10 tekenen Uw relatie laatste10 tekenen Uw relatie laatste

Met zo veel van de verslagen van anderen om hen heen uit elkaar te vallen, is het niet verwonderlijk dat sommige mensen beginnen af ​​te vragen of hun relatie zal duren. Dus, hoe kun je zeggen dat je echt hebt gevonden 'de ene' en dat u een 'netwerk' op je handen? Als u een van die twijfels hebben, dan bekijk deze 10 tekenen dat je in een relatie die zal duren en je geest tot rust.

1. Stilte is geen probleem

Een goed teken dat u draaide de hoek om twee singles wedstrijden in een paar te zijn, is dat u zich meer op de noodzaak om de stilte met lege woorden te vullen. We hebben het niet over het soort boze stille behandeling van stilte, maar de stilte comfortabel dat je gewoon geen woorden nodig.


2. Je werkt samen om geschillen snel op te lossen

Geschillen zullen altijd voorkomen in relaties, maar wat onderscheidt een duurzame relatie met de een die niet zal duren, is de manier waarop geschillen worden beslecht. Als een van je meningsverschillen en er is werk aan ze op te lossen, dan is dit een teken van een relatie die macht te blijven.

3. Het verslag is leuk

Een andere goede tekenen je relatie zal duren is wanneer de relatie is leuk. Gelach heeft een enorme impact op zowel de lichamelijke en geestelijke gezondheid en die van jou, als je merkt dat je aan het lachen veel met je partner, dan is dit een goed teken. Immers, je kunt niet van de rest door te brengen van je leven ellendig te zijn!

4. Er is een wederzijdse fysieke aantrekkingskracht

Als dat met uw partner maakt je trots en verhoogt hun gevoel van eigenwaarde en het gevoel wederzijds is, dan is ook dat is een teken van een duurzame relatie. Een wederzijdse aantrekkingskracht tussen partners in een relatie en de intimiteit die ermee gepaard gaat zijn allemaal onderdeel van het opbouwen van een sterke en duurzame.

5. deelt gelijkaardige ambities

Een van de grote tekenen de buurt van uw relatie zal duren is wanneer je dezelfde doelen en ambities te delen. In een rapport, bent u in een team als dit, natuurlijk, een team moet allemaal te streven naar dezelfde doelen. Elke speler kan een rol spelen, maar de algemene doelen in het leven zijn altijd hetzelfde.

6. Maak je relatie een prioriteit

Lange termijn koppels nooit hun relatie voor lief te nemen, waardoor het een van hun belangrijkste prioriteiten. Als uw partner u het type van de paar die dit begrijpen en zorg ervoor dat u de kwaliteit tijd samen door te brengen, dan is dit een teken dat beiden willen deze relatie te duren.

7. Uw familie en vrienden te keuren

Als we jong zijn, het laatste wat ons interesseert is wat onze familie denkt over onze partners, maar als we ouder worden, beginnen we te begrijpen dat ze alleen onze belangen op het hart. Hoewel niemand zou moeten zijn in een relatie net te imponeren hun vrienden en familie, die hun goedkeuring is nog steeds een goed teken dat we in een goede relatie.

8. U bent in staat om elkaar de ruimte geven

Omdat buren, maar zeker genoeg om elkaar de ruimte om te doen wat ze willen is een groot teken van een sterke en liefdevolle. De mensen moeten een beetje 'van ruimte en tijd op uw eigen op tijden en helpt bij stoppen met het rapport van het krijgen muf.

9. Ik echt zorg voor elkaar

Als een relatie gaat een lange tijd duren, dan bent u zeker een aantal moeilijke tijden te zien, evenals goede. Wederzijdse zorg is een andere goede tekenen dat je relatie zal duren en in staat om te zien door de slechte tijden zal zijn. Het verzorgen van elk ander middel liefhebben, respecteren en ondersteunen van de persoon door dik en dun, in ziekte en gezondheid.

10. 'We' gaat voor 'mij'

Mensen in relaties moeten hun individualiteit behouden, maar indien dit ten koste van de relatie, dan is het onwaarschijnlijk dat lang die relatie. Heel eenvoudig, liefde betekent het maken van compromissen en, soms, om prioriteit te geven aan de relatie. Dat is hoe mensen relaties lang duren.

Wat zijn andere tekenen van een relatie zal duren?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha