10 Thuis effectieve remedies voor de behandeling van PerimenopauzeHeb je ooit in diep verdriet geweest op het moment voor de menopauze? Vroeg zich af hoe je zou kunnen ontdoen van de symptomen? Ook bekend als perimenopauze, dit is een moment in het leven van een vrouw als je voelt als een beest zijn lichaam heeft overschreden.

Als u de symptomen van de perimenopauze kan behandelen? Nou, er zijn een aantal huismiddeltjes die je terug kunt vallen als je de overgang naar de menopauze, en in dit bericht gaan we bespreken deze tien remedies voor uw uitkering.


Maar voordat we in deze, laten we eens kijken naar enkele van de symptomen van de perimenopauze:

 • Opvliegers
 • Borsten
 • PMS Extreme
 • Laag libido
 • Vermoeidheid
 • Onregelmatige menstruatie
 • Vaginale droogheid
 • Urineverlies als u hoest of niest
 • Stemmingswisselingen, die meer uitgesproken zijn
 • Slaapstoornissen
 • Depressie

Als de symptomen zijn het slechte deel, dan is hier de goede deel - perimenopauze duurt niet eeuwig.

Dus, gewoon gesp om het tij te rijden met behulp van deze home remedies voor verlichting van de perimenopauze:

Zilverkaars:

Dit kruid is uitstekend voor de behandeling van opvliegers en nachtelijk zweten, menopauze symptomen gemeenschappelijk. Het extract wordt gebruikt als een remedie perimenopauze. Het enige wat je hoeft te doen is 1/2 tot 1 ml van zilverkaars voor infusie 2 tot 4 keer per dag. U kunt een half glas sap of water toe te voegen voor de infusie.

Onderzoek heeft aangetoond dat zilverkaars verlaagt de niveaus van luteïniserend hormoon (LH) in het bloed van vrouwen in de perimenopauze. Dit hormoon verwijdt bloedvaten, sturen warmte aan de huid. Perimenopauzale vrouwen kunnen krijgen andere voordelen van het gebruik van kruiden, zoals verlichting van:

 • vaginale droogheid
 • nervositeit
 • depressie

Wij raden u aan de thee te nemen gedurende tenminste 6 weken (1). En dan stoppen met het gebruik gedurende 4 weken, voordat hij weer hervatten. Herhalingscyclus.

Wij adviseren u niet om dit kruidenmiddel misbruiken, want er zijn studies die verwijzen naar leverschade bij overmatig gebruik.

Soja is het beste voor u:

Voedingsmiddelen rijk aan natuurlijke soja als tofu kan worden geconsumeerd, omdat deze bevatten fyto-oestrogenen, natuurlijke vormen van oestrogeen en een vrouwelijk hormoon essentieel.

Het goede nieuws is dat oestrogenen nature in sommige voedingsmiddelen. Een type fyto-oestrogenen genoemd isoflavonen in overvloed te vinden in soja, bonen en kikkererwten. Dus soja helpt tegen opvliegers en vaginale droogheid. Wij raden het eten van 200 tot 250 gram tofu elke dag.

Lijnzaad:

Dit is een andere goede bron van fyto-oestrogenen genoemd lignanen. Lignanen zijn ook gevonden in volle granen, en sommige groenten en fruit.

Slechts enkele malen lijnzaad in een molen en voeg 1 of 2 eetlepels ontbijtgranen of yoghurt voor uw dagelijkse dosis van plantaardige oestrogenen.

Raadpleeg altijd uw arts voordat u supplementen van fyto-oestrogenen, want er zijn geweest studies koppelen zijn overmatig gebruik van borstkanker.

Sage:

Om nachtzweten temmen, is het raadzaam om 3 tot 15 druppels salie tinctuur drie keer per dag te nemen in een half kopje water (2). De salie gras ontleent zijn naam aan 'salvere' Latijnse woord voor 'genezen'. Het extract van salie bladeren wordt gebruikt om meer dan 60 verschillende gezondheidsproblemen te behandelen (3). Helpt vrouwen in de perimenopauze terugdringen van overmatig zweten voor zijn samentrekkende eigenschappen.

Vitamine E:

U kunt ook proberen het nemen van vitamine E als het werd gevonden om opvliegers, stemmingswisselingen, en vaginale droogheid te verlichten. Artsen raden een dosis van 800 mg per dag (400 mg tweemaal daags). Maar, voordat het nemen van vitamine E regelmatig, raden wij u aan uw arts te raadplegen, zeker als u diabetes of hoge bloeddruk zijn.

Lichte katoenen kleding zijn een remedie Too:

Draai naar natuurlijke vezels voor de verlichting van opvliegers.

Warme badwater:

Probeer het nemen van een bad van warm water in de ochtend om opvliegers te voorkomen dat gedurende de dag. Dit kan een geweldige oplossing voor u zijn.

Dagelijkse oefening:

Aërobe oefening voor ten minste 20 minuten per dag vermindert opvliegers en nachtelijk zweten, en helpen om de stemming en slaap te verbeteren. Ook is verbonden met hormoonspiegels evenwichtiger. Probeer weerstandstraining om gezonde botten te behouden.

Kuis boom bessen:

Kuis boom bessen helpen herstellen van het niveau van progesteron, die tijdens de perimenopauze aanzienlijk verminderen. De bessen zijn ook nuttig voor de strijd extreem zware bloeden dat sommigen van ons kunnen ervaren tijdens de perimenopauze. Het kan ook helpen met andere symptomen zoals opvliegers en depressie. Het wordt aanbevolen een dosis van 1 of 2 theelepels van gestandaardiseerd extract van Casto een keer per dag.

Dieet:

Om zich te ontdoen van opvliegers, vermijd alcohol, koffie, kruidig ​​voedsel, en warme dranken, terwijl de symptomen uitlokken.

Het eten van veel eiwitten om het verlies van botweefsel stoppen. Dus het pakket voldoende kip, vis, vlees of geef uw dagelijkse behoefte aan eiwit. Omvatten ook veel groene salades en fruit, zoals bananen en meloenen. Groene thee is goed als cafeïne en kan de symptomen verergeren. Houd gehydrateerd en melk drinken per dag voor het voetbal.

Alternatieve therapieën zoals acupunctuur, yoga en diepe ademhaling of pranayama hulp balans hormonen en verlichten de symptomen perimenopauze. Deze zijn ook bekend om stress te verminderen en verbeteren van psychisch welbevinden.

Al het beste in het beheer van deze kritieke fase van je leven! om ons te vertellen of dit bericht je geholpen. Uw feedback houdt ons gaan! Commentaar in het vak hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha