10 TIPS MUST-kennis over hoe om te stoppen uitstellen en gaan leven een meer NAGEKOMEN10 TIPS MUST-kennis over hoe om te stoppen uitstellen en gaan leven een meer NAGEKOMEN

De vertragingen zijn niet altijd te verontschuldigen, vooral wanneer ze beïnvloeden of je toekomst belemmeren. Dus, veel mensen herhaaldelijk uitstellen van actie en moedige beslissingen in hun leven te vermijden. Wat houdt je tegen? De volgende dag is een dag verloren. Kijk op onze lijst 'doorzetters' suggesties en uiteengezet om je ambities meer ongelooflijke ontmoeten!

Vroeg wakker

Verspil geen tijd. Goede nachtrust is essentieel voor uw dagelijkse routine - Vernieuw - maar slaap ook, zal je niet overal. Stap uit het bed voordat iemand anders, neem een ​​douche, ontbijt en training. Uw dag zal productiever zijn!


Prioriteren

U hebt waarschijnlijk veel dingen te doen, maar dat mag niet in een chaotische wirwar introspectie. Gewoon het papier in de volgorde die het beste bij uw behoeften. Plaats de hardste boven of beter te wisselen met anderen die eenvoudiger, teneinde een evenwicht te uw acties. Concentreer al uw innerlijke krachten om de missie heiligste eerste volbrengen!

Herstellen van de ene opdracht naar de andere

Neem de tijd om uw meest recente inspanning of succes te genieten voordat u naar de volgende. Je moet je realiseren wat je tot nu toe om gemotiveerd te blijven hebben bereikt.

Georganiseerd

Geen noodzaak om overhaast in dingen zonder vloer en, ten slotte, overal te zijn, tevergeefs geluid. Efficiëntie moet uw uiteindelijke waarde. Orkestreren uw acties en dagelijkse taken met het oog op een soepele overgang van de ene naar de andere te hebben. Ordenen in termen van locatie, duur, moeilijkheidsgraad, en urgentie. Houd een kalender gemakkelijk te lezen en te volgen in overeenstemming met de meldingen die u op koers te houden.

Stel realistische doelen

En 'goed' groot denken 'en wordt een dromer, maar je moet niet je vaardigheden en de werkelijke middelen ontlopen. Denk dat zowel de korte en lange termijn. Het is leuk om te kijken naar de details en is een perfectionist, maar nooit het grote geheel te verliezen. Focus op je doelen, maar zorg ervoor dat er zo veel.

Neem kleine risico's en testen hun grenzen

U hoeft niet te overdrijven, maar je moet een avontuurlijke geest te houden. Nieuwe dingen te proberen, om te experimenteren, te duwen een beetje 'en zie je' echte vaardigheden '. Het gaat allemaal over zelfbewustzijn. Er zijn zoveel mensen die niet echt een duidelijke visie van hun mogelijkheden.

Keep smiling

Houd een positieve houding tegenover het leven zal aanmoedigen om meer te doen, te overwinnen tegenspoed en krijg vrienden of familieleden aan boord, om u te ondersteunen en u helpen met uw dromen. Je nodig hebt om anderen te inspireren met uw vastberadenheid, dynamiek en optimisme.

Voordat het ontkennen van de mogelijkheid om te leren over de componenten

Doe je onderzoek, check de voorwaarden en kwalificaties typische eisen. Springen om gegronde redenen; anders kun je nog steeds zitten met een 'wat als' in de rug van je geest.

Perfecte timing is een logische fout

Bij vele gelegenheden zetten we de dingen uit, omdat je denkt 'dat is niet het juiste moment'. Heel vaak uw oordeel is vaag over de timing en op basis van speculaties over iemand huidige stemming of mogelijke reactie. Wachten tot de dingen volwassen en uiteindelijk u de kans te verliezen. Trial-and-error is altijd een betere aanpak. Gewoon doen, en zo niet in harmonie, gewoon wachten een beetje 'en follow-up.

Onredelijke vertraging dingen te doen, niet altijd van toepassing op de vaste taken en missies onmogelijk

Soms moet je dingen die zijn zeer eenvoudig, banaal, saai of 'haalbaar' je ogen uit te stellen. In staat zijn om iets wat het wordt vaak verkeerd geïnterpreteerd als het doen van dit te doen. Zoals dagen gaan door, je nog steeds denkt dat je ermee weg kan komen, op elk moment. Omdat het een 'bohemian' klinkt aantrekkelijk, maar van oudsher in de problemen komt.

Besluiteloosheid is een functie die persoonlijke voldoening voorkomt

Zet genoeg gedachte op uw openstaande kwesties en zet je gedachten op de beslissingen die je beter zal dienen. Praat met jezelf, onderhouden van de dialoog, en ook om de meningen van anderen te ontwikkelen op een bepaald onderwerp. Laat uw zorgen en angsten niet te vermijden; gewoon te bespreken, te confronteren hen en zorg ervoor dat je ze aankan. Analyseren van alle aspecten van uw leven en uw natuurlijke neiging tot dingen. Genezen je onzekerheden, en werken hard om een ​​sterke persoonlijkheid te maken.

Omdat het een overachiever is niet altijd ideaal

Onze cultuur stimuleert en beloont de buitengewone inspanning, maar op hetzelfde moment de werkelijke implicaties van regelmatig verder gaan dan je grenzen te verbergen. Vroeg of laat, de kampioenen 'perfecte leven' te verpletteren beneden, fysiek en emotioneel, teleurstellend al diegenen die hun superkrachten geïnvesteerd! Onderneming meer verantwoordelijkheid dan je je kunt veroorloven, het spoedig zal leiden tot dingen die je beloofd vertragen. Het overschat uw capaciteiten en niet om deadlines te halen. Je moet naar de basis contact met de werkelijkheid!

Heeft u nog andere suggesties over hoe uitstellen stoppen en gaan leven een meer vervullend leven?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha