kijken

Exfoliëren:

De eerste stap voor een jonger uitziende huid is te exfoliëren. Verwijder alle dode cellen verzameld op het gezicht en de vermindering van schade door de zon. Een scrub met alfa-hydroxyl is het beste om je cool uit.


Face Lift Mask:

Een lifting masker of een gezichtsmasker speciaal gemaakt om rimpels te verminderen kan een grote hulp in het kijken jonger. Als je make-up na de wrap, dan is het raadzaam om dit toepassen gezicht masker een paar uur voor.

Hydrateren:

Vergeet niet hydrateren de huid elke dag. Als je ouder wordt, wordt de huid ontbreekt vereiste olie langzaam. Het is dus erg belangrijk om je huid regelmatig hydrateren.

Vermijd de zon:

Laat de zon raken de huid mogelijk. Draag altijd een zonnecrème of een zonnebrandcrème wanneer u buiten te gaan tussen 10: 00-16: 00. Opnieuw toe te passen zonnebrandcrème om de vier uur.

Primer:

Primer creëren gladde basis voor make-up en transformeren het oppervlak van uw huid. Ze helpen ook nog make-up te lang duren. Primer met lichtreflecterende eigenschappen te verlenen meer voordelen te verfraaien. Ze maken je huid er stralend en gloeien.

Concealer:

Kies een goede concealer die werkt op je huidskleur te verdoezelen die donkere kringen, donkere gebieden in de buurt van de mond en de andere donkere gebieden als je die hebt. Donkere kringen moeten worden gedekt anders kom je saai uitzien.

Vloeibare foundation met antioxidanten:

Als je ouder wordt, de olie in onze huid langzaam vermindert. Zodat het gebruik van poeder stichting kan de huid kijken meer leeftijd te maken als een vloeibare foundation ziet er jonger uit. Het is raadzaam om te gaan voor een vloeibare foundation bevat anti-oxidant die de huid tegen de zon, vervuiling en schade door vrije radicalen beschermt.

Markeerstiften:

Highlighter verlicht wangen en ogen vooral een crème highlighter. Ga voor een highlighter crème met tinten van goud, die de wangen en ogen verlicht. U kunt ook gebruiken om uw ogen te verhogen door het toepassen van een lichtgevende schaduw op het voorhoofd bot.

Blush:

Een leeftijd onze huid verliest zijn volheid en het gezicht wordt hoekig en kabel. Als u wilt terug te krijgen uw vorige blik rooskleurig, voer een roze blos. Probeer de stroken vlieger en roodheid van donkere kleur te vermijden zoveel mogelijk. Een crème blush kan de huid meer natuurlijke en jonger te maken.

Eye Liner:

Pronken ogen door het kiezen van een goede coating kleur. Toepassing eyeliner blauw net onder de bekleding van water of minder onder de onderste wimpers. Dit zal uw ogen kijken breder en jonger. Maak de look af met een juiste oogschaduw en mascara.

Ja deze eenvoudige oplossingen zijn alle tips om jonger gezicht kijken! Laat ons weten hoe ze werkten voor u!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha