10 TIPS Genius over hoe je meer energie gedurende de dag, van 's morgens tot' s avonds10 TIPS Genius over hoe je meer energie gedurende de dag, van 's morgens tot' s avonds

Nou, we konden een beetje 'meer energie doen op keer, maar als je merkt dat je het gevoel naar beneden en lusteloos meeste van de tijd, dan is het misschien tijd om iets aan te doen zijn. Koffie en energy drinks kan u een energie-boost op de korte termijn, maar dit is alles wat je wil - op de korte termijn. Hier zijn tien manieren om gezonder en meer duurzame energie te krijgen, vanaf het eerste wat in de ochtend, laatste ding 's nachts.

1. Eet ontbijt, zelfs als u niet wilt

Onze eerste tip over hoe u meer energie gedurende de dag is het ontbijt niet overslaan, zelfs op dagen dat je in een haast, of gewoon geen honger. Het ontbijt is essentieel voor uw lichaam de energie die het nodig om wakker te worden, en die energie zal u door zien, in ieder geval, tot het tijd voor de lunch.


2. Krijg wat ochtendgymnastiek

Je lichaam in beweging en uw bloed pompen weer met enkele oefeningen in de ochtend gebak, en zal u goed opgezet voor de rest van de dag. Een paar slagen of een wandeling rond het blok, prikkelen je net zo goed als een paar koppen koffie.

3. Eet meer vezels

Nog een tip over hoe u meer energie gedurende de dag is om meer vezelrijke voedingsmiddelen te eten. Vezels in uw dieet is de beste manier om een ​​langzame afgifte van energie die langer meegaan krijgen. Een kom van zemelen in de ochtend zal de koolhydraten die de energie voortdurend zal vrijgeven in uw bloed en dat zal helpen voorkomen dat de pieken en dalen in uw bloedsuikerspiegel.

4. gehydrateerd

Gezien het feit dat de meeste van uw lichaam bestaat uit water, moet het een verrassing dat het gebrek aan water is van invloed op de energie-niveaus. Als je niet genoeg water drinken, dan is dikker je bloed, je hart harder werken en dat veroorzaakt vermoeidheid. U moet drinken ongeveer twee liter water per dag. Houd een spoor van hoeveel je drinkt en te verhogen, indien nodig.

5. Heeft u iets om elke drie tot vier uur te eten

Onze volgende tip over hoe je meer energie gedurende de dag is om kleinere porties te eten, maar vaker

.

Om je energie niveau te houden, is het belangrijk dat je iets eet elke twee tot vier uur. De truc is om de bloedsuikerspiegel gedurende de dag stabiel te houden, dus eet gezonde snacks tussen de maaltijden en niet laat alles een enorme maaltijd aan het eind van de dag.

6. meer slaap Get

Het spreekt vanzelf dat als je niet genoeg slaap krijgt, dan zul je moe zijn! Krijgen in een regelmatig patroon van de slaap altijd naar bed gaan op hetzelfde tijdstip en wakker op hetzelfde moment, en probeer tot acht uur slaap per nacht te krijgen.

7. frisse lucht

Volgende tip over hoe u meer energie gedurende de dag is om meer frisse lucht te krijgen.

Of je opgesloten hele dag thuis, of vast te zitten in een kantoor, is een gebrek aan frisse lucht en lichaamsbeweging gaat om je te moe voelt. Het gaat uit voor een wandeling en u zult versteld staan ​​van wat kan stimuleren en je wakker wordt.

8. Verhoog de bereidheid met Omega-3

Er is een goede reden dat mensen noemen de vis - 'food for thought'. Eet meer vette vis zoals tonijn en zalm, en omega-3 vetzuren helpen houden hersencellen gezond en je geest alert. De omega-3 vetzuren ook helpen het lichaam om koolhydraten om te zetten in glycogeen, die het lichaam gebruikt voor energie.

9. Neem een ​​pauze!

Als u gebombardeerd met e-mails, telefoontjes en je verzanden met werk, neem dan een pauze. Loop gewoon weg van alles voor een paar minuten, het luisteren naar muziek, en als je terugkomt, zul je veel voorzichtiger voelen en je zult veel efficiënter zijn.

10. Splash beetje 'van water op het gezicht

Als je echt beginnen om vermoeidheid te voelen komen, spuit koud water op je gezicht om je wakker. In een recente studie, meer dan 50% van de deelnemers meldde dat de eenvoudige handeling van splash je gezicht met koud water gaf hen een aanzienlijke hoeveelheid nieuwe energie.

Hoe meer energie tijdens de dag? Wat zijn uw suggesties?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha