10 tekenen je vriendje echt missen als je niet in de buurt10 tekenen je vriendje echt missen als je niet in de buurt

Er zijn momenten in een relatie als jij en je vriendje uit elkaar moeten zijn. Soms moet je uren uit elkaar te brengen als het gaat om te werken, en soms moet je zelfs dagen, misschien zelfs weken uit elkaar, als een van je weg moet gaan voor een zakenreis.

En terwijl vrouwen laag genoeg voor hun geliefde niet rond kan krijgen, soms vergeten we dat kinderen zijn helemaal hetzelfde. Ja, kinderen kunnen heartbreaking broek zoveel mogelijk - zo niet meer.


Ze zullen het niet toegeven, natuurlijk. Zullen alle mannelijke als je afscheid nemen van ons, en zullen proberen om alle handelen cool.

Als: "Ja, ja. Ik tekst die soms. Wat ooit. Go."

Rechts. Dit betekent dat er binnen 30 minuten wanneer onderworpen aan een emotionele afbraak. En dan zullen ze niet stoppen met sms'en en bellen.

Misschien niet altijd toegeven, maar de kinderen van ons houden om te hebben, en als we weg zijn voor uren en dagen op een moment, in feite zullen we missen. Dingen zijn niet hetzelfde.

Maar hoe weet je dat je vriendje ontbreekt? Laten we eens een kijkje nemen op 10 belangrijke tekenen dat je vriendje je echt missen als je er niet bent.

1. Je hebt een aantal gemiste oproepen

Ok, een aantal gemiste oproepen van dezelfde persoon kan soms betekenen dat ze worden hinderlijk persistent, maar een aantal gemiste oproepen van uw vriendje hield-up is meestal een veelbetekenende teken dat je echt mis en wil gewoon met je praten. Bovendien, waarschijnlijk gewoon je wilt weten dat ze veilig zijn.

U ziet, de kinderen misschien niet willen toegeven, maar ik wil gewoon meisjes. Als we niet in de buurt, echt last we hen en ze willen gewoon het geluid van onze stem horen. En als we niet het hoofd voor een tijdje ', ze willen alleen maar om ervoor te zorgen dat we goed.

Dus bombarderen ons met telefoontjes en jezelf gek als we niet verzamelen.

2. Schrijf een gedicht

Zelfs als hij niet kan schrijven, je gebrek aan emotionele man echt pijn besluit op te halen een pen en service van een stuk papier met zijn sonnet. Het kan worden overweldigend kwaad, maar ze niet schelen - het missen!

Als de man wil poëzie krijgen om direct, zal hij ook de tekst voor u. Je zou het gevoel dat lachen of je zou voelen als huilen, maar in ieder geval respect voor zijn moedige inspanningen. Het is geen Shakespeare, maar hij niet vergeten.

3. Hij stuurt Trivial teksten alleen maar om je Talking krijgen

"Ik kocht een hamburger."

"Ik heb net geweest op het toilet. Het was echt koud daar!"

"Verdomme, is donker vanavond, is het niet?"

"Sinds we een magnetron? Ik gebruikte. Radical."

"Hé, jij? '

Als je man echt wordt vermist en is alleen ergens zit, zal hij iets te zeggen, zelfs als de tekst is echt triviaal in de wereld te vinden. Het is gewoon zijn manier om te spreken wanneer hij weet niet wat anders te zeggen.

4. Hij begint bij Al Strange Times bellen

Jongens zijn echt moeilijk om te gaan met hun emoties, en vaak maakt ze impulsief. Sommige vrouwen kunnen denken dat de kinderen niet kunnen worden geconfronteerd met de plotselinge emoties, omdat ze niet het gevoel emoties te vaak, maar zeker niet overdreven emotioneel als je verliest geworden.

Dus, wat er gebeurt is dat je kan zitten in de voorkant van de tv toen zijn geest tot leven met herinneringen aan jou. Bang dat je zo ver weg van hem, zal hij plotseling in zijn hoofd die hij nodig heeft om u te bellen. Hoewel het 03:00, zal hij bellen. Dit betekent een slapeloze nacht voor jullie beiden, maar het is een onfeilbaar teken dat is heimwee naar jou.

5. het heeft plannen voor wanneer je terugkeert

Als je man niet ontbreekt, is het niet erg veel voor uw terugkeer gepland. Je zou fronsen dat hij zal in staat zijn om wat te eten en de magnetron te koken hem in de buurt gedood, maar anders dan dat hij niet elke vorm van verwarring te maken.

Als je mist, echter zal het je te vertellen wat hij van plan voor als u terugkomt. Misschien wordt gesuggereerd dat je uit eten gaan, of misschien kon je een filmavond bij uw terugkeer hebben. Wat hij in Servië heeft, heeft zeker hongerig voor uw bedrijf.

En als je echt, je echt missen, kun je zelfs van plan een vakantie! Hey, dit spel vermist is fris.

6. Heeft Staying In Tonight

Als u op een zakenreis of iets, en je vriendje teksten om u te vertellen dat het wordt beslist in plaats van in te blijven gaan naar de stad met haar vrienden, het is een teken dat je raken.

Logeren in, is het in wezen laat zien dat niet nodig om uit het hoofd voor een feestje om plezier te hebben. Kan zeer verantwoorde wijze te blijven, zelf koken, ontspannen voor de televisie en ga vroeg naar bed. Ze heeft ook laten zien dat hij is niet het type van de man die op het punt om het hoofd uit en praat met andere vrouwen het moment dat je weg voor het weekend te gaan.

Wat een mooie man! We kunnen delen?

7. vraagt ​​je als je hem nog steeds lief

Als je niet rond voor een tijdje ', kunnen kinderen echt introspectief. Als u nog niet gesproken aan u voor meer dan een dag, allerlei gekke gedachten beginnen te lopen door hun gedachten. Dacht grootste struikelen over als je nog van hen of niet, en als je weg zijn gegaan en had tweede gedachten over de relatie.

Dus als je een willekeurige tekst letterlijk uur na vertrek te zeggen krijgen: "Hou je nog van me ??!" Het is niet een teken dat hij volledig is vernietigd; is een teken dat je missen.

8. Start Making ons uw oude Facebook-foto's

Er zijn waarschijnlijk oude Facebook foto's van het paar dat je alles vergeten - maar dat deed hij niet. Niet als hij alleen 's nachts en ontbrekende. Kon een biertje, groeien een beetje 'triest, en beginnen met surfen al uw oude foto's om hem te herinneren hoe mooi je bent.

Dan zult u alle tranende ogen en sentimenteel en beginnen hun zin te krijgen. Gewoon om te laten weten dat nog steeds houdt en dat zal hier nog zijn als je terug bent.

9. doet iets om u te imponeren

Wanneer we niet rond voor een korte periode, kunnen kinderen krijgen in hun hoofd dat we gaan naar een of andere manier "go out" van hen en vinden iemand anders. Dus, in een poging om te laten zien hoe groot ze zijn, kunnen ze gewoon doorgaan en iets dat ze denken echt indruk op ons doen.

In plaats van wat ze doen hangt precies op hun pan. Als je een passie voor vissen, konden ze uit te gaan en te vangen een grote vis voordat u ons een foto van te maken. Als je een passie voor tuinieren, kan je doorgaan en plant een tuin vol bloemen en stuur ons een foto van.

10. Ik met je shirt slapen

Als uw man is pijn voor je van top tot teen, waarschijnlijk krijg je naar bed met een van uw shirts. Je zult waarschijnlijk kiezen voor degene die de aanval meer spannend voor hem heeft, en hij zal dit doen om dichter bij je voelt en ruikt.

Je zou hetzelfde doen, en als hij vertelt je dat hij huilde in je shirt gisteravond en nu is het wassen nodig heeft, is een teken dat je missen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha