10 TIPS meest effectieve GEZOND HAAR10 TIPS meest effectieve GEZOND HAAR

Dus, hou je haar, hè? Het haar van een vrouw is de tweede beste accessoire, evenals zijn schoonheid, natuurlijk. U wilt uw haar gezond en in een ongelooflijke staat te houden, toch? Nou, we gaan je enkele tips om je te helpen die mooie zijdeachtig haar u altijd al wilde krijgen geven:

1. Probeer je haar niet te verven

Sterven je haar kan snel gekwetst, vooral als je het bleken. Het kan leiden tot het haar uit te vallen en maak gespleten haarpunten erger. Als je moet verven of bleken van je haar, altijd hydrateren en doen haar maskers te houden goed geconditioneerd.


2. Probeer warmte producten niet te gebruiken of ze gebruiken zelden

Ja, we weten dat dit moeilijk zal zijn. Maar de hitte op je haar zal het nog erger te maken, en uiteindelijk bak broos haar. Gebruik een warmte beschermen spray, als je gereedschappen moet gebruiken voor het verwarmen van het haar, en te voorkomen dat het verwarmen van je haar elke dag.

3. Zorg voor regelmatige afwerking

Het is niet nodig om drie inches afsnijden van sloten. Maar het krijgen van regelmatige afwerking zal helpen om gespleten haarpunten op afstand en je kunt mooi haar gezond, dat voel je je en kijk je best te hebben. Proberen om elke 6-8 weken streven om uw cut eindigt.

4. Eet een goede, evenwichtige voeding

Het eten van een goed dieet kan helpen je haar gezond te blijven en sterk. Gezond eten kan je haar geven de echte vitaminen en mineralen die het nodig heeft om het haar in de groei en in uitstekende conditie te houden. Zorg ervoor dat u niet te eten te veel junk food, of zal worden weerspiegeld in de daaropvolgende maanden in het haar.

5. Gebruik diepe conditioning behandelingen

Diepe conditioning behandelingen van je haar kan echt houd uw sloten gehydrateerd, gezond en sterk. Zelfs met behulp van een airconditioner of een gewone winkel gekocht haarmasker kan een belangrijke bijdrage leveren je haar verblijf in topconditie. Een hete olie behandeling kan het lukken ook.

6. Shampoo en conditie om de paar dagen

Uw haar niet te wassen elke dag. Dit zal alleen strippen je haar van de natuurlijke oliën die kunnen helpen uw haar te behouden zijn glans en kracht. Kiezen voor een droge shampoo te helpen uitbreiden van de wasmachine voor een paar dagen, zodat u kunt nog steeds een fatsoenlijk kapsel.

7. Niet te veel haarproducten gebruiken

En "goed gebruik haarlak en andere producten van tijd tot tijd, maar kan schadelijk zijn voor het haar ook. Dit kan problemen vanwege de overvloed van chemische producten en kunstmatige zaken die in het haar gedurende een langere tijd veroorzaken. Gebruik alleen styling producten spaarzaam, en wanneer absoluut noodzakelijk.

8. Neem supplementen voor een grote handvol draden

Het nemen van supplementen kan u helpen om je haar sneller groeien en de gezondheid te behouden. Foliumzuur en vitamine B zijn geweldig vitaminen die kunnen helpen uw haar te krijgen van de voedingsstoffen die ze nodig hebben voor een groot handvol draden.

9. Gebruik kokosolie te versterken haar en voegen glans

Kokosolie heeft vele voordelen, evenals het krijgen van je haar gezond. Gewoon van toepassing als een hete olie behandeling, haarmasker, of als een conditioner in de douche. Hoe dan ook je ervoor kiest om het te gebruiken, kan het helpen om je haar sterk en glanzend te kijken.

10. Laat het gaan wild!

Laat je haar wilde gaan op het einde zal het gezond en mooi te maken. Laat het te doen is het ding en je gaat naar een mooie set van haar hebben. Wij beloven u, laat je haar gaan wild zal uiteindelijk de moeite waard!

Wat zijn uw favoriete tips voor gezond haar?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha