10 tips om de kunst van het make-up Cry-Proof perfectionerenIedere ochtend voor het aanbrengen van make-up, de gedachten die in mijn hoofd.

Gedachten over het plan voor de dag, het leven willen we make-up om te verblijven op onze gezichten, en elke aanpassing we ons kunnen veroorloven. Als het een partij die we willen dansen, de energie komt in beeld ook. Alsof deze factoren nog niet genoeg is, moeten we ook rekening houden met het evenement en de plaats, het tijdstip en de jurk.

U wilt minimale veranderingen en make-up om langer te blijven, nietwaar? Het zou niet zo groot zijn als er een aantal trucs die kunnen maken dat je make-up te blijven op je gezicht langer?


Huilen Proof Make-up tips:

Voor gezicht:

Cleanse - Je gezicht moet volledig schoon met geen spoor van make-up van gisteren om te beginnen zijn. Als je wakker wordt in de ochtend, zou je hebben gemerkt een bepaalde hoeveelheid olie op je gezicht. Dit kan meer worden waargenomen als je een vette huid. Deze olie wordt afgescheiden tijdens de slaap. Met de olie, zal er sporen van make-up, dat had moeten worden verwijderd. Elke track verdwaalde make-up die blijft op de huid komt met de olie-afscheiding 's nachts als je slaapt. Dus niet je gezicht te wassen direct - neem nat katoen en reinig je gezicht. Na dit, je gezicht wassen met gezicht wassen en drogen. Uw ontwerp is klaar!

Primer - Begin met een primer als een primer Studio Finish. Met behulp van primers houdt make-up op zijn plaats voor een langere tijd. Primer helpt cosmetica langer vast te houden aan uw huid en ook, zij verbergen en fleuren de huid tot op zekere hoogte.

Concealer - van toepassing concealer met een vochtige spons. Correctoren annuleert de onvolkomenheden van de huid en maak je perfecte look. Gebruik de juiste correctoren - onder het oog, vlekken, acne etc. krijgen hulp als je het nodig hebt. Vraag de verkoop assistent.

Foundation - Breng stichting met een spons. Stichtingen te helpen geven een perfecte canvas voor make-up looks. Ze maken de huid er glad en zelfs onvolkomenheden te wissen. De poriegrootte wordt ook geminimaliseerd.

Klopje op sommige compact - Poeder helpt om een ​​saai en te beheersen olie secretie. In feite is de beste manier om te kijken cool is om de olie dep af met een lichte hand en breng compact. Probeer te gebruiken termen met SPF zonnebrandcrème toegevoegd.

Voor Lippen:

Liner -, gebruik dan een zachte voering aan de lippen. Liners helpen bepalen lippen - hier is waar je ook bloeden van lipsticks kunnen voorkomen. Neem de lippenstift van uw keuze, en met het topje van je vinger, van toepassing op de lippen. Voor een langer verblijf, gebruik een tissue en druk op zijn lippen om het met elkaar. Nu, opnieuw toe te passen een andere laag van lippenstift of met de vingers of een lip borstel. Dit verhoogt de weerstand van de lippenstift.

Gloss - Apply glans als je wilt. Glans helpt lipstick langer te blijven omdat de viscositeit is een extra bonus.

Voor de ogen:

Voorbereiding - Voor schreeuw oog make-up test, zorg ervoor dat de huid rond de ogen wordt bereid ook - altijd op de volgorde die je gevolgd voor het gezicht - voordat de primer, dan is de concealer en dan de stichting!

Oogschaduw - Probeer een schaduw crème te gebruiken in plaats van een schaduw poeder. Cream producten natuurlijk langer blijven. Water proof eyeliner zal de look compleet. Gebruik een kohl die overblijft lang. Raak de kant van mascara niet vergeten om die mooie ogen te openen.

U kunt proberen over-curling mascara die is waterdicht - zoals L'oreal Volumineuze Carbon Lash die in een grote waterdichte formule. U kunt ook gebruik maken van onze favoriete Maybelline mascara krul hyper volumes te uiten.

Extra tip:

Verfspuiten - Finish met een finishing spray. Er gaat niets boven het om uw make-up te houden.

Ga je gang en gewoon de dag. Lach tot je maag pijn doet en of barstte in tranen uit, en nog steeds verzekerd van een vlekkeloze make-up te testen en betere kreet die lang blijft.

Hoe maak je je make-up te maken langer blijven? Schieten in commentaren en laat het ons weten!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha