10 TIPS BEACH over hoe je je haar gezond te houden en te genieten van de zon10 TIPS BEACH over hoe je je haar gezond te houden en te genieten van de zon

De zomer is hier, en dat betekent dat het tijd is voor het strand met lange dagen in de zon en spatten rond in de zee, plezier hebben, maar het betekent ook thuiskomen later en vragen zich af wat de hel is er gebeurd met je haar! Net wanneer je wilt je haar vol glans en bounce, de zon en zout water, droog en markeer het kroezen. Moet niet zo, maar u kunt genieten van de zomer dagen op het strand en houd je haar op zoek naar groot, en niet om een ​​fortuin uit te geven aan dure haarproducten te doen. Geniet van de zon terwijl het hier, en stoppen met zorgen te maken over je haar, lees deze tien goede tips over hoe je je haar gezond te houden terwijl u geniet van de zon op het strand.

1. Krijg een trim

Laat je haar knippen net voor het strand seizoen begint. U wilt uw beste kijken op het strand en een kapsel zal elke verwijderen, droge gespleten haarpunten, die alleen maar erger in de zomerzon te krijgen. U kunt dan laat tot het einde van de zomer voor uw volgende set-up en uw stylist kan eventuele schade het zoute water en de zon hebben gedaan sinds lossen.


2. Bevochtig je haar voordat springen

Ga niet weg te lopen langs het strand en direct in het water, neem de tijd om je haar met vers water nat voor. Vochtig haar absorbeert veel minder zout uit zeewater, en minder van chloor uit een zwembad, dan is een snelle douche onder koud water om te helpen stoppen met het haar droog en pluizig krijgen later.

3. Ga gemakkelijk op de haarproducten

Nog een tip over hoe je haar gezond te houden is om te gaan gemakkelijk op de haarproducten. Als een algemene suggestie voor de zomermaanden, dient u zo weinig 'gel of haarlak zoveel mogelijk te gebruiken, of daarin chemicaliën reageren met de zon en droog het haar. Als u van plan bent om het product te gebruiken in het haar, kijk dan voor degenen die SPF bevatten om uw haar te beschermen tegen de zon. Minder is beter, vooral op dagen dat het strand gaat met zeewater gewassen worden in ieder geval.

4. Voorwaarden voordat je kammen

Als u niet van plan om de mogelijkheid om te douchen en shampoo je haar hebt, maar u wilt nog steeds op te ruimen, nooit borstel je haar als het droog na een dag op het strand is. Altijd van toepassing conditioner voor je haar voordat je borstel of kam het. Het zal helpen om te stoppen met schade aan de haren en maakt het gaan kroeshaar.

5. Draag een hoed

Nog een tip over hoe je haar gezond te houden en te genieten van de zon is om een ​​hoed te dragen. Je kent het wel; SPF voor uw huid en een hoed voor het hoofd, zijn beide absolute most als u van plan om de hele dag in de zon. Een hoed beschermt het haar van de zon en droge wind die je op een strand. Het zal je ook beschermen tegen zonnebrand en niemand wil hun dag op het strand geruïneerd omdat ze zich onwel voelt.

6. Gebruik een haarmasker tussen bezoeken aan het strand

Elke keer als je naar het strand je gaat worden met uitzondering van het vocht uit het haar. Een diep-down, wekelijkse conditioning masker zal een deel van het verloren vocht te vervangen en houdt je haar ziet er geweldig de hele zomer. U kunt de maskers gebruiken voor haar gekocht in de supermarkt, of u kunt een aantal prachtige zelfgemaakte haarmasker recepten in onze rubriek van haarverzorging vinden.

7. niet toe te voegen aan het probleem door het gebruik van te veel warmte op je haar

Nog een tip over hoe je haar gezond te houden en te genieten van de zon is om te proberen te voorkomen dat het gebruik van de droger in een omgeving met een hoge temperatuur in de zomer en laat je haar drogen natuurlijk wanneer je kunt in de lucht. Je haar zal al genoeg vocht hebben verloren en niet meer willen verliezen. Als u een haardroger gebruiken, gebruik dan een diffuser met het, en dat zal helpen de schade aan je haar te verminderen.

8. uw haar niet te wassen elke dag

Over-wassen van je haar is een andere manier dat u alleen maar erger. In de dagen dat je niet gaan in de zee of een zwembad, gewoon wassen je haar elke drie dagen, zodat je de kans krijgt om natuurlijke oliën om opnieuw te hydrateren het haar. Als je te wassen, gebruik altijd een conditioner ook.

9. Omdat vriendelijker voor je haar

Je haar zal meer kwetsbaar na een paar uitstapjes naar het strand te worden, dus heel voorzichtig bij het poetsen of kammen. Trek niet klitten of haar zal breken, en ook niet vergeten dat het haar is gevoelig voor beschadiging als het nat is.

10. Verhoog uw inname van gezonde vetten

Onze laatste tip over hoe je je haar gezond te houden en in goede conditie is om te kijken naar wat je eet. Verhoog uw inname van gezonde vetten om meer avocado's, saladedressings eten met gezonde oliën en het eten van meer noten en zaden. Dat zal helpen hydrateren je haar van binnen naar buiten.

Hoe je haar gezond te houden en te genieten van de zon? Wat zijn uw beste tips?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha