10 tips en oefeningen om astma te voorkomenAstma is een ontsteking van de longen die door ophoping van slijm in de longen, vernauwing van de luchtdoorgang en zwelling van de slijmvliezen van de luchtwegen. En 'voornamelijk veroorzaakt door genetische of omgevingsfactoren zoals stof allergie, insect, het contact met huisdieren en bepaalde voedingsmiddelen. De meest voorkomende symptomen van astma zijn kortademigheid, hoesten, piepende ademhaling, beklemming op de borst. Er zijn geen nauwkeurige tests voor de diagnose van astma. De diagnose is bijzonder moeilijk bij kinderen jonger dan zes jaar, omdat ze jong en zacht genoeg voor spirometrie. Een handige test, spirometrie is een techniek die het beste werkt voor de diagnose van astma en is

Astma kan niet worden genezen, maar kan worden beheerd en voorkomen gedeeltelijk door adequate behandeling. Erfenis familie fungeert ook als een risicofactor voor astma. Als je astma hebt, blijf weg van allergenen, luchtvervuiling, rook, en roken. De aanname van een aantal geneesmiddelen kan ernstige ziekte en de frequentie van astma-aanvallen verminderen. Maar de beste manier om te voorkomen en te beheren astma is met behulp van oefeningen! Veel mensen denken dat astma betekent weg te blijven van al het harde werk van het lichaam. Maar dit is niet waar! Raadpleeg uw arts voordat u begint met een oefening regime.


10 tips en ademhalingsoefeningen voor astma:

Zodra uw arts geeft u een voorsprong de gaan, kunt u proberen de volgende oefeningen om astma te voorkomen:

Pranayama:

Pranayama yoga is een ademhalingsoefening die wordt uitgeoefend op de luchtstroom, de luchtstroom, de efficiëntie van de longen en de resistentie bij patiënten verhogen. Pranayama ademhaling techniek is een nuttige en effectieve manier die helpt om een ​​model van ontspannen ademhaling en gecontroleerde behouden.

Buteyko:

Buteyko is een ademhalingsoefening die tot doel heeft de Russische persoon vorm met astma om goed te ademen en beheren van hun aandoening, de wijze van beheersing van de ademhaling. Met de praktijk routine, kan de persoon astma-aanvallen te voorkomen. Verkrijgen van acceptatie over de hele wereld, deze oefening is een van de meest effectieve methoden voor de behandeling van astma.

Papworth methode:

In deze methode wordt de persoon getraind op het belang van ademhalingsoefeningen neus voor astma. Het traint ook de persoon over hoe u het grootste deel van de onderste luchtwegen te maken om de intensiteit van een astma-aanval te verminderen.

Zwemmen:

Zwemmen wordt beschouwd als de beste ademhalingsoefening voor astma als het hele lichaam is betrokken bij het. Zwemmen hangt ademhaling, verbetert alleen astma, maar helpt ook bij de algemene gezondheid van een persoon.

Wandelen:

Wandelen is de beste oefening en eenvoudig dat iedereen kan doen. Tot op zekere hoogte, ook het lopen helpt astma en houdt de geest en het lichaam fris.

Uitvoering:

Hardlopen of joggen blijkt te zijn een goede oefening voor astma-patiënten zijn, maar zorg ervoor dat je uit te voeren wanneer het weer warm is of op een loopband.

Gewicht opleiding:

Dit is een andere manier om astma te verbeteren en is een goede techniek om kracht op te bouwen, gewicht te verliezen en de toon spieren.

Sport:

De persoon die lijden aan astma, kan zichzelf betrekken bij sommige spelen, die korte periodes onregelmatige en lange periodes van actie omvat. Volleybal, worstelen, gymnastiek, hockey, honkbal en sport koude weer zijn enkele van de games.

Golf:

Golfen is ook een goede oefening voor de geest en kan de ideale workout voor astma-patiënten zijn.

Volleybal:

Dit is een ander spel comfortabel en een goede keuze voor astmapatiënten.

Echter, met uitzondering van de ademhaling en andere oefeningen, bepalen zich terdege bewust van de symptomen van astma te zijn door het nemen van de juiste medicijnen en de voorzorgsmaatregelen op het juiste moment. En, bovenal, blijf positief. Laat nooit astma om de kwaliteit van uw leven neer en beweging te brengen, net als de anderen van zijn fit. Maar, het zal nooit werken zonder de aanbevelingen van uw arts. Vergeet niet dat uw arts weet je lichaam beter!

Dit artikel heeft me geholpen? Deel uw opmerkingen bij ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha