10 TIPS MOET-weten over hoe te sluipen in OEFENING in uw drukke schema10 TIPS MOET-weten over hoe te sluipen in OEFENING in uw drukke schema

Dus, je denkt dat je het te druk uit te oefenen? Een drukke schema betekent niet dat je niet kunt krijgen in wat oefening tijdens de dag, zelfs als je niet kunt passen in een volledige training. Hier zijn tien tips 10 must-know over hoe te sluipen wat oefening, maar je bezig bent.

1. Krijg een beetje 'voor

Als er niet genoeg uren in de dag, probeer dan een beetje 'meer om een ​​beetje te krijgen' toe te voegen voordat. Kortom, training in de ochtend is een geweldige manier om de dag te beginnen. Krijgt het bloed pompen en plaatst je in de stemming voor de dag. Slechts een half uur voordat het alarm kan het verschil maken.


2. Proces van de weg naar het werk

Waarom niet aan uw dagelijkse woon-werkverkeer op een dagelijkse training? Als uw werkplek is dicht genoeg, je kon lopen, wandelen of fietsen naar het werk. Het is een beetje 'verder weg, dan gewoon uit de trein of de bus een halte vroeg en lopen de rest van de weg. Alle beetjes helpen als je knijpen in de uitoefening in een drukke agenda.

3. Druk in een training tijdens de lunch

Er is altijd de lunchpauze 60 minuten dat je ook kunt knijpen in sommige oefening. Je kon een half uur in een sportschool door te brengen of gewoon een wandeling rond het park. Ga uit van het kantoor voor een tijdje 'zal je lichaam rust te geven van een training, en je geest om nog productiever in de middag ook.

4. Neem de trap

Geven de lift een miss en neem de trap in plaats, hij is een makkelijke manier om een ​​beetje 'van de oefening in je dagelijkse routine. U kunt uw voordeel te maximaliseren als je joggen net als de trap, of probeer het nemen van twee treden tegelijk. Dat zal uw hartslag en de bloedsomloop te krijgen.

5. Doe een beetje 'zweet karweitjes

U kunt ook wat oefening, maken het bed of stofzuigen van de tapijten. Gewoon proberen en doen klusjes in de helft van de tijd die het normaal zou doen en je bewegingen meer overdreven, terwijl je aan het doen bent. U bespaart tijd, ontvang de klusjes gedaan, en nog wat oefening ook.

6. Pace terwijl je praat

Elke minuut van de dag dat je zit, je het verbeteren van uw gezondheid en fitness. Een gemakkelijke manier om een ​​beetje 'van de oefening is om er een gewoonte van om op te staan ​​als je op de telefoon. Tempo terwijl je praat, of zelfs doen wat kraakpanden, en zal een verrassende hoeveelheid lichamelijke activiteit toe te voegen in uw dag, zonder nauwelijks merkt.

7. Oefening in de voorkant van TV

Als je chillen in de voorkant van de TV, is er geen noodzaak om te zitten op de bank de hele tijd. Probeer multitasking en knijp wat oefening in deze periode ook.

8. Oefening in badkamer

De helft van de strijd van de fitting oefening in een drukke schema is om een ​​routine die je kunt vasthouden om te creëren. Een ding dat ons allemaal, maar we zijn bezig, is om naar het toilet meerdere malen per dag, dus je kan zelfs fit in sommige oefening terwijl je er bent. Stel je voor, als je dat deed tien kraakpanden, elke keer dat je het toilet te bezoeken, zou je waarschijnlijk meer te doen in één dag, dat als je naar een sportschool.

9. vergaderingen lopen

Wanneer u het nodig om te voldoen aan een mede-werker, proberen suggereert een vergadering op de voet, in plaats van zitten in een benauwde vergaderzaal. Een wandeling rond het blok, terwijl worstelen aantal belangrijke zakelijke kwesties, vindt u een aantal oefeningen geven en waarschijnlijk ook u en uw collega duidelijkere hoofden om beslissingen te nemen die ook nodig zijn te maken.

10. Oefening wanneer je kunt

Hopelijk heeft u gegeven een aantal ideeën over hoe je kunt sluipen oefening in uw drukke schema, maar het belangrijkste van alles is om niet te denken dat alleen maar omdat kunt u een volledige workout, wat betekent niet dat je kunt ' t oefening at all. Er zijn altijd kansen te sluipen in een aantal fysieke activiteit in uw dag en tien minuten, hier en daar, het is beter dan niets.

Hoe te sluipen in de uitoefening in een drukke agenda? Wat zijn uw suggesties?

Blijf mooi en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha