10 tips LipstickCC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Christine Roth

Het toepassen van lippenstift lijkt misschien een eenvoudige taak. Vrouwen zou hebben genomen als een eerdere gebeurtenis in hun dag. Zij zouden voor hun ijdelheid zitten zachtjes toepassing lippenstift. Vandaag zijn we in staat om het te doen in het rijden, terwijl je praat met een vriend of tijdens de les. Hier zijn enkele tips lippenstift applicatie die u kunnen helpen het meeste uit uw kleine lippenstift.

10 tips Lipstick

Lipstick Tip 1:

Telkens als je dragen van een rode lippenstift is een geweldig idee om te verbergen rond de mond gebied. Een rode lip richt alle aandacht op de lip, zodat u betaalt als u die extra tijd om te verbergen. Schuilplaats zal nog duidelijker lip waardoor de illusie van vollere lippen doen.


Lipstick Tip 2:

Breng een concealer op de lippen bij het dragen van een pastel toon. Onze lippen zijn van nature gepigmenteerd dus gewoon het verbergen van de randen die je kunt doen je schaduw lippenstift er beter uitzien. Vermijd het gebruik van wit te verbergen. Het van de stichting 'beter om een ​​beetje lopen' op de lippen of verbergen met een concealer.

Lipstick Tip 3:

Frosted lipsticks zijn bedoeld om de lippen voller lijken, maar soms kan een beetje 'opdringerig en benadrukt de scheuren op de lippen. Gebruik bij voorkeur een lippenstift room en neem een ​​kleine hoeveelheid schaduw toepassing shimmer oog alleen in het midden van de lippen. Druk lippen smelten.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Robert Neff

Lipstick tip 4:

Als je lippenstift moeite heeft met wonen, breng dan een beetje 'van transparante poeder op de lippen in zijn handen. Breng een laag van lippenstift, op de top van een stof, poeder over de stof met een borstel en zorg ervoor dat het poeder gaat door het stof. Het poeder zal de overtollige olie te absorberen en hem helpen om langer te blijven.

Punta Lipstick 5:

Matte lipsticks hebben de neiging om te drogen en kan lijnen op de lippen te markeren. Om dit kun je een dikke lip gloss vóór toepassing, bij voorkeur zonder trillingen te voorkomen, dep af. Dan schar lippenstift of aanbrengen met een kwast. Zo de vullijnen op de lip gloss.

kleine> CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Richard Foster

Punta Lipstick 6:

Als je lippen zijn te vol en je wilt dat ze kijken kleiner dan gebruik maken van een potlood concealer rond de lippen, mengen met je vinger en gebruik een donkere lippenstift op de binnenkant van de lippen in de gewenste vorm. Niet over doen als het lijkt voor de hand liggend.

Lipstick tip 7:

Gebruik uw vinger om lippenstift van toepassing zijn op je lippen geven een mooi flush van kleur. Daarbij heeft het de voorkeur lipstick alleen voor de binnenkant van de lippen lippen nature donkere naar de uiteinden. Dit zal je lippen geven een kleur op alles.

Lipstick Tip 8:

Als je kocht een lippenstift, die koud en willen het afgezwakt Warme tinten dus maak je geen zorgen. Gebruik koele afgezwakt lippenstift op de lippen en top het vervolgens af met een warme afgezwakt glans. Als u niet in de glossen gebruik dan een warme afgezwakt lippenstift of een bronzing poeder.

Punta Lipstick 9:

Bij het gebruik van lipliner zorg ervoor dat het goed gemengd in lippenstift. De beste manier om dit te doen is om de lip borstel draaien op de lijn waar de lipliner voldoet aan de lippenstift. Dit geeft je een mooie schaduw voor een verfijnde look te geven.

Punta Lipstick 10:

Gebruik een borstel om een ​​lijn van precisie. Lipstick kogels zijn vele vormen, maar elk is voor elk van de lippen. We hebben allemaal verschillende maten vervolgens met behulp van een lip borstel zal een mooie lijn te geven. Gebruik een borstel met name bij het dragen van rode lippenstift en donker.

Ik hoop dat deze tips hierboven toe te passen lippenstift zal u helpen de perfecte tint op je lippen te krijgen. Slijtage lippenstift mag niet een grote taak uitgegroeid tot de volgende keer, is het niet? Deel uw opmerkingen bij ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha