10 tips om te breken met IEMAND MOOI10 tips om te breken met IEMAND MOOI

Niet elke relatie eindigt in bittere bitterheid, soms dingen gewoon opraken van stoom of gewoon de magie is verdwenen. Breken met iemand die je nog wilt, maar er is geen liefde meer is, kan het een heel moeilijk ding om te doen. Je wilt niet dat ze pijn doen, maar willen niet ofwel met hen, dus hoe weet je hen te vertellen dat het voorbij is, en toch je hart niet breken? Zal altijd zijn een bittere pil om te slikken, wanneer iemand wordt verteld in een relatie is voorbij, maar er zijn juiste manieren en verkeerde manieren om het te doen. Als u nodig hebt om iemand te vertellen dat het tijd is om verder te gaan, maar weet niet hoe ze het nieuws te breken, lees deze tien manieren om een ​​pauze als beleefd en aangenaam mogelijk te maken.

1. Haal de juiste timing

We zouden kunnen zeggen dat er nooit een goed moment om dit te doen zal zijn, en je zou waarschijnlijk gelijk, maar er zijn zeker een aantal zeer slecht dat je kunt kiezen om te breken met iemand. Je kunt niet standhouden voor altijd, maar je kunt in ieder geval voorkomen momenten dat het al last heeft van iets anders. De dag nadat hij zijn baan verloor, bijvoorbeeld, zou het niet de beste dag dat we kunnen kiezen om hem te vertellen dat hij ook verloren zijn.


2. vertel je gezicht

Als je met een jongen voor een tijdje 'zijn geweest, dan heb je in ieder geval zijn hem de beleefdheid om hem te vertellen te doen dat de relatie voorbij is. Een post-it op de koelkast deur, of een korte, stompe tekst bericht op zijn telefoon, is een onbeschoft en respectloos manier te delen met iemand, en het zal ook vertrekken zo veel onbeantwoorde vragen voor hem in zijn geest. Het is bijna alsof zomaar verdwijnen zonder een woord.

3. Laat hem niet van iemand anders te horen het nieuws

U kunt de hulp van je vrienden nodig in deze moeilijke tijd, en we konden bespreken met andere mensen voordat je je vriendje te vertellen dat het voorbij is. Niet openbaar te maken, echter, voordat je het zegt. Hij voelt zich vernederd als hij erachter komt van iemand anders, en was de laatste om te weten wat er zou komen.

4. Laten we ervoor zorgen dat hij de boodschap krijgt

Heb plezier van hem en spelen met zijn gevoelens niet te maken; duidelijk maken dat u breken, maar op een leuke manier. Het feit dat je het splitsen moet niet een raadsel geworden aan hem, moet je bedoelingen volledig helder zijn. Als u zeker hebt uit je geest, dan krijgen die boodschap. Je wil niet dat hij de vergadering helemaal niet bewust dat hij enkel werd ontslagen verlaten!

5. Wees eerlijk

Nog een tip over hoe om te breken met iemand goed is vertellen ze de waarheid over waarom je breken en niet proberen te verbergen achter de leugens extravagant. Als je ze te vertellen dat u in het buitenland te werken als een missionaris, en hij zal je volgende week te zien met de nieuwe vriend, dan gaat het nog erger, dat als je de waarheid dat je gewoon niet hem meer liefde te vertellen. Aan de andere kant, je hoeft ook niet te brutaal eerlijk te zijn. Niemand wil een lijst van hun eigen tekortkomingen en persoonlijkheidsstoornissen horen!

6. Niet lachen!

Volgende tip over hoe om te breken met iemand goed is om te voorkomen lachen. Dit gaat om serieuze nieuws voor hem, dus je moet het serieus te nemen. Als je een grote glimlach op je gezicht als je ze vertelt het nieuws, het zal hem nog meer pijn. Met een beetje 'van empathie met de jongen. Het kan ook opgelucht dat het eindelijk voorbij, maar hij hoeft niet te weten dat. Sla de feesten tot laat.

7. Wees gevoelig, maar niet te dichtbij

Het is een moeilijk evenwicht te bereiken tussen de zorg voor iemand gewond is en hen valse hoop, maar vergeet niet dat hij nog steeds kan de zorg over je veel, en dit gaat hem pijn te doen. Toon een beetje 'van mededogen en vriendelijkheid wanneer je met hem praat, maar nog steeds houden hun afstand van hem. Nu is niet het moment voor een lange, slepende kus afscheid, want dit is nog pijnlijker voor hem zal maken en dat hij valse hoop kan geven.

8. Houd het kort en lief

Nog een tip over hoe om te breken met iemand goed is om het kort en zoet te houden. Hang niet rond te lange pauze moet echt alleen duurt ongeveer een half uur op de meeste, voordat je moet op uw manier. Ga niet naar de film die verwacht hadden om te zien te zien, en niet uit te gaan voor een intiem diner voor twee. Doen ten behoeve van de oud-time iets is het ergste wat je kunt doen.

9. niet verleiden tot een discussie

Gaat hij gekwetst te worden, en je kunt zelfs boos, maar niet op te stellen in een discussie. Hurling beledigingen naar elkaar zal niets krijgen en niets zal veranderen, dus luister met geduld en probeer niet om terug te bijten als hij boos.

10. Houd afstand na

Na het breken van het nieuws aan hem, en je hebt je eigen weg gegaan, niet verbaasd zijn als ze voelt zich verdrietig en in tranen. Het beste ding om te doen is om te gaan met enkele vrienden direct na je stoppen en laat ze je gedachten af ​​van de situatie. Het ergste wat je kan doen is hem bellen en ze weer te ontmoeten. Elk contact dat je met hem, althans voor de eerste paar maanden na een break-up, kan het verkeerd begrepen en gezien als een teken dat je weer bij elkaar kon krijgen. Dat zou wreed zijn als je van plan bent voor verzoening op alle.

Hoe te breken met iemand toch? Wat zijn uw suggesties?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha