10 TIPS MUST-know voor Frizz DRAMA-VRIJ EN ZONDER HAAR10 TIPS MUST-know voor Frizz DRAMA-VRIJ EN ZONDER HAAR

Hoe zich te ontdoen van kroeshaar nature? Als je haar is gevoelig voor drogen, dan weet je de pijn van kroezen. Het betekent dat je kapsels kijk altijd rommelig en het is een echte pijn te poetsen in de ochtend. Lees deze 10 tips over hoe om te de-kroezen uw haar:

Methode 1. Geen-poo

Als je bereid bent om met een paar weken te maken aan een paar maanden van vet haar of slordig zijn in ruil voor gezonder haar beter beheersbaar ik ooit in je leven had, zou u geïnteresseerd in de methode geen poep. Maak je geen zorgen, het heeft niets te maken met naar de wc gaat. Het betekent dat je geen winkel koopt shampoo of conditioner producten te gebruiken. Deze dingen, hoewel de effecten op korte termijn aangenaam, schade aan uw haar in de lange termijn. Ze strippen je haar en hoofdhuid oliën die van nature produceren en in de tijd, word je meer afhankelijk van hen, en uw haar krijgt echt serieus totdat wassen. Veel mensen vandaag de dag niet gebruiken winkel koopt producten helemaal niet, het omwisselen van natuurlijke producten in plaats; en hoewel de overgangsperiode slecht zijn, is het eindresultaat schoon haar natuurlijk nooit te vet, niet te droog om sneller te groeien en veel gemakkelijker te poetsen.


2. Natriumbicarbonaat

Als u op zoek bent naar een alternatief voor shampoo je haar schoon te krijgen, een pasta gemaakt van water en soda doet de truc en voorkomt roos. Het is een beetje 'sterke dus het is eigenlijk alleen aan te raden om de paar weken gebruiken of een keer per week terwijl u weg bent van shampoo.

Macht of maïsmeel 3. Cocoa

De reden waarom het een 'o' is, omdat het afhankelijk is van je haar. Voor lichte haar, gebruik maïsmeel en donkere cacaopoeder gebruik. Gewoon wrijf een beetje 'droog haar op de hoofdhuid te reinigen zonder het drogen van het haar.

4. Appelazijn

Dit spul maakt een goede haarmasker en conditioner combinatie gemengd met kokosolie. Je haar schoon en zacht na en kroezen zijn. Gewoon toepassen van het mengsel aan je haar, houd het op voor ongeveer 30 minuten, daarna wassen.

5. Kokosolie

Een andere goede behandeling op hoe zich te ontdoen van kroeshaar is natuurlijk om kokosolie te gebruiken. Dit is echt een van de beste dingen die je kunt in je haar te zetten. U kunt laat het in een nacht als een behandeling toe te passen, terwijl in de douche of gewoon lopen een beetje 'door middel van droog haar. Het zal je haar ongelooflijk zacht en makkelijk te poetsen te maken. Het enige wat je hoeft te letten is, als je te veel, zou je haar eruit als het nat is.

6. Egg

Hoe zich te ontdoen van kroeshaar nature? Shampoo je haar met eieren. Ei kan een prachtige natuurlijke shampoo. Masseren van een heel ei of twee in het haar sloten schoon, zacht en glanzend. Alleen niet vergeten wanneer je afspoelen met koud water of je zou kunnen eindigen koken een rit hoofdhuid!

7. Kamille thee en honing

Als u wilt uw haar te verlichten een beetje ', is het niet nodig om een ​​schadelijke kleurstof gebruikt kan droogheid en kroezen veroorzaken. Gewoon een beetje 'met honing en kamille foam haar met het, dan zitten in de zon voor ongeveer tien minuten. Doe dit elke dag en u begint met een verschil binnen een week te zien.

8. citroen en honing

Een de-kroezen zeer effectief op te lossen, gewoon een beetje opwarmen 'citroensap en honing in een pot. Breng dit aan uw haar voor een paar minuten voor een douche. Je haar zal zacht en glad na.

9. avocado en banaan masker

Een ander fantastische suggestie over hoe om zich te ontdoen van kroeshaar is natuurlijk te maken een masker voor haar banaan-avocado. Maak een pasta van bananen en avocado en gemasseerd in het haar gedurende 20 minuten voor het spoelen het af; eindigen met de laatste spoeling van het mengsel van 1 liter water en twee eetlepels appelazijn. Dit is een uitstekend middel voor droge en kroeshaar.

Masseer de hoofdhuid 10.

Het droog haar kan worden veroorzaakt door droge huid een gebrek aan beweging. Of twee keer per dag het masseren van de hoofdhuid kan snel maken het zachter en helpt roos voorkomen. Doe het in de douche, zoals je normaal shampoo zou wrijven, maar alleen met water.

Hoe zich te ontdoen van kroeshaar nature? Wat zijn uw favoriete tips?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha