10 TIPS fabelachtig op het toepassen BRONZER en blozen als een pro10 TIPS fabelachtig op het toepassen BRONZER en blozen als een pro

Met zo vele tinten van make-up beschikbaar is, is het moeilijk om te weten wat bij u past het beste. Kleuren en verschillende texturen zijn het best geschikt voor verschillende mensen, verschillende kleuren van het haar en de ogen, en de verschillende tinten wenkbrauwen. Hier zijn tien tips om u te helpen kiezen van de juiste blush en bronzer, en hoe deze toe te passen, zodat u de meeste van uw natuurlijke schoonheid te maken:

1. Shades of blozen voor bleke huid

Met een blos, dat streeft naar een gezonde en natuurlijke manier om haar wangen te creëren. De eenvoudige regel om te onthouden is dat het eerlijker je huid is natuurlijk, hoe lichter de kleur van je blush moet zijn. Met duidelijke huid, als je een schaduw van de blush die te donker is gekozen, zal het eruit zien als een geschilderde pop of een clown!


2. Shades of blozen voor donkere huid

Voor warmer, donkere huid, moet je proberen met behulp van blush met warme kleuren zoals perzik, koraal en oranje een natuurlijke glans te creëren. Als je het gevoel een beetje 'bolder, dus je kan ook proberen tinten van brons of koper, met een beetje' reflexen.

3. Bronzer voor eerlijke

Bronzer brengt warmte aan elke teint, maar met een lichte huid, nogmaals, je moet heel voorzichtig zijn te donker niet te gaan. Het effect moet een nieuwe glans te zijn en niet al te donker kijken tegen de rest van je huid.

4. Bronzer voor middelgrote teint

Voor mensen met medium teint, kan bronzer met een tikje van reflecties ziet er echt goed. Een warme kleur met een lichte glans kan kijken fantastisch in de zomerzon. Maar, aandacht, reflexen lijkt misschien een beetje 'op zijn plaats in een koude winter dag.

5. Bronzer voor donkerdere teint

Als u een van nature donkere huidskleur of de zon, dan kunt u proberen wat goud, brons of koper metallic tinten van brons. De vonk zal er fantastisch uitzien op je huid donkerder en je kunt een beetje 'te veel op je schouders en sleutelbeen gebruiken.

6. vs poeder blush crème of gel blush

Poeder blush op basis van het beste is voor de vette huid of normaal, terwijl gels en crèmes zijn het beste voor de droge huid. Solliciteer poeder blush met een korte, zachte borstel en wanneer u de gel om je vinger of met een spons te gebruiken toe te passen. Hoe dan ook het past goed is het belangrijk om alles er natuurlijk uitzien.

7. Wat moet u doen als u te veel blozen toe te passen?

Te veel blush en zal niet natuurlijk, maar geen paniek, niet om alles schoon te maken en opnieuw beginnen. Drogen sommige weefsels boven de blush, te verwijderen overtollige, bestrooi met een beetje 'meer van poeder om de kleur te verzachten.

8. Bij de toepassing van bronzer, denken de zon

Om het uiterlijk van brons zo natuurlijk mogelijk te maken, na te denken over hoe de zon zou schijnen op je gezicht. Bronzer ziet er het beste als er licht toegepast op het voorhoofd, neus, wangen en kin; alle plaatsen waar de zon op een zonnige dag zou duren.

9. Trek gezichten bij het toepassen van blush en bronzer

Ten eerste, als blusher, zorg ervoor om stof van de overtollige uit de borstel, voordat het wordt ergens in de buurt van je gezicht, om terugval in de verkeerde plaatsen te vermijden. Vervolgens, glimlach en de blos van toepassing op de appels van je wangen, borstelen omhoog naar je oren. Trek een gezicht vis en bronzer van toepassing op de holten van je wangen aan de natuurlijke schaduwen van je gezicht te benadrukken, waardoor u meer structuur en definitie.

10. Minder is meer

Laat de boude beweringen voor uw ogen en lippen. Zowel bronzer en blush moeten met mate worden gebruikt; Gebruik alleen de kleuren die perfect mengen met je natuurlijke huidskleur.

Hoe te passen bronzer en blush als een professional? Elke andere tips?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha