10 Thuis effectieve remedies voor de behandeling van de achillespees pijnJe pijn je achillespees? Is dat geeft je vreselijke kalf pijn en beperken je bewegingen? Achillespees pijn kan een veel voorkomend probleem te zijn, maar het kan gecompliceerd worden als ze genegeerd.

Dus, hoe kun je deze aandoening te behandelen? Er zijn een aantal uitstekende huismiddeltjes die zeer effectief kunnen worden behandeld pijn! Wilt u weten wat ze zijn? Ga verder met uw bed!


Wonderolie:

Deze plantaardige olie wordt gebruikt voor de behandeling van diverse aandoeningen en problemen van buikpijn om roos en zelfs rimpels. Ricinusolie is de olie van keuze bij de behandeling van pijn in de achillespees. Hoe werkt de olie maakt het zo veel? We weten dat de castorolie is een triglyceride (1), die ricinolzuur bijna 90 procent, een ontstekingsremmend middel omvat. En Dit zuur in ricinusolie die pijn en ontsteking van de achillespees ontlast, wanneer toegepast op de getroffen gebieden.

Vitamine E Olie:

Olie Vitamine E is een krachtige antioxidant (2). Vitamine E helpt bij ontstekingen en pijn te verlichten door het opruimen van vrije radicalen uit het lichaam die pijn veroorzaken. De olie ondersteunt de bloedsomloop, die helpt om pijn en ontsteking te verminderen.

Kurkuma:

Kurkuma, zoals we weten, is een specerij wonder. Het grote pijnstiller door de aanwezigheid van curcumine. Wetenschappelijke gemeenschap is verenigd in verkondigen dat curcumine is een van de beste natuurlijke pijnstillers beschikbaar.

Vorig jaar heeft de European Journal of Pharmacologypublished een document dat uitgelegd hoe curcumine als pijnstiller. Volgens dit curcumine vermindert pijn door het activeren opioïde systeem dat is gekoppeld aan pijn reactie van ons lichaam (3). Curcumine fungeert ook als een anti-inflammatoire.

U kunt de voordelen van kurkuma pijnstillers te gebruiken als een tinctuur of thee als kurkuma plukken of garneer de borden met deze super specerij. Andere manieren van het gebruik van kurkuma zijn het maken van een kompres kurkuma en breng het aan de achillespees pijnlijk om de circulatie te bevorderen en de zwelling te verminderen.

Rusten de getroffen been:

Blessures van de achillespees worden meestal veroorzaakt door overmatig gebruik. Zo, voldoende rust is een techniek van zelfzorg effectief voor het verminderen van pijn achillespees. Geef je achillespees beetje 'rust en activiteiten zoals traplopen, hardlopen en zelfs lopen veel dat de pees stam te voorkomen. Wij stellen voor dat je naar zwemmen voor de oefening. Geduld, hoewel, als de pijn achillespees iets van dagen of weken en zelfs maanden genezen vereist.

Icing omlaag brengen van de pijn:

Het toepassen van ijs packs voor een duur van 20 minuten vermindert pijn Achilles aanzienlijk. Dit werkt door het verminderen van de bloedstroom van de pijn vrijwel direct zo naar beneden te brengen.

Zachte massage:

Masseer het getroffen gebied als het verhoogt de bloedcirculatie en vermindert de pijn. Wij raden ook aan dat zachte stukken en spierversterkende oefeningen om te genezen. Traits kalf beste werk.

Vermijd Tabak:

Roken vertraagt ​​genezing door vermindering van de bloedtoevoer naar weefsels en vertragingen beïnvloed weefselherstel. Dit betekent dat u zal hebben om de pijn te lange pees verduren. Dus stoppen met roken van tabak.

Draag beschermende schoenen:

Wij stellen u voor de sneakers die de boog van de voet ondersteunen en druk op de hiel kussen. Deze schoen biedt de mogelijkheid de achillespees te genezen. Silicone hiel pads zijn ook een goede optie aangezien daardoor de druk op de achillespees. Deze huismiddeltjes zijn niet als zodanig, maar een aantal van de manieren waarop u Achilles pijn kan ontlenen.

Gebruik een bandage om uw aangedane voet gebogen:

Dit beperkt de beweging van de achillespees, waardoor de pijn verminderen. U kunt ook gebruik maken van de bandage wanneer je slaapt, hoe onwillekeurige bewegingen van de voet dat de pijn in de achillespees kan verhogen stoppen.

Gebruik een brace 's nachts tijdens de slaap:

Hiermee wordt voorkomen dat uw pees verkorting en verstijving tijdens de slaap. De achillespees zal optimale rust op deze manier terwijl u slaapt, zodat je minder pijn en stijfheid te ervaren in de kuit en de hiel tijdens de dag.

Wij raden u ook gewicht te verliezen als je te zwaar bent, herhaalde verwondingen van de achillespees te stoppen. Laat ons weten of onze suggesties die hebben bijgedragen tot een vermindering van de pijn in de achillespees. Voel je vrij om commentaar in de sectie hieronder te plaatsen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha