10 Thuis effectieve remedies voor de behandeling van ademhalingsproblemenHeeft u ervaring met de adem hebben? Lijden aan enig ongemak ademen? Als je een 'ja' tegen een van deze vragen hebben gegeven, wilt u misschien om dit bericht te lezen. Ademhalingsproblemen kan leiden tot allerlei ziekten zoals bronchitis en astma. Sommige voedingsmiddelen en geneesmiddelen om het effect van deze problemen verminderen en in sommige gevallen zelfs genezen.

Wilt u weten wat zijn deze middelen? Verlaat het lezen!


Gember:

Een van de beste oplossingen voor ademhalingsproblemen, gember is het gebruik bij de behandeling van aandoeningen zoals astma. Gember kan ook helpen los slijm en helpen de luchtwegen. Je moet rekening houden met de mogelijkheid van ten minste een klein stukje gember vaak. Als alternatief kunt u mengen met het zout vóór (1).

Vijgen:

Fig zijn een grote remedie voor ademhalingsproblemen zoals astma, en ook helpen behandelen ontsteking van de luchtwegen. Deze eigenschappen maken het een perfecte remedie om ademhalingsproblemen te verlichten (2).

Mosterdolie:

Mosterd olie is zeer effectief in het omgaan met kortademigheid en helpen de luchtwegen, op hun beurt zorgen voor en het herstel van de normale ademhaling. Deze eigenschappen maken mosterd olie een van de beste behandelingen voor de ademhaling het oplossen van problemen (3).

Knoflook:

Knoflook heeft antioxidant, anti-inflammatoire en slijmoplossende eigenschappen die het geschikt voor de behandeling en preventie van respiratoire aandoeningen zoals bronchitis en astma maken. Knoflook is op grote schaal gebruikt voor de behandeling en de juiste kortademigheid, en vele andere aandoeningen (4).

Koffie:

Hoewel cafeïne veel bijwerkingen, maar het heeft ook de mogelijkheid te verminderen en ademhalingsproblemen controleren. Dit vanwege zijn luchtwegverwijder eigenschappen. Hete koffie kan u helpen ontspannen en sterker het bier, de meer wenselijke het resultaat (5).

Eucalyptus Olie:

Een van de beste remedies om congestie en verstopte neus te verlichten, eucalyptus olie is een effectieve remedie voor ademhalingsproblemen. Eucalyptol, een chemische stof gevonden in eucalyptus olie, helpt breken slijm. Om dit te gebruiken, doe er een paar druppels op een servet en houd deze macht aan uw zijde tijdens de slaap. Leg de handdoek, zodat je kunt ademen in het aroma (6).

Honing:

Een van de oudste en meest natuurlijke remedies voor ademhalingsproblemen, honing bevat alcohol en andere oliën die helpen verlichten van de symptomen van ademhalingsproblemen.

Gewoon het inademen van de geur van honing produceert positieve resultaten voor sommige mensen.

U kunt ook een theelepel honing te mengen in een glas warm water en drink langzaam voor ongeveer drie keer per dag.

Voordat u naar bed gaat, slikken een theelepel honing met een halve theelepel kaneelpoeder. Dit zal helpen bij het verwijderen van slijm uit de keel en laat je beter slapen.

Uien:

Uien worden in grotendeels te helpen verminderen het gevoel van astma en verminderen ontsteking van de luchtwegen. Deze eigenschappen maken de ui een effectief rechtsmiddel voor ademhalingsproblemen. De behandeling van ademhalingsstoornissen, gewoon eten wat rauwe uien samen met lunch en diner. Als je niet kan hebben rauwe uien, kunt u ze (7) koken overwegen.

Citroenen:

Meestal mensen met ademhalingsproblemen uiteindelijk aanbestedende ziekten zoals scheurbuik en vaak ervaring verminderde niveaus van vitamine C. Mensen met astma hebben vaak lage niveaus van vitamine C. Citroenen zijn rijk aan deze vitamine en anti-oxidant die kunnen helpen verminderen van de symptomen van astma.

Carambole Seeds:

Carambole zaden of zaden Ajwain worden vaak gebruikt in India voor de behandeling van ademhalingsstoornissen. Ze fungeren als een slijmoplossend en helpt afvoer slijm uit de luchtwegen. Carom zaad ook als een bronchodilator en verwijdt de bronchiën van de longen.

Dus waar wacht je nog op? Als u of uw dierbaren te gaan met ademhalingsproblemen, wilt u misschien denken over onder andere deze super-voedsel in uw lijst. Vertel ons over eventuele andere behandelingen of remedies u in gedachten heeft. Een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha