10 TIPS MOET know-how om spieren VOOR VROUWEN winnen10 TIPS MOET know-how om spieren VOOR VROUWEN winnen

Niet zo gemakkelijk voor vrouwen om spieren te krijgen, zoals voor mannen, vanwege verschillen in de structuur van het vrouwelijk lichaam en het saldo van hormonen in het lichaam ook. De manier waarop een vrouw kan spiermassa, echter min of meer gelijk zou het voor een mens, maar de versterking kan niet zo vanzelfsprekend, zo snel. Als u wilt een strak lichaam en het verhogen van uw spieren, dan zijn hier tien tips over hoe om te gaan over:

1. Eet gezond

Onze eerste stuk van advies over hoe om spieren te krijgen is om gezond te eten. Je moet in het verstrekken van uw lichaam met de juiste soort voeding die spiermassa, niet vet build zal bouwen. Eet een gezond dieet van vers voedsel en consumeren genoeg calorieën om je workouts brandstof. De gemiddelde vrouw heeft ongeveer 1.500 tot 2.000 calorieën per dag, afhankelijk van de hoogte, natuurlijk, en als je verbrandt 300-600 calorieën tijdens de training, dan zal het nodig hebt om uw dagelijkse calorie-inname dienovereenkomstig te verhogen.


2. Eet veel eiwit

Een andere goede tip over hoe om spieren te krijgen is om veel voedsel te eten met een hoog eiwitgehalte, het is het eiwit dat spieren opbouwt. Mager vlees, vis en eieren zijn enkele van de voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten die je moet ervoor zorgen dat u hebt opgenomen in uw dieet.

3. Ontwikkel 3-5 keer per week

Stel een regelmatige lichaamsbeweging programma, zowel op een sportschool, of u kunt gereserveerd een gebied van training thuis. Als u van plan om thuis te werken, je gewicht opleiding apparatuur nodig, zoals dumbbells en halters. Oefening 3-5 keer per week en dat zal je lichaam de tijd om te herstellen tussen de trainingen te geven.

4. Verminder de cardio

Het kappen van cardio is een geweldige tip over hoe om spiermassa te vergroten. Te veel cardio en je lichaam zal daadwerkelijk beginnen met het gebruik van de spier om uw training brandstof. Dit begint op te treden na ongeveer 30 minuten cardio-intensieve training, teneinde de hoeveelheid cardio wordt gedaan onder dit niveau te houden.

5. Trainen met gewichten

De gewichten die kiezen om te beginnen zal afhangen van uw huidige sterkte, om de gewichten die kunnen worden uitgevoerd door 5 tot 10 herhalingen comfortabel met kiezen. Voeren drie grote oefeningen met gewichten, bankdrukken, dode liften en kraakpanden regelmatig, in rust voor twee of drie minuten tussen elk één.

6. Maak je geen zorgen over hoe je een She-Hulk

Er is geen zorgen te maken dat je bulk te veel, omdat de hormonen en genen van de vrouwen zijn niet alleen gemaakt voor dit. Vrouwelijke bodybuilders nemen supplementen en werken veel meer dan u, om hun spieren te kijken zoals ze doen.

7. Richt uw tijd meestal op gewicht opleiding

Cardio is goed voor het verliezen van gewicht en het houden van het hart in goede conditie, zodat het niet helemaal overslaan. Concentreer je op gewicht opleiding, voor de meerderheid van de training, maar, want dit is de snelste manier om spieren op te bouwen.

8. Til zware

Onze volgende goed advies over hoe je spieren te krijgen is om zwaardere gewichten te heffen. Je moet je lichaam hard pushen, als je wilt spieren te krijgen, dus om de gewichten geleidelijk te verhogen, maar zorg ervoor dat ze zwaar genoeg om een ​​poging om ze te tillen te maken. Spieren op te bouwen door het trainen van je lichaam en je moet sterker en sterker; zult u niet uw doelstellingen van spieropbouwende training met het gewicht kunt u gemakkelijk optillen bereiken.

9. Verminder de lengte van uw workouts

Een andere goede tip over hoe om spiermassa te vergroten voor vrouwen is om je workouts te korten. Probeer niet om twee uur in de sportschool op een moment, waardoor een herhaling na de andere, want terwijl dit uw kracht zal toenemen, niet toe te voegen aan de spieren. De beste manier om spieren te krijgen is om korte, zwaarste trainingen lopen.

10. consumeren eiwitten voor en na een training

Vergeet niet, het is het eiwit dat je gewicht training zal veranderen in de spier. Verbruiken ongeveer 10 tot 20 gram eiwit binnen een half uur voor de training en direct na hetzelfde. 20 gram eiwit komt overeen met ongeveer 90 gram kipfilet en 100 gram mager rundvlees.

Hoeveel eiwit heb je eigenlijk nodig?

Nou, de gemiddelde dagelijkse aanbeveling voor vrouwen is 1 gram eiwit per kilogram gewicht 1 of 0,4 gram per kilo gewicht. Maar als je hard traint, dan zul je nodig hebt om uw eiwitinname te verhogen tot ongeveer 2 gram eiwit per 1 kilogram lichaamsgewicht. Dus, als je weegt 60 kg, bijvoorbeeld, moet je ongeveer 100-120 gram eiwit per dag, als je oefenen.

Hoe om spiermassa te vergroten? Elke andere tips?

Blijf gezond en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha