10 Thuis eenvoudige remedies voor gezwollen tandvleesLast van gezwollen tandvlees? Als je dat doet, heb je waarschijnlijk vaak gaat door veel pijn en ongemak. Wat lijdt heet 'tandvlees zwelling'.

Gezwollen tandvlees worden meestal veroorzaakt door allergieën, infecties en gingivale laesies, onder anderen. Enkele voorkomende symptomen die bij deze aandoening zijn bloeden tandvlees, pijn, verhoging van de spleet tussen de tanden, etc.


Laten we eens een kijkje nemen op 10 eenvoudige home remedies voor gezwollen tandvlees:

Gezwollen tandvlees kan worden genezen met vele eenvoudige huismiddeltjes. Hier zijn 10 van de meest effectieve home remedies voor de behandeling en hulp krijgen van gezwollen tandvlees:

Zout Water:

Het zoute water is een van de meest gebruikte middelen voor orale problemen. U kunt het zoute water te gebruiken als mondspoeling of spoel om gezwollen tandvlees te behandelen. Voeg een eetlepel zout in een glas warm water en je mond in de ochtend en avond, en ook na de maaltijd te spoelen. Je moet niet vergeten dat de verlichting slechts tijdelijk zal zijn.

Kruidnagelolie:

Olie van kruidnagel is een andere remedie eeuwenoude huis dat vaak wordt gebruikt voor het gezwollen tandvlees te behandelen. De zwelling van het tandvlees kan worden verminderd door de toepassing van kruidnagelolie aan het getroffen gebied. U kunt ook gebruik maken van olie van kruidnagel vermengd met zwarte peper naar ontsteking en pijn te verminderen. Experts raden ook kauwen teentjes om hulp te krijgen.

Gember:

Het enige wat je hoeft te doen is het maken van een pasta met gember en zout. Wrijf deze pasta op de gezwollen delen van uw band om hulp te krijgen van de pijn. Deze remedie zal ook bijdragen tot het verminderen van de zwelling.

Bakpoeder:

Veel mensen die last hebben van gezwollen tandvlees gebruiken zuiveringszout als een huis remedie om te genezen. Het enige wat je hoeft te doen is, meng baking soda met kurkuma extract en masseren het tandvlees met het mengsel. Met behulp van zuiveringszout om je tanden te poetsen kan ook de behandeling van gezwollen tandvlees.

Citroensap:

Wist u dat citroensap kan worden gebruikt om gezwollen tandvlees te behandelen? Kook de citroensap en een glas water, en gebruik dit om twee keer per dag gorgelen. U kunt ook gebruik maken van een mengsel van citroensap en roos bloem essentie naar de mond van twee of drie keer per dag spoelen met gezwollen tandvlees te behandelen.

Etherische oliën:

De oliën van kamille, tea tree en pepermunt kan wonderen doen om de pijn van gezwollen tandvlees te verlichten. U kunt een mondspoeling maken de combinatie van deze drie oliën en gebruik deze om je mond elke dag spoelen. Het toevoegen van een paar druppels tea tree olie aan tandpasta wanneer je je tanden poetst kan ook een groot effect op de gezwollen tandvlees.

Lawsonia inermis vertrekt:

U kunt een effectief rechtsmiddel voor gezwollen tandvlees te maken door ze te koken sommige inermisleaves Lawsonia met een glas water voor ongeveer 15 minuten. Gebruik het om twee keer gorgelen een dag om verlichting van pijn gezwollen rubber te krijgen.

Castor Seed Oil:

Een andere effectieve huis remedie voor gezwollen tandvlees kan worden gedaan met een pasta die is gemaakt door het mengen van ricinuszaadverwerkende olie met kamfer. Wrijf de pasta op de getroffen gebieden van uw tandvlees en hulp krijgen van bloedend tandvlees en zwelling.

Babul boomschors:

Dit is een middel tegen gezwollen tandvlees die is gebruikt voor vele jaren. Het enige wat je hoeft te doen is kook de babul boomschors in het water. Gebruik dit als mondspoeling drie of vier keer per dag en je zult hulp te krijgen van de ontsteking die wordt geleverd met gezwollen tandvlees.

Aloe Vera Gel:

Gels van deze magische plant kan worden gewreven op het getroffen gebied van het tandvlees om pijn en bloedingen te verminderen. U kunt ook de gel gebruiken voor gorgelen om een ​​effectieve behandeling van gezwollen tandvlees bieden.

Natuurlijke remedies zijn de beste manier om gezwollen tandvlees te behandelen. Met eenvoudige ingrediënten die je thuis hebt, kunt u effectief te behandelen en hulp krijgen van zijn ongemakkelijke symptomen!

Heeft u meer home remedies voor gezwollen tandvlees? Schrijf ze in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha