10 TIPS MUST-know voor fantastische AIRPORT STIJL10 TIPS MUST-know voor fantastische AIRPORT STIJL

Veel celebrity shots zien we op websites gewijd laat ze vertrekken of aankomen op een luchthaven of een ander. Sommigen, zo lijkt het, het maakt niet uit hoe ze eruit zien, zolang ze het goed doen, dat is volkomen begrijpelijk. Anderen, echter, in slagen om stijliconen blijven ook op de luchthaven. Reizen in stijl is niet een onmogelijke taak en je hoeft niet veel geld nodig om het te laten gebeuren. Hier zijn enkele tips over de luchthaven stijl die u misschien nuttig vindt de volgende keer dat je hoofd uit voor een vakantie plek of laat op een korte zakenreis.

1. Ga voor flats of lage hakken

Als je houdt van je hoge hakken zijn niet de beste keuze voor het reizen. Je weet nooit of er een vertraging in uw vlucht voor een of andere reden zal zijn, en je kan uiteindelijk zat er uren. En wat als je te laat bent en je moet rennen om het vliegtuig te vangen? Als je kijkt door enkele foto's van celebrity fashion, zult u merken dat ze allemaal kiezen loafers of lage hakken.


2. Draag een sjaal schattig

Sjaals zijn een van de meest veelzijdige accessoires voor elke gelegenheid, en de luchthaven is geen uitzondering. Een sjaal niet alleen stijl toe te voegen aan je outfit, het praktisch bruikbaar bij koud weer, evenals een jas of vest zou zijn. Cover-ups zijn ook een must, voor het geval. Soms kan het behoorlijk koud op het vliegtuig te krijgen en het is beter om een ​​cover-up van uw eigen. Vergeet niet, comfort eerste, tweede stijl.

3. Geen gespen

Vermijd kleding en schoenen met gespen of riemen. Eerste, slip-ons zijn gemakkelijker af te nemen, en je hebt om ze te verwijderen, zoals u weet. Stel je voor dat op sandaaltjes te verwijderen voor de security check, met mensen in de rij achter je aan. Het is niet het beste idee. Ten tweede, wil je niet te maken hebben met een gesp of een defecte riem per ongeluk gescheurd op de luchthaven, als je te laat bent voor uw vlucht. Terwijl op dit onderwerp, vergeet dan niet om een ​​paar sokken te verpakken in uw handbagage, voor de security check. Het is zeker niet een leuke ervaring zijn tenen op blote voeten.

4. Voeg wat 'glamour aan uw stijl met een zonnebril

, Kun je nooit zeker wat voor weer het u van harte welkom om uw bestemming en het loont om uw ogen beschermd. Twee, zonnebrillen zijn een van de geldwisselaars stijl finale, dus houd een paar in uw handbagage. Een ander voordeel van het hebben van een paar glazen op de hand is wanneer uw vlucht is lang en zeker niet hun best na de landing te kijken. Leg ze op en zijn glamoureuze, ondanks de donkere kringen onder de ogen.

5. Houd het, maar ongedwongen elegante moeiteloos

Casual is comfortabel, dus ga voor truien of losse t-shirt en stretch broek of je favoriete skinny jeans. Wat de kleuren, denk opnieuw ongevallen. En "een of andere manier minder frustrerend giet koffie in een zwarte trui, en niet te vergeten minder evident, dat op een heldere gele jurk. En we hebben nog niet eens over het gebrek aan kleedkamers op luchthavens. Dit betekent niet, natuurlijk, overhemden en jurken die zijn niet aan de orde - net kies degene die comfortabel niet alleen betoverend, maar ook voelen.

6. Draag een hoed

Hoeden zijn zeker een grote versterker stijl, en gaan met elke outfit. Dus als je je koffers pakken en gekleed naar de luchthaven, vergeet niet om uw favoriete die verder gaat met de kleren die u kiest voor de reis te grijpen. Naast elegant te maken, hoeden zijn groot voor het verbergen van voedsel of kroeshaar, dat is vaak het gevolg van langere vluchten. Dan is er ook de kwestie van tijd, zodat zij levensreddend kan zijn. Een beany of een vilten hoed, kies er een die zal overeenkomen met uw algemene stijl.

7. Laat de sieraden

U kunt een groot bewonderaar van honderden armbanden, veel ringen, een horloge en een paar oorbellen dangly plus een groot aantal ketens, maar beveiliging van de luchthaven zal waarschijnlijk - lezen die zeker - maken het verwijderen van de veel en dat kost tijd, niet om de ruzie te vermelden. U hoeft dit niet nodig, dus hou het allemaal in uw handbagage om zeker niet te missen als uw belangrijkste bagage ergens anders wordt verzonden. Er zijn gevallen van mensen verliezen hun sieraden tijdens de reis geweest. Of ze gewoon thuis laten als je gaat op een zakenreis, waarom niet?

8. compromis

In het geval dat je slim te zijn op de luchthaven, hier is een tip voor u om compromissen te sluiten. Breng comfortabele kleding - legging en T-shirt, bijvoorbeeld - in uw handbagage, dan veranderen nadat je op het vliegtuig en dan weer voor het verlaten van het. Dit is, natuurlijk, als je het niet erg dat te veranderen in de badkamervloer maar hey, als je aandringen op je chique stijl en glamour, dan is dit de optie voor je.

Wat zijn uw beste tips voor een fantastische stijl luchthaven?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha