10 TIPS MOET-weten hoe zich te ontdoen van de rug en borst acne10 TIPS MOET-weten hoe zich te ontdoen van de rug en borst acne

Nou, hier is de deal: acne op je gezicht is zeer slecht, toch? Niemand vindt het leuk, en we weten dat je ook mooi. Maar het ding met acne is dat het zo'n parasiet die niet alleen blijven op ons gezicht. Valt ook de rug en de borst.

Tijdens de winter, kunt u waarschijnlijk leven met je rug en borst acne. Immers, je bent allemaal behandeld in de bossen en niemand kan zien, anders dan je partner. Gelukkige dagen!


Maar in de zomer? Dit is een andere koek. Het is tijd om naar het strand in een zwembroek / bikini, dus wat ga je doen om haar rug en borst acne? Iedereen zal het zien! Oh nee!

Allereerst kalmeren. Ontspan. Ademen gemakkelijk. Tot tien tellen. En stel dat vest aan. U zult het niet nodig. Want het is tijd om een ​​kijkje op onze 10 must-know tips over hoe om zich te ontdoen van de rug en de borst acne altijd te nemen.

1. Voorzichtig scrubben

Vergeet niet als je een droge huid had als tiener en je oma zei 'scrubben'? Het leek echt vreemd, is het niet? Als iets dat alleen oude mensen doen. Exfoliëren. En 'een van die woorden die, als je het zegt over en weer, verliest al zijn betekenis. Wat een vreemd woord!

Maar scrubben is van vitaal belang om zich te ontdoen van een overname acne. Je oefent je huid blok, waardoor het mooi en fris en schoon. Zij beveelt scrubben de borst en rug een keer per week, en om ons te helpen hebben veel exfoliërende producten op de markt.

Vergeet niet te hard niet te wrijven als de huid van de borst is zeer delicaat en gemakkelijk gescheurd. Ouch.

2. Vermindering van stress

Nog een tip over hoe om zich te ontdoen van acne terug is om stress te verminderen. Stress is echt slecht. Het kan leiden tot alles van hart-en vaatziekten tot de totale full-on zenuwinzinkingen aan de balie. Het kan ook leiden tot borst en rug acne. Het doet dit door de grotere hoeveelheid olie in de huid, hetgeen een belangrijke oorzaak van acne uitbraken.

Kijk, als je gestresst bent, je lichaam releases een abnormaal hoog niveau van het hormoon cortisone, die meer olie produceert in je huid. Dus als je een aanval van acne ervaren, raden wij terugslag en take it easy.

En als iemand vraagt ​​waarom je het rustig deze dagen, gewoon lachen en zeggen: 'Want mijn borst en de rug is vol van acne. "

Eigenlijk wachten. Nee, zeg dat niet. Het lijkt niet fris. Gewoon zeggen dat je gestrest bent. Ja, zeg.

3. Gebruik Spot Treatment

Normaal gesproken zouden we alleen plaatsen behandeling als een beetje 'of last resort, als u een full-on acne breakout. Zie, spot behandeling is eigenlijk alleen effectief als er slechts een of twee hardnekkige vlekken die maar niet weg zal gaan. Als dit u, zeker trek de plaats van behandeling.

Indien echter, is de situatie veel erger, wilt u misschien een plek behandeling overslaan omdat het waarschijnlijk zal blijken grotendeels ineffectief zijn.

4. Douche snel na een training

Wanneer we oefenen, we zweten. En als je zweet, onze olie en zweten op te bouwen rond onze haarzakjes, die soms kunnen leiden tot een uitbraak van acne. Dus onze volgende tip over hoe om zich te ontdoen van acne terug is om ervoor te zorgen dat dit niet mogelijk is; Zij beveelt u hop in de douche zo spoedig mogelijk na een training. We raden het gebruik van een body wash, dat rijk is aan salicylzuur, als ontstopt poriën en vermindert de ontsteking.

5. Gebruik Tandpasta

Oke, het is geweldig tandpasta om de tanden schoon te maken, maar wist u dat verdubbelt als een acne-vernietiger ook? Het doet zeker. Tandpasta is in feite een van de beste home remedies om zich te ontdoen van acne en blijkt steeds populair. Het is eenvoudig, gemakkelijk en betaalbaar!

Het enige wat je hoeft te doen is een kleine hoeveelheid tandpasta op uw huid voordat het raken van de zak voor de nacht. Tandpasta, zodat de magie, het verminderen zwelling en drogen van acne.

6. Bevochtig

Acne gedijt op een droge huid. De grond is droger, de ergste! Kortom, acne is als een cactus in een woestijn, en als je dat niet doet water, zal het over de borst en rug te nemen. Eek!

Om dit te stoppen met dit gebeurt, moet u uw huid regelmatig hydrateren. Zoek een lotion die geschikt is voor je huid en deze combineren met body wash in de douche. Wanneer u een acne breakout, is het belangrijk dat je huid gehydrateerd wordt gehouden.

7. Verander je shampoo

Elke keer als we ervaren een verrassende uitbraak van acne, kon naar beneden te zijn wat we zetten in ons haar. Bijvoorbeeld, er zijn dermatologen die voorschrijven wat shampoo als je huid is echt acne. Deze producten zijn die er zijn, dus is het misschien beter dat je een reis naar uw arts over de vraag of je nodig hebt om merken te veranderen nemen.

8. Gebruik havermout

Hoe zich te ontdoen van acne terug? Gebruik havermout. Ja, je leest het goed. Havermout. Wat? Ik ben niet gek. Havermout kan u helpen om zich te ontdoen van acne, omdat het reinigt de poriën van onze huid. Bovendien absorbeert de havermout ook handig overtollige olie. Nog beter, havermout exfolieert ook! Om het beste uit havermout te krijgen, is het raadzaam om een ​​kopje gekookte havermout mengen met een theelepel honing en citroen, voordat je het wrijven over de getroffen gebieden.

9. Gebruik Body Spray

Scrubben, hydraterende en het gebruik van de behandeling ter plaatse is allemaal goed en wel, maar de kans is dat je niet van plan om in staat zijn om alles. Om u te helpen alle punten, beveelt het gebruik van een spray lichaam. Wanneer u exfoliëren, kunt u iemand nodig om u te helpen; maar bij het gebruik van het lichaam sprays, je kunt alles zelf doen. Dat is cool, veel minder pijnlijk.

10. Zie een dermatoloog

Als je borst en rug acne is niet alleen opruimen, ongeacht hoeveel moeite je zetten in om zich te ontdoen van het, kan het tijd om uw document te bezoeken. Een dermatoloog in staat zal zijn om een ​​kijkje op uw acne te nemen en uit te leggen wat de oorzaak is. Zij zullen dan in staat zijn om te adviseren hoe het beter kan zorgen voor het.

Elke andere tips over hoe om zich te ontdoen van de rug en de borst acne?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha