10 TIJD BESPAREN BEAUTY TIPS voor studenten super druk10 TIJD BESPAREN BEAUTY TIPS voor studenten super druk

College is een drukke tijd en studenten moeten vaak ook werken met een beperkt budget. De schoonheid regimes, daarom moeten snel, eenvoudig maar effectief. Er is zeker tijd om uren in de voorkant van een spiegel, dus check out deze tien tijdbesparende beauty tips die zijn precies goed voor het college betrokken studenten:

1. Get georganiseerd

Stap Een snelle truc van de ochtend, het is om al de rommel duidelijk! Gooi alle lege flessen, oude borstels en make-up is nooit gebruikt en gewoon laten de wat je echt nodig hebt; schoon, netjes en georganiseerd. Op deze manier zal het niet worden jagen door middel van twintig dingen die je nooit gebruikt, voor de lipstick die je moet vandaag hebben.


2. Plaats de make-up, de avond voor

Breng een make-up kit dagelijks alleen de benodigdheden voor een klaar voor de volgende ochtend. Niet alleen zal het versnellen van de make-up ochtend routine, maar als je het echt hebben verlaten te laat is, kun je de tas te pakken, lopen en de truc doen later.

3. ontwarren in de douche

Neem een ​​grove kam in de douche met haar en, na het aanbrengen van conditioner, lopen een kam door je haar tijdens het wassen. Wanneer je naar buiten, dep je haar met een handdoek en laat u klitten volledig te vermijden.

4. Perfect gezicht vijf minuten

Besteden veel tijd aan make-up is niet waarschijnlijk gaan om een ​​optie op de meeste dagen, dus breng wat 'tijd om zijn eigen gezicht te perfectioneren vijf minuten, die je kunt gebruiken als je in een haast. Praktijk, en vinden wat u vertrouwd bent met, totdat je het absolute minimum van een aantal producten die je weg kan komen met. Vijf minuten staan ​​de meeste mensen bevat enkele gezicht poeder, mascara, blush, een vleugje concealer en lipgloss.

5. Niet delen lip en oog make-up

Ziektekiemen kunnen krijgen overgedragen door het delen van make-up, dus het delen van een product dat rechtstreeks raakt de huid is niet een geweldig idee. Wees vooral voorzichtig met het delen van oog en lip make-up producten, zelfs als je echt in een haast.

6. Investeren in corrector

Concealer de beste vriend van een meisje in college jaren, dus dit is een product dat de moeite waard om een ​​beetje 'meer over geld is. U bent niet van plan om de tijd om te gaan zitten met plakjes komkommer op de ogen in de ochtend, maar concealer zal snel verbergen van de donkere kringen onder de ogen die werden veroorzaakt door gisteravond laat.

7. Vergeet de pincet

De wenkbrauwen niet nodig plukken elke dag en, als je een fout maakt, kunt u het juist! Vormgeven wenkbrauwen slechts een paar keer per jaar houden ze op zoek naar slimme, dat, en het verwijderen van occasionele verdwaalde, is alles wat je echt nodig hebt.

8. Gebruik vochtinbrengende crème en SPF

Koop een vochtinbrengende crème die SPF heeft en hydrateren elke dag. Moisturizer zal uw huid glad en zacht, de perfecte basis voor make-up en de SPF zal uw huid beschermen tegen de zon wanneer u uit.

9. Je hoeft niet altijd al je haar te wassen

Wanneer je tijd hebt voor een douche en een klap droog, dan kunt u altijd gewoon wassen je pony voor een snelle oplossing voor vet haar. Sectie ze af van de rest van je haar en geef ze een spoelen met shampoo en water in de gootsteen; Snel, eenvoudig maar doeltreffend.

10. Gebruik doel producten

Kijk voor producten die meer dan een werk doen, kunnen ze een hoop tijd en geld besparen. Tinted Moisturizer, bijvoorbeeld, kan verdubbelen stichting, lippenstift te blozen en mascara kan verdubbelen als wenkbrauw gel. Experiment, zul je verbaasd zijn hoe sommige producten kan je wegkomen met het.

Wat is uw favoriete beauty tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha