10 tips om de liefde te besparen op de rotsen10 tips om de liefde te besparen op de rotsen

Als je relatie voelt alsof het in stukken, dan is de eerste vraag die we ons moeten stellen is: 'Ik wil deze relatie te redden?' Als het antwoord 'ja', maar denkt dat het de moeite waard is te slaan, dan kunt u beginnen om te analyseren wat er mis ging en hoe je gaat om dingen weer op de rails te krijgen. Hier zijn tien tips over hoe om te gaan over het proces van het herstellen van een gebroken relatie.

1. Wees eerlijk met jezelf

De eerste tip over hoe je een relatie op te lossen is om een ​​goede lange blik moeilijk te nemen omdat u dit doet. Wil je echt om deze relatie te redden, of je bang om alleen te zijn? Zorg ervoor dat u probeert om de relatie om de juiste redenen te slaan en niet alleen omdat je bang van verandering of eenzaamheid zijn.


2. Plaats een hand oude wrok

Bent u van plan om het verleden te maken aan de ene kant, als je wilt om een ​​go van een relatie mislukking. Als uw partner nog steeds oude geschillen en problemen herrijzen, dan zul je nooit in staat zijn om vooruit te komen. Je nodig hebt om dit te behandelen als een nieuw begin.

3. Denk na over wat er mis ging

Een andere handige tip over hoe je een relatie op te lossen is om hun eigen negatieve gevoelens opzij te zetten en proberen te denken door middel van logisch en rustig, waar denk je dat de relatie ging het mis. Mis deze een lijst van dingen die je partner heeft pijn niet te maken, moet je constructief in dit proces te zijn. It takes two to tango!

4. Na een open en eerlijk gesprek met uw partner

Het is meer dan waarschijnlijk dat je partner is zich bewust van de problemen ook, dus je moet zowel in staat om te gaan zitten en te praten over het. Laat je partner om hun zegje te doen en proberen om kalm gesprek te blijven. U kunt beschadigen zowel om te praten over deze dingen, maar het is de enige manier waarop je kunt beginnen om de relatie te herstellen.

5. Spreek een plan samen

Volgende tip over hoe je een relatie op te lossen is om akkoord te gaan samenwerken. Het zal belangrijk dat u zich zowel bezig om problemen op te lossen zijn. Je nodig hebt om samen te kijken naar wat niet heeft gewerkt en maak een plan over hoe je gaat om dit niet te laten gebeuren. Braaklegging tijd om te werken over de kwestie, en samen te werken.

6. Overweeg begeleiding

Relatie advies niet alle antwoorden, maar met een derde partij om u te helpen het proces kan zeer nuttig zijn. Iemand die op zoek is naar het probleem van de buitenkant kunt dingen die je niet hoeft te zien en we kunnen praten over deze problemen, zonder alle opwinding.

7. Probeer niet om je partner te controleren

Niemand van jullie in staat zal zijn om haar wil aan de andere kant te leggen. Het is belangrijk dat u akkoord gaat met veranderingen samen en instemmen met een gedeelde verantwoordelijkheid voor een oplossing. Zeer zelden is slechts één persoon die verantwoordelijk is voor de problemen in een relatie en je kunt niet zomaar dwingen een persoon om te veranderen.

8. Het werk aan het vinden van compromissen

Nog een goede tip over hoe je een relatie te herstellen is om samen te werken aan een compromis oplossingen die zowel van jullie zullen blij zijn met te vinden. Je nodig hebt om duidelijk te communiceren met elkaar. Niemand moet worden overgelaten gevoel dat ze de underdog. Dit is een winnaar of de schuldvraag niet te vinden, het gaat om het vinden van een oplossing.

9. zogenaamde time-out voor gevechten

Veel mensen bereiken het stadium waar je zelfs discussiëren over de kleinste dingen. Je zal ofwel moeten leren om rustig te spreken en niet uw humeur niet verliezen. Spreek een signaal dat betekent dat als een discussie leidt tot een gevecht, je zowel lopen en tijd te geven voor het opnieuw te proberen later op dat specifieke probleem op te lossen.

10. Vergeet niet waarom je in de eerste plaats verliefd

Herinner jezelf van de redenen waarom u in de eerste plaats verliefd en vergeet niet de goede tijden die je hebt gehad. Dezelfde twee mensen zijn nog steeds daar ergens; je hoeft alleen maar om ze te herontdekken en erachter te komen waar het fout ging.

Hoe om een ​​relatie op te lossen? Wat zijn uw suggesties?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha