10 tips om het gewicht af te houden voor een goedeFoto: Shutterstock

Wil je je in een wereld waar je zoveel als je wilt kunnen eten zonder zich te bekommeren over het aantrekken van gewicht geleefd? Helaas, onze wereld is verre van ideaal en er is niet een wonder dieet dat zal veranderen in een kloon van de nacht Heidi Klum.

Dus, zoals u kunt de flab voor altijd af te houden? De vraag en het antwoord is niet in de buurt klaar. Er zijn vele factoren. Echter, wat wij u kunnen helpen met een aantal tips die kunnen het proces gemakkelijker voor u maken!


Dus ga je gang en lees verder!

Neem kleine stappen:

De gouden regel voor het verliezen van gewicht of het leren van een nieuwe vaardigheid is klein beginnen. Wanneer het proberen om alles tegelijk te doen, u hebt ingesteld voor mislukking. Uw intenties misschien waar, maar uw neiging wordt bevochtigd. Maak een kleine verandering per maand in plaats van binding jezelf om te veel taken uit te voeren. Begin met fundamentele veranderingen als inprenten een training voor vijf minuten of vervangen van vet snack die nacht met een kom van bud.

Motiveer jezelf:

Dit is waarschijnlijk het moeilijkste deel voor ons, start-stop binge oefeningen, waarvan ik denk dat op een dag kan maken het missen van een hele week. Wat u moet doen is het vinden wat drijft je en gebruik deze om eieren die u op; de beste manier om fitter sneller te krijgen is om jezelf te motiveren.

Eet meer eiwit:

We spraken onszelf in prikkelt, dat is leuk als deze eenvoudige tip is ontworpen om dat te doen. Verhoog uw inname van eiwit om ervoor te zorgen dat u gewicht te verliezen. Eiwit helpt ook houden voller langer, dus je eet eieren of andere producten zoals melk, kaas en bonen.

Jezelf niet ontnemen:

Vermijd verleiding. Iemand heeft eens gezegd. "Wat moeten ze niet hebben of weten is wat we zijn meer geneigd om te willen hebben of weten." Probeer je gedachten af ​​te leiden van je favoriete chips of die zondig zoete chocolade ijsjes. Neem troost in het feit dat je werkt naar een gezonder en gelukkiger je.

Wees consistent:

Voor elke activiteit van continue activiteit kan veranderen in een gewoonte. Probeer om de theorie in gebruik genomen. Het belangrijkste om te onthouden is consistentie. Tijdens de lunch regelmatig en een mand vol verse groenten zal u helpen op koers te blijven met uw dieet plan.

Eet wat je van houdt:

Hoewel dit klinkt misschien belachelijk en een open uitnodiging om uw dieet plannen te gooien en dromen uit het raam werd gevonden aan het werk! Hoewel mensen met suiker en solide diëten geladen met zout hebben moeite met de natuurlijke smaak van groenten en fruit, de meeste mensen beginnen om ze lekker vinden. Zoek uw favoriete fruit of groente en stok mee.

Geniet Oefenen:

Na te denken over de sportschool moet niet je weg of doen alsof die gedachte niet te hebben kijken. Je zou het geweldig vinden. Probeer nieuwe training regimes elke week om ervoor te zorgen dat u niet vervelen en probeer niet een reden om de sportschool te ontsnappen vinden. Zoek een oefening die je graag doet en blijven oefenen.

Heeft Vitamine D:

Vitamine D wordt verwacht dat de werkzaamheid van leptine verhogen. Leptine is een hormoon merkwaardig dat de hersenen dat de maag vol vertelt. Een studie van de Universiteit van Minnesota bleek dat proefpersonen die vitamine D dagelijks ingenomen waren in staat om meer gewicht te verliezen in vergelijking met anderen die niet genoeg van de voedingsstoffen hebben gehad.

Trakteer uzelf af en toe:

Een van de manieren om een ​​figuur installateur te houden is om gelukkig te zijn. Sta jezelf af en toe een chocolade of hamburgers. In de opbouw van deze speciale behandeling, moet u zich aan uw regime. Tijd doorbrengen met je dieet en af ​​en toe genieten van een chocoladetaart of een friet zal u helpen om een ​​aantal awards in je dieet op te nemen.

Plan vooruit:

Als het gewicht problemen met u zijn geweest voor leeftijden, wordt het moeilijk om een ​​gezond leven voor te stellen. Proberen en te inspireren zelf; gestelde doelen voor jezelf. Vooruit plannen zal helpen zich aan een schema.

Dit zijn enkele tips die u kunnen helpen uw gewicht te verminderen en blijf af voor goed. Bent u zich bewust van deze andere tips die mensen kunnen helpen gewicht te verliezen? Niet delen met ons door commentaar te geven in het vak hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha