10 TIPS mode voor Plus Size Vrouwen10 TIPS mode voor Plus Size Vrouwen

Zelfs in deze, wat zou moeten zijn, meer verlichte tijden, veel mensen in de modewereld hebben blijkbaar nog te beseffen dat niet alle vrouwen hebben een vergelijkbare, gestroomlijnde figuur Barbie. Nou, dit is hun probleem, maar we weten dat de mooie dames in alle soorten en maten, en hier zijn onze top tien tips mode voor dames met een grotere heupen:

1. De wikkeljurk

De wrap jurk kan gedragen worden met een cijfer, maar het werkt goed voor meisjes met grote heupen. De wikkeljurk kan een geweldig zandloper vorm te creëren door zich te richten op de taille. Het is ook goed genoeg om elke bulten en hobbels extra te verbergen!


2. Vermijd strakke kleding

Er is een groot verschil tussen aanhangend en kleding goed uitgerust. De meeste vrouwen kunnen niet trekken uit echt strakke kleding en als je brede heupen, zal nauwsluitende kleding je heupen te accentueren.

3. Vermijd grote schoenen

De beste schoenen voor vrouwen met brede heupen zijn elegante schoenen met hoge hakken. Chunky schoenen zal benadrukken je heupen te breed en platte schoenen kan je er een beetje 'slordig. Hielen van ten minste twee naast de tint langere benen en een elegant uiterlijk te geven.

4. Kies de kleur jeans donker

Je moet lichtere kleuren voorkomen spijkerbroek, met name gewassen jeans kijk waar de lichtste schaduw van denim meestal wordt gevonden rond de dij, die het oog zal vestigen op heup. Kies in plaats daarvan donkere kleuren denim dat een afslankend effect zal hebben. Jeans die zijn vervaagd op het onderbeen kijken ook geweldig.

5. Lichter top, donkerder op de bodem

Een andere afslankende techniek die het oog trekt naar de top is om donkere kleuren te dragen aan de onderkant en koos lichtere kleuren voor de toppen.

6. Bedek met een loszittende kleding

Ongeacht de vorm van de meisjes, zullen grote, grote plannen maken ze groter lijken. Geen behoefte om je figuur te verbergen dus kies kleding semi-gemonteerd of gemonteerd om uw figuur flatteren.

7. lijn jurk

Ze werkte voor Audrey Hepburn en Grace Kelly, en het zal werken voor u! A-lijn jurken zijn perfect voor de dame, omdat clinch grote heupen taille en open vervolgens naar beneden, waardoor een leuke kleine 'figuur. Halter jurken werken ook goed, vooral als het is een beetje 'groter bovenop.

8. Vermijd horizontale strepen

Je moet voorkomen dat er iets op de bovenste helft of de onderste helft, die horizontale strepen in het patroon heeft dragen. Strepen zal uw heupen kijken veel groter dan ze werkelijk zijn. Vergeet niet de Michelin Man?

9. Vermijd jassen die eindigt op de heup

Om aandacht voor het verschil in de breedte van je taille en heupen te voorkomen, tops en jassen zijn vaker driekwart zodat ze vallen net onder de heup lijn. De jassen zijn best gedragen ingerichte, maar niet te strak.

10. Het creëren van een referentiepunt aan de top

Om de aandacht af van de heupen, buste gebied trekken, draag jurken en tops die zijn versierd of geborduurd. Als u van plan bent om een ​​ketting te dragen, draag dan een die is opgebouwd uit verschillende delen, in plaats van een gemaakt van solide ontwerp.

Wilt u een andere mode-tips voor plus size vrouwen te delen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha