10 tips om een ​​goed gesprek te komen met een man aan de telefoon10 tips om een ​​goed gesprek te komen met een man aan de telefoon

Vaak zijn kinderen zijn gewoon niet als expert op het gebied van telefonische gesprekken, omdat de meisjes zijn. Om een ​​of andere reden kan een telefoon met een jongen zo kort dat laat je af of je iets verkeerd gezegd. Als je een lange en zinvol gesprek met een man, dan zul je te hebben om hem te helpen een beetje '. Lees deze tien tips en erachter te komen hoe je een korte telefoongesprek draaien met een man in een groot:

1. Maak een lijst van mogelijke onderwerpen van gesprek

Als je een meisje noemen, de argumenten lijken alleen maar om soepel te rollen van de ene naar de andere. Als het gaat om een ​​man, hoewel, je gaat te hebben om nieuws te belonen van hem, dus wees voorbereid met een lijst van onderwerpen die u wilt praten. Op deze manier, wanneer er een ongemakkelijke stilte, kunt u snel overschakelen op een ander onderwerp en maak hem praten.


2. Vraag hem voor advies of uw hulp

De jongens denken dat ze het antwoord op alles, dus als je wilt om hem te praten, te vragen voor zijn hulp! Liefde is om advies gevraagd en zal hem het gevoel dat zijn mening wordt gewaardeerd en gewaardeerd.

3. Praat over de actualiteit

De meeste jongens niet roddelen, maar ze weten wat er in het nieuws de laatste tijd. Er is altijd iets te beleven in de wereld die je kunt praten, zelfs alleen maar een beetje 'van celebrity nieuws. Hij zal ook de indruk dat je gelijke tred te houden met deze dingen.

4. Vermeld uw hobby of passies en toon uw oprechte interesse in hen

Het zal echt blij zijn als je een belang in zijn hobby's te nemen. Zoek uit wat er gebeurd is met zijn team. Of tonen een oprechte interesse in zijn nieuwste hobby project. Niet alleen zal het houden het gesprek stromen, zal het ook te popelen om weer met je praten, om u een update te geven.

5. Vraag na zijn vrienden

Mannen hebben meestal een nauwere band met hun vrienden dan je zou denken. Vraagt ​​zijn vrienden meestal spreken en kan ook worden geprobeerd een tijdje 'roddels!

6. Vraag hem naar een tweede wachten

Als je echt vast komt te zitten, zeg hem dan dat je nodig hebt om te controleren of er iemand aan de deur! Vraagt ​​hem om een ​​seconde te wachten zal je tijd om te denken aan een manier om het gesprek weer op gang te krijgen geven.

7. Relate onderwerpen

We doen dit de hele tijd, maar met een man nodig heeft om meer van een bewuste poging om dit te doen. Neem een ​​nieuw onderwerp van wat hij zojuist heeft gezegd. Bijvoorbeeld als noemt hij ging met zijn vrienden in een bar gisteravond, dan kun je mee om te vragen of hij zou willen gaan naar die nieuwe bar die net geopend met u.

8. Niet vragen kunnen alleen worden beantwoord met een simpel 'ja' of 'nee'

Geef een man een halve kans en doden morsdood topic! Vermijd het stellen van vragen die weg met een simpel 'ja' of 'nee' antwoord kan krijgen. Toen hem werd gevraagd of hij keek naar een bepaalde show op TV gisteravond, zal hij zeggen ja of nee. Toen hem werd gevraagd wat hij zag op TV gisteravond, kon je een telefoontje van hem te krijgen.

9. Geef hem een ​​kans om te spreken

Zorg ervoor dat het je niet wie is het maken van de eenzijdige conversatie. Wanneer u een vraag stellen, geef hem de tijd om te antwoorden, voordat er naar de volgende. Wees niet bang om een ​​korte stilte te geven, kon hij alleen maar denken.

10. Een klein deel van suggestieve flirten!

Afhankelijk van hoe goed deze man weet je, een beetje 'van suggestieve flirten houden hem aan de lijn. Als je echt goed in, zult u niet in staat zijn om de telefoon uit te krijgen!

Elke andere tips voor het hebben van een goed gesprek met een man aan de telefoon? Wat zijn uw favoriete onderwerpen goed gesprek?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha