10 TIPS MOET-weten over hoe u het meeste uit uw training10 TIPS MOET-weten over hoe u het meeste uit uw training

Fit is iets dat veel mensen willen doen, maar voor velen lijkt niet gewoon nooit genoeg tijd. Nog belangrijker, dan, om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw training tijd te maken, hier zijn tien tips over hoe je in de gewoonte van de oefening, en hoe om hem te bedienen.

1. Stel uw doelen voor u

Als je nieuw bent niet oefenen of zijn, stel je doelen te hoog zal alleen averechts werken. Verwacht niet in staat zijn om een ​​marathon te lopen, als je niet eens normaal lopen naar de winkels! Als je dat doet, zul je af te zetten oefening voor het leven!


2. Maak doelen, hoewel

Hoewel je moet niet verwachten wonderen, moet u nog een aantal doelen in het achterhoofd. Om dingen, de doelstellingen die nat zijn verbeterde prestaties realistisch verleden houden. In het lopen, bijvoorbeeld, het doel van het runnen van een mijl of meer in een training, gericht op meer sit-ups dan je vorige keer deed.

3. Maak werkende gewoonte

Zij hebben aangewezen voor uw lichaamsbeweging en hou je eraan! Na een tijdje ', bent u oefenen zal een gewoonte worden en zal komen als een natuurlijk onderdeel van je routine, zodat je minder in de verleiding om een ​​paar dagen of weken overslaan.

4. Werken met een vriend

Zoek een vriend of familielid uit te werken en het zal veel minder van een karwei lijken. Werk kan leuk zijn, als je het doen met een training partner, maar alleen, het kan erg, erg saai. U kunt ook vervolgens delen uitdagingen elkaar en elkaar aan te moedigen om beter te doen.

5. Doe altijd een goede warming-up

Een goede warming-up moet een deel van elke training zijn. Als je dat niet doet, kun je de spieren en letsel te trekken. Dus zorg ervoor dat een aantal zachte warming-up oefeningen te doen voordat u begint met een oefening meer uitdagend.

6. Oefening Muziek

Als je niet vervelen, probeer uit te werken voor een beetje 'van vrolijke muziek. De muziek zal vermaken en zelfs nog meer aan te moedigen om te oefenen. Het maakt de hele ervaring leuker en minder van een dienaar.

7. Probeer kortere, meer intensieve trainingen

Als u geen tijd voor uren, probeer dan een meer intense half uur. In feite, kortere trainingen zijn beter dan lang, want na verloop van tijd, het lichaam niet meer kan profiteren van de uitoefening verkrijgen.

8. Houd een record van je prestaties

Houd een dagboek van uw fitness verbeteringen kan een geweldige manier om je enthousiasme voor je trainingen te houden. U hoeft enkel het aantal herhalingen voltooid, de afgelegde afstand, of de gewichten opgetild en zal u helpen om door te gaan in de richting van je doelen.

9. Wees niet bang om te vragen om hulp

Als u een fitnessruimte, krijgen dan te adviseren en helpen u te krijgen. Het heeft geen zin om alleen te gaan en proberen te evenaren wat andere mensen doen in de sportschool, omdat je zou kunnen krijgen gewond. Praten met een trainer en krijg een fitness-evaluatie alvorens te beginnen en professionals zal u helpen om te rijden, veilig voor uw optimale niveau van fitness.

10. Experiment

Houd niet met dezelfde oude routine, maand na maand, of verveeld. Probeer verschillende activiteiten en apparatuur, en vergeet niet dat er ook sport en dans die u zullen helpen in vorm te krijgen ook.

Elke andere tips om het meeste uit uw training?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha