10 Thuis effectieve remedies voor de behandeling van brandend maagzuur tijdens de zwangerschapBen je zwanger? Merkt u dat u last van een brandend gevoel in de keel en de borst? Nou, hoe goed het zou zijn als je verlost van het probleem, toch? Maak je geen zorgen! Het brandende gevoel is alleen maagzuur die voorkomt bij zwangere vrouwen als gevolg van hormonale veranderingen die optreden tijdens het tweede en derde trimester van de zwangerschap.

Als u kijken uit naar de effecten van brandend maagzuur te minimaliseren tijdens de zwangerschap, zodat deze huismiddeltjes zal helpen. Lees verder!


Papaya:

Papaya bevat spijsverteringsenzymen van essentieel belang dat de maag kalmeert. U kunt zo vers fruit te eten, of drinken als sap, of zelfs verbruikt vormen gedroogd of te ingeblikt. U kunt er ook voor kiezen om een ​​paar tabletten van papaya extract nemen na elke maaltijd om de spijsvertering te bevorderen en om de mogelijkheid van brandend maagzuur te ontkennen.

Basilicumblaadjes:

Kauwen basilicumblaadjes na elke maaltijd. Help de toename van maagzuur ontkennen. Als alternatief, drink melk en honing of gewoon een glas melk per dag om dit probleem op te lossen.

Chew Amandelen:

Het eten van amandelen als je brandend maagzuur tijdens de zwangerschap. De hoog oliegehalte in deze noten helpt neutraliseren van de spijsvertering zuren, waardoor het verlichten van brandend maagzuur.

Coconut Water:

Niet alleen kokoswater is vol vitaminen en mineralen, maar heeft ook de unieke mogelijkheid om brandend maagzuur ervaren door zwangere vrouwen te vergemakkelijken.

Venkelzaad:

Leg twee eetlepels venkelzaad in kokend water. Na 10 of 15 minuten, stam en voeg honing aan het mengsel zoeten. Sip het mengsel om brandend maagzuur te genezen.

Verse gember thee:

Maak gemberthee door inweken verse gember in kokend water. Zeef en zoeten met honing. Drink thee behandeling van brandend maagzuur tijdens de zwangerschap.

Melk:

Melk is een eeuwenoude behandeling om brandend maagzuur te genezen en is ideaal voor zwangere vrouwen, die hun inname van calcium te verhogen.

Suikervrije kauwgom:

Na een maaltijd, kauwgom zonder suiker. De ingrediënten in de rubber de neiging om maagzuur te neutraliseren, waardoor een episode van maagzuur (1) voorkomen.

Low Fat-O-Fat Free Yoghurt:

Net als melk, yoghurt heeft een rustgevend effect op de maag. Als je brandend maagzuur tijdens de zwangerschap, het eten van een kom yoghurt en u zult zich veel beter voelen. Echter, vasthouden aan een vetarme versie, zoals yoghurt kan fungeren als een trigger voor de aandoening verergeren.

Kamille:

Doe wat kamille thee en zoeten met honing. Nippend hete thee om uw maagzuur te genezen. Heeft kalmerende effecten en het gemak van het ongemak veroorzaakt door zure reflux in een handomdraai.

Ik hoop dat de remedies zou helpen de effecten van brandend maagzuur te verminderen tijdens de zwangerschap! En ook, voorkomen is altijd beter dan genezen, is het niet? Dus hier gaan we dan, de tips om maagzuur tijdens de zwangerschap te voorkomen!

Tips voor het voorkomen van brandend maagzuur bij zwangere vrouwen:

  1. Eet geen gekruid eten, deep-ontslagen en vetten. Ze verhogen de productie van maagzuur en reflux veroorzaken. Ook niet frisdrank en chocolade en cafeïne drinken.
  1. Het eten van frequente maaltijden op een dag. Zoals altijd, het betaalt niet te veel te eten omdat je geen last van indigestie en brandend maagzuur. In plaats van het eten van de traditionele drie maaltijden per dag, eet een mini-maaltijd om de twee uur.
  1. Eet langzaam. Niet wolf down het levensmiddel zoals dit meestal veroorzaakt brandend maagzuur. Eet langzaam, dineren en te ontspannen. Dit moet voorkomen dat u de vulling zelf ziek.
  1. Drinken minder vocht tijdens het eten, omdat dit kan ook leiden tot brandend maagzuur en zure reflux. In plaats daarvan, drink veel water of andere vloeistoffen, als je kunt tussen de maaltijden in plaats van met een maaltijd.
  1. Heeft niet onmiddellijk na een maaltijd liggen. U mag echter wel, zitten voor een tijdje ', een wandeling, een pottenbakker rond het huis of het doen van een andere activiteit, maar ga niet naar bed direct na een maaltijd. En hoe moet niet gaan liggen na een maaltijd, dus je moet niet buigen omdat dit kan ook leiden tot brandend maagzuur.
  1. Niet eten voor het slapen gaan. Als je eet en ga naar bed snel na, je bent zeker een kandidaat voor brandend maagzuur. Zodra u uw diner hebben gehad, blijven voor ongeveer drie uur voor het naar bed gaan. Verwacht niets te drinken gedurende ten minste drie uur voor het slapengaan.
  1. Stutten haar hoofd en schouders tijdens de slaap. Op deze manier en ervoor zorgen dat ze op een hoger niveau dan de voet, vermindert de incidentie van het ervaren van zure reflux en kan beter ademen.
  1. Draag comfortabele kleding en breed. Het dragen van strakke kleding is alleen maar om meer druk te zetten op je buik al vol, en kon zure reflux verergeren. Kiezen voor zwangerschapskleding baggy, vooral als je probeert om brandend maagzuur te roeien.

Deze huismiddeltjes bewezen brandend maagzuur tijdens de zwangerschap zijn er zeker van pas te komen om u als uw zwangerschap vordert. Laat het niet krijgen van de betere van u; In plaats daarvan op zoek naar een oplossing en werken. Wees optimistisch en anticiperen op betere tijden in de nabije toekomst. Denk aan gelukkige momenten voordat hij meegemaakt en uw positieve houding zal alleen door middel van deze momenten van ongemak te zien.

Heb je had maagzuur tijdens de zwangerschap? Welke rechtsmiddelen heb je genomen? Met ons te delen in het opmerkingenveld!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha