10 TIPS effectief op het wegwerken van cellulitis NATUURLIJK10 TIPS effectief op het wegwerken van cellulitis NATUURLIJK

Er zijn veel theorieën over wat er werkelijk oorzaken cellulitis te verschijnen. Het kan tot hormonen, slechte voeding, toxinen in het lichaam of eenvoudigweg genetisch zijn. Wat is een onbetwistbaar feit, echter, is dat de meeste vrouwen begrijpen hoe een beetje 'ouder worden. Cellulitis is de bulten en hobbels vet dat zich ophoopt net onder de huid en is gewoonlijk zichtbaar op de dijen, de buik en rug. Niemand wil om cellulitis te krijgen, niemand is blij om toe te geven, maar de meeste vrouwen zal krijgen, dus laten we eens kijken naar de tien effectieve tips over het wegwerken van cellulitis natuurlijk.

1. Draag losse kleding

De eerste stap om zich te ontdoen van cellulitis is om de circulatie te verbeteren. Als je kleren zijn het verlaten van een rode markering om zijn middel, aan het eind van de dag, dan is het een teken dat je het stoppen van het bloed goed stromen. Dus de tip over hoe om zich te ontdoen van cellulitis is natuurlijk om te proberen om losse kleding te dragen, en zal zelfs meer comfortabel.


2. droge borstelen

Droog poetsen is een andere goede tip over hoe om zich te ontdoen van cellulitis natuurlijk, want het is een geweldige manier om de bloedsomloop te verbeteren en het bloed weer stromen. Gebruik een borstel die is gemaakt voor het doel en gebruik maken van een natuurlijke haren, geen synthetische. Droog borstelen, tweemaal daags, stimuleert de circulatie en is ook een goede manier om de huid te peelen.

3. Scrub koffie

Koffiedik zijn ook goed voor de huid scrubben en de bloedsomloop te stimuleren, en de cafeïne in koffie zal ook helpen draai de huid. Om uw zelfgemaakte koffie scrub, meng een kwart kopje koffie terrein met drie eetlepels suiker en zes eetlepels kokosolie. Masseer de scrub in het getroffen gebied, twee keer per week, en binnen een paar weken, moet je beginnen met een vermindering van cellulitis te zien.

4. Eet meer omega-3 vetzuren

Nog een tip over hoe om zich te ontdoen van cellulitis natuurlijk is om meer voedsel rijk eten aan omega-3. Een van de mogelijke redenen dat cellulitis vormen is dat het wordt veroorzaakt door een onbalans in het soort vet dat we eten. Het toevoegen van meer omega-3 vetzuren aan uw dieet, die is gevonden in voedingsmiddelen zoals vis, noten en zaden, de vetzuren kunnen evenwicht in je lichaam en helpen bij het verminderen van cellulitis.

5. Lemmon sap en cayennepeper

Drink een mengsel van citroensap en cayennepeper zal verbetering van het verkeer, helpen het lichaam te ontgiften, en het verbeteren van elasticiteit van de huid. Meng vers citroensap, bestrooi met cayennepeper en een beetje 'water en drink een of twee keer per dag. Velen zeggen dat ze konden het verschil in hun huid in slechts twee weken te zien.

6. Massage met essentiële oliën van jeneverbes en germanium, gemengd met olijfolie

Volgende goed advies over hoe om zich te ontdoen van cellulitis is om olie massage te gebruiken. Massage is een andere manier om de bloedsomloop te verbeteren en zich te ontdoen van cellulitis. Voeg 3 druppels etherische olie van de jeneverbes en 3 druppels etherische olie van germanium in 2 eetlepels olijfolie en masseer in de huid waar u cellulitis, cirkelvormige bewegingen bedrijf kan zien. Dit gebeurt best 's morgens, omdat de massage met juniper olie een stimulerend effect hebben.

7. Oefening

Sta op en bewegen meer, want zitten op één plaats te lang is iets dat zeker zal vertragen van de toevoer van bloed en breng over cellulitis. Vrouwen die werken bij een bureau hebben meer kans op het ontwikkelen van cellulitis, dus als je opstaat vaak tijdens de dag en loop een beetje ', zult u uw kansen om cellulitis aanzienlijk verminderen. Geen behoefte om een ​​volledige training doen in het midden van het kantoor, maar om het bloed circuleren.

8. Bentoniet

Nog een goede tip over hoe om zich te ontdoen van cellulitis is het bentoniet, die vaak wordt gebruikt in gezichtsmaskers te gebruiken, maar kan gebruikt worden op cellulitis te helpen verwijderen giftige stoffen uit de huid. Meng een deel van de klei met appelazijn tot een pasta te maken en vervolgens toe te passen op het gebied van de huid die cellulitis heeft, en laat het drogen. Als het droogt, zal het de huid strakker en trek het vuil en giftige stoffen uit de poriën.

9. Verminder de verfijnde zout

Volgende tip over hoe om zich te ontdoen van cellulitis natuurlijk is om de verfijnde zout te verminderen. Geraffineerd zout is zeer zuur, en trekt water en mineralen uit het lichaam, hetgeen kan leiden tot de ontwikkeling van cellulitis. Verminder zout en, wanneer gebruikt zout gebruiken zeezout of Himalaya zout, in plaats van de verfijnde soort. Het zal heel lief voor je lichaam in het algemeen en kan helpen te verminderen cellulitis.

10. Eet onbewerkte levensmiddelen en drink veel water

Als toxinen worden beschouwd als een van de mogelijke oorzaken van cellulitis, een gezond dieet kan het uiterlijk van de huid te verbeteren. Het eten van vers fruit en groenten zo vaak mogelijk en gehydrateerd te blijven, en dat zal ook bijdragen tot het verminderen van de verschijning van cellulite.

Hoe zich te ontdoen van cellulitis natuurlijk? Wat zijn uw suggesties?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha