10 TIPS MOET-weten EFFECTIEF UITREKKENDE10 TIPS MOET-weten EFFECTIEF UITREKKENDE

Stretching heeft vele voordelen. Stretching verbetert de circulatie, het geeft je een groter bereik van de beweging, het verbeteren van je houding en geven u meer flexibiliteit. Als je rekoefeningen elke dag, zul je versteld staan ​​hoe snel je kunt beginnen om het verschil te voelen en, om te beginnen, hier zijn tien tips om te weten voor stretching effectief:

1. Stretchen is niet de bedoeling om te kwetsen

Het eerste wat je moet weten over het uitrekken is dat het niet zou kwetsen. Als het pijn doet, dan ben je te duwen dingen te veel, te snel. Een lichte steek is prima, maar een ernstige, schieten pijn betekent dat je wat schade zou kunnen doen.


2. Maak dagelijks uw stretching

Om het maximale voordeel uit rekken, is het beter om te bouwen in uw dagelijkse routine. Slechts tien minuten per dag en je zal beginnen om verbeteringen in uw flexibiliteit, balans en je kracht te zien.

3. Stretch Houd

Voor elke sectie die je doet, houdt de gestrekte positie voor 15 tot 30 seconden. Probeer niet te veel te trekken, hoewel, omdat dit zal leiden tot de spieren samentrekken en kunnen kleine scheurtjes in de spiervezels veroorzaken.

4. Start voorzichtig

De beste tijd om te rekken is om een ​​deel van de warming-up te maken en af ​​te koelen periodes van uw normale workout routine. Start zachtjes echter geleidelijk de intensiteit van uitrekken. Je zal niet 's nachts flexibeler geworden!

5. Adem normaal

Gewoon normaal te ademen tijdens het rekken. Geen behoefte om ademhalingsoefeningen of speciale doen, houd je adem totdat het rood in het gezicht.

6. Warm-up voordat je rekken

Stretching koude spieren kan beschadigen, om zo een zoete warming-up te maken voordat u begint. Een beetje 'van joggen in plaats of ga voor een korte wandeling brengt je hartslag te verhogen en op te warmen je spieren genoeg voor u om de rekoefeningen te starten.

7. Niet doen repetitieve rekken

Gespannen repetitieve, of stuiteren, het is niet een goed idee voor de meeste mensen. Sommige professionele atleten niet de praktijk terug te kaatsen, maar voor de rest van ons, ontspannen, geleidelijke uitbreiding is veel beter en veel te veiliger.

8. Wees je bewust van je houding

Een veel voorkomende fout die mensen maken bij het uitrekken is dat ze het doen met een slechte houding. Bijvoorbeeld, wanneer u buigen om je tenen te raken, ze doen het met een bult, in plaats van het buigen van de heupen. Behoud van een goede houding, met een rechte rug of zullen onnodige belasting worden geplaatst op de hals en wervelkolom.

9. Stretch tegengestelde spiergroepen

Een stretching routine moet worden afgewogen, rond het lichaam. Balanceren uw werk op het uitrekken tegengestelde spiergroepen. Bijvoorbeeld, rek de spieren aan de achterkant van het bovenbeen en rek de spieren aan de voorkant.

10. variëren je routine en maken het leuk

Zoals elke oefening routine, stretching kan saai als je dezelfde oefeningen elke dag. Door het variëren van je routine, of het maken van muziek, zal het helpen verlichten verveling. Je kan ook yogalessen als een andere manier om een ​​beetje 'van interesse in uw rekken voegen.

Wat zijn uw beste tips voor een effectieve stretch?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha