10 tips hoe je menstruatiepijn te verlichten10 tips hoe je menstruatiepijn te verlichten

De meeste vrouwen hebben last van menstruatiepijn op een bepaald moment en ongeveer 40% van de vrouwen ervaren krampen, ernstig genoeg om normale dagelijkse activiteiten uit te voeren moeilijker maken. Menstruele krampen worden meestal veroorzaakt door een verhoogde productie van het hormoon prostaglandine, die intense samentrekkingen van de baarmoeder die pijn en ongemak zorgt. Als je menstruele krampen zijn een probleem veroorzaakt, probeer deze tien tips die u helpen kalmeren en te verlichten:

1. Vermijd cafeïne

Ook zullen veel cafeïne verergeren menstruatiepijn. Dus, onze eerste tip over hoe om menstruatiepijn te verlichten is om koffie, thee en cola en zelfs sommige fruitige dat cafeïne hebben toegevoegd om ze te vermijden. Probeer drinken kamille plaats, die niet cafeïne heeft en bevat ook glycine, die een aminozuur dat kan helpen verlichten spierspasmen.


2. Eet bananen

Elke voedingsmiddelen met een hoog kalium zijn goed, zoals het tekort aan kalium, dat wordt veroorzaakt krampen kunnen worden of ze nog erger. Bananen zijn slechts een voorbeeld van een levensmiddel rijk aan kalium, maar er zijn ook groene bladgroenten zoals spinazie en witte bonen, zoals sojabonen of je kan net zo goed proberen.

3. Eet meer omega-3 vetzuren

Studies hebben aangetoond dat vrouwen die eten meer omega-3 vetzuur-rijke voedingsmiddelen ervaren minder ernstige menstruatiepijn. U kunt uw inname van omega-3 vetzuren te verhogen door het eten van meer vis en noten of u kunt een supplement van visolie per dag te nemen.

4. Zet uw voeten

Volgende tip over hoe om menstruatiepijn te verlichten is om gewoon je voeten. Ga liggen met je voeten boven de rest van je lichaam verhoogd kunnen helpen ontspannen de baarmoeder spieren. Probeer liggend op het bed, met zijn voeten gestut op een paar kussens.

5. Doe een beetje druk op je buik

Een lichte druk op je buik kan ook pijn te verlichten. Plaats je hand op je buik en druk zachtjes gedurende tien seconden op een tijd en zorgt ervoor dat de spieren te ontspannen en neem de geest van ongemak.

6. Eet zuivelproducten

Voedingsmiddelen rijk aan calcium kan ook kramp verminderen. Probeer eten meer melk, yoghurt en kaas net voor en tijdens de cyclus en helpen om spieren te ontspannen en de ernst van krampen.

7. Draag losse kleding

De kleding die perfect passen rond de taille zal alleen maar verergeren het probleem, om zo de skinny jeans en andere nauwsluitende kleding een rust voor een tijdje 'te geven.

8. Ga voor een wandeling

Een andere goede tip over hoe om menstruatiepijn te verlichten is om te gaan voor een wandeling. Ga voor een stevige wandeling, drie keer per dag en deze release endorfine in je lichaam die je beter te voelen en de pijn verminderen. Wandelen is de eenvoudigste manier om de pijn van menstruatiepijn te verminderen.

9. Doe wat sit-ups

Elke oefening zal nuttig zijn, maar sit-ups kunnen bijzonder effectief in het verminderen van de pijn van menstruele krampen zijn. Sit-ups zal helpen om de pijn loslaten, maar zal de buikspieren, waardoor de focus van je aandacht van krampen zal strekken.

10. Warmtebehandeling

Het toepassen van warmte om uw buik en onderrug zal helpen om de spieren te ontspannen. U kunt de hitte pads of warm water fles te gebruiken, of neem een ​​lange hete bad, dat zal wonderen te werken!

Elke andere tips over hoe om menstruatiepijn te verlichten?

Blijf mooi, gezond en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha