10 Thuis effectieve remedies voor de behandeling van divertikels

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 8, 2015 Admin Schoonheid 0 23


Heeft u een opgeblazen gevoel de hele tijd? Hij lijdt aan chronische buikpijn? Als dit klinkt alsof je iets, wilt u misschien uw arts te bezoeken. Diverticulitis of diverticulosis is een darmziekte of IBD inflammatoire, die meestal van invloed op de dikke darm.

Dus, wat er precies gebeurt tijdens divertikels? En als voor de eenvoudige home remedies om diverticulitis te genezen? U vindt de antwoorden op al deze vragen in dit bericht te vinden! Lees verder!


Divertikels - A Brief:

Typisch segmenten van het colon duwen, vormen zakjes uitsteekt rond de binnenkant van de dikke darm. Hoewel deze zakken zijn zeer mild en veel problemen veroorzaken, wanneer voedsel en ander afvalmateriaal komt te zitten in deze zakken, kan leiden tot ontsteking en branderig gevoel. Diverticulitis heeft geen symptomen van belang, en de enige manier om zeker te weten is door middel van regelmatige medische controles.

Meestal kan een laag-vezel dieet divertikels veroorzaken. Wanneer u niet de juiste hoeveelheid vezels te eten, bent u lijdt aan harde ontlasting, die meestal duwen tegen het slijmvlies van de dikke darm, met letsel en leiden vaak tot divertikels (1).

Er zijn een aantal huismiddeltjes die u kunt gebruiken om milde vormen van divertikels te behandelen, maar vergeet niet om een ​​arts onmiddellijk te raadplegen indien de ontsteking ernstig is.

Gerst:

Gerst is een graan dat helpt verteren van voedsel. Het is ook een krachtige anti-inflammatoire. Deze eigenschappen maken het een uitstekende natuurlijke remedie voor divertikels. Deze draad is een digestief en een anti-inflammatoire. U kunt gerst toevoegen voor groenten of zelfs soep (2).

Bruine Rijst:

Bruine rijst is een van de beste remedies voor divertikels. Het is rijk aan vezels en een ontstekingsremmend middel bekend. U kunt deze koken of Stir Fry rijst met groenten. U kunt ook vervangen met uw havermout per dag. Ga je gang, wees creatief, vind je eigen manier van het bereiden van rijst (3)!

Knoflook:

Knoflook heeft een sterke anti-inflammatoire eigenschappen, en helpt om infecties te voorkomen. Het eten van een teentje rauwe knoflook per dag. Je kunt het gebruiken in salades, of zelfs toe te voegen aan het voedsel. Vergeet niet dat de warmte vernietigt vele voordelen van knoflook. Eet geen gekruid eten vol met knoflook, als zure voedingsmiddelen alleen zal verergeren de symptomen en ontsteking (4).

Papaya:

Papaya verzacht de symptomen van divertikels. Huid van een heerlijke papaya oranje en we de zaden te verwijderen voor het eten. U kunt ook papaya samenvoegen in een keukenmachine processer, of gooi het in een fruitsalade. Papaya is waarschijnlijk het beste eten te proeven in deze lijst (5).

Peer:

Peren ook helpen kalmeren ontsteking. Unlike papaya, is het echter niet noodzakelijk te bereiken voor het mes en de huid van het. Spoel het gewoon onder water en genieten van (6).

Aardappel:

Deze plant populair is waarschijnlijk het meest gebruikt in de wereld. Iedereen houdt van aardappelen. Velen hebben een anti-oxidant en anti-inflammatoire. Zijn goede spijsvertering en kan helpen verlichten problemen met de spijsvertering. Omdat vet verergert de symptomen van divertikels, zich te onthouden van uw favoriete gouden friet. Overweeg andere methoden van koken ze als grillen, bakken of koken. Potato hoog kaliumgehalte, en is een goede bron van energie (7).

Oat Bran:

Haverzemelen is een rijke bron van voedingsvezels die helpt om de effecten van diverticula verzachten. Biedt de broodnodige voeding zemelen, haver en is hypoallergeen. Mensen die een allergie hebben voor tarwe kan gemakkelijk verbruiken haverzemelen (8).

Lijnzaad:

Lijnzaad of lijnzaad is boordevol omega-3 en andere voedingsstoffen. Ook is gevonden dat een effectieve behandeling voor uitstulpingen (9) zijn.

Asperges Juice:

Dit is zeker niet een wenselijke optie voor de behandeling, maar natuurlijke antioxidant asperges 'en anti-inflammatoire eigenschappen maken het een ideale remedie voor divertikels (10).

Sla:

Sla is een rijke bron van voedingsvezels en weinig residu. Het beste dieet om divertikels verlichten is meestal een voedselgroep dat rijk is aan voedingsvezels en weinig resten. Sla, rijk aan anti-oxidanten en anti-inflammatoire eigenschappen, is waarschijnlijk de beste remedie voor diverticulitis (11).

Dus waar wacht je nog op! Probeer een van deze voedingsmiddelen en trakteer uw divertikels vandaag. Deel uw ervaringen met ons in de comments hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha