10 TIPS MOET know-how om uw stemming te verbeteren10 TIPS MOET know-how om uw stemming te verbeteren

Iedereen krijgt slechte dagen. Het kan worden veroorzaakt door uw vermoeide, uw dieet, voor de dingen die gebeuren om je heen of, soms, net wakker gevoel blauw. Zou het niet mooi zijn als je kon gewoon de schakelaar en zet de blij gezicht? We gaan niet om te beweren dat je kunt doen. Maar er zijn enkele positieve dingen die je kunt doen om je humeur te verbeteren en hier zijn tien van de beste van hen:

1. Focus op de kostbare en unieke NOW

Onze eerste stuk van advies over hoe u uw stemming te verbeteren is om te vergeten wat had kunnen zijn, geen zorgen te maken over wat er zou kunnen zijn, en zich richten op het hier en nu. Je kunt het verleden niet veranderen en we kunnen niet voorspellen de toekomst, dat is waarom het wordt gezegd dat mensen die elke dag te leven zoals het komt zijn gelukkiger.


2. Verban negatieve gedachten en ze te vervangen door goede degenen

Als je het gevoel een negatieve gedachte komt in je geest, te vervangen door de positieve meteen! U zult verrast zijn hoe makkelijk het kan zijn om jezelf te stoppen met negatief denken, en aan de positieve dingen in je leven, in plaats daarvan. Het duurt slechts een beetje 'van de praktijk en inspanning.

3. Krijg een frisse lucht en de zon

Onze volgende suggestie over hoe u uw stemming te verbeteren is eenvoudig - genieten van de zon. Zonlicht en frisse lucht kan een groot verschil maken voor je stemming te maken. Een paar minuten zonlicht verhoogt het niveau van vitamine D in het lichaam, die op zijn beurt produceert een van Feel Good hormonen, serotonine.

4. Zet op een aantal 'van vrolijke muziek en dans

Nog een goede tip over hoe u uw stemming te verbeteren is te wenden tot een aantal geweldige muziek. Het effect van muziek op de stemming is aangetoond in verschillende studies. Op een beetje 'van vrolijke muziek en niet in staat zijn om te helpen, maar beginnen met je voet te tikken en meezingen.

5. Eet iets en drinken wat 'water

Eenvoudige uitdroging en honger kan leiden tot een slecht humeur en kunnen vaak worden verward met vermoeidheid gevoel naar beneden. Probeer een gezonde snack eten en drinken een glas water, dat kan alleen echt opfleuren.

6. Ga voor een wandeling in de natuur

Het nemen van een beetje 'van de oefening kan je stemming ook helpen. Gewoon een wandeling zal helpen om de Feel Good vrijgeven hormonen, endorfines, en in de open lucht, waarbij in wat er gaande is in de wereld om je heen, het zal ook helpen om je humeur te heffen.

7. iets leuks te doen voor iemand anders en vriendelijk

Nog een goede tip over hoe u uw gemoedstoestand te verbeteren is om iets leuk voor iemand te doen. Een willekeurige daad van vriendelijkheid om een ​​vreemdeling kan echt je je goed voelt over jezelf opnieuw. Het hoeft niet om iets te groot zijn, maar laat iemand in het verkeer wachtrij of glimlachen en bedanken werk zal doen. Dat zeer waarschijnlijk een glimlach te krijgen in ruil voor uw vriendelijkheid, en dat zal u helpen om te lachen.

8. Het forceren van een glimlach

Dit lijkt misschien een beetje 'vreemd, maar geef het een gaan, omdat het werkt. Als je wakker in een slecht humeur, dan staan ​​in voor de spiegel en een glimlach te forceren. Smiles zijn besmettelijk, zelfs gedwongen een van uw eigen, dus je gaat glimlachen naar jezelf in de spiegel, zal binnenkort leiden tot een echte glimlach en zelfs merkt dat je met een lachje om jezelf ook.

9. Het eten van bepaalde voedingsmiddelen verhogen stemming

Volgende tip over hoe u uw stemming te verbeteren is om te eten voedsel humeur verbeterende. Er zijn bepaalde soorten voedingsmiddelen waarvan bekend is dat uw stemming te stimuleren en te verminderen niveaus van stresshormonen in je lichaam. Voedingsmiddelen die dit effect kunnen hebben, zijn donkere chocolade, groene thee, asperges, tomaten, honing, bananen, Brazilië noten, linzen en voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-3 vetzuren, zoals zalm en andere vissoorten.

10. Als de ontevredenheid zijn een competitieprogramma, overweeg dan het zien van een arts

Eén of twee slechte dagen geen depressie vormen, maar als de ontevredenheid gedurende een langere tijd dan eens zien uw arts. Er zijn vele redenen voor ontevredenheid gemakkelijk te behandelen, en is het niet nodig om ze te lijden langer dan nodig.

Wat zijn uw favoriete tips over hoe u uw stemming te verbeteren?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha