10 tekenen dat wil zoenen10 tekenen dat wil zoenen

De eerste kus kan moeilijk om te beginnen. Misschien wil je de deal af te dichten, maar je bent niet zeker dat hij zal vergelden. Misschien is het onder dezelfde druk, en hopen dat u de eerste stap te zetten. Niemand houdt krijgen verworpen, maar tegelijkertijd wordt iemand zal moeten de sprong naar het einde te maken. Hier zijn 10 borden naar uit te kijken voor wie wil tuit omhoog zo veel als je dat doet:

1.

Hij is voorzichtig over zijn mondhygiëne

Als u de zorg om ervoor te zorgen dat haar tanden schoon of die kauwgom na het eten, kan het voorbereiden om te kussen. Er is niets mis met een beetje 'meer doordachte, vooral als het een eerste keer en hij probeert om weg te blazen.


2.

Het is vastgelopen

Als het de einddatum en lijkt met de sleutels van zijn vastgelopen of maak excuses niet om nog naar huis te gaan, kon hij betast de moed hebben om een ​​beweging te maken. Probeer een beetje 'dichter bij hem te komen en te zien hoe hij reageert.

3.

Hij probeert te sluiten

Als de jongen was erg gevoelig feely, zetten een arm om haar schouders en vind excuses om dichterbij te komen, is hij van plan om een ​​beweging te maken. Als u deze dingen doet, kan dit betekenen dat het een beetje 'verlegen en zou het waarderen als je maakte een beweging, of op zijn minst gaf hem een ​​teken dat u in het.

4.

Hij is zoenen elders

Een ander teken dat wil je kussen als je ergens anders bent kussen, zoals het kussen op de wang of kus de kant. Lips is uiteraard een van de meest intieme kunt u iemand kussen, terwijl een kus op de wang is meer casual en vriendelijk. Als hij geeft veel pecks andere gebieden van het gezicht, kan het zijn dat het testen van de wateren en proberen om zijn weg naar zijn lippen. Verras hem door het planten van een op hem!

5. Ga door met de aandacht te vestigen op de lippen

Dit is een van die dingen die mensen soms beseffen het niet, maar de mens is bekend dat zich subtiel te raken waar ze willen worden aangeraakt. Als hij blijft zetten vingers in de buurt van de lippen of likken of bijten hen, dan is dat omdat hij denkt aan het gebruik ervan op je.

6.

Hij houdt van onderwerp te veranderen

Als u nog steeds proberen om van onderwerp te veranderen, om te praten over romantische dingen of gaan op data, het is een redelijk veilige gok dat hij gaat je kussen vóór de datum is voorbij.

7.

Hij houdt complimenteren

Als de jongen blijft uw blik compliment, het is een goed teken dat hij geïnteresseerd is romantisch. Zodra het dit punt heeft bereikt, is het vrij onwaarschijnlijk dat je terug zou zijn als je om een ​​beweging te maken.

8.

Hij blijft in de ogen

Een andere duidelijke signalen dat het wil je kussen, als in het midden van het gesprek, blijft hij rustig om te gaan en kijk in zijn ogen; waarschijnlijk omdat hij te denken over wat het zou zijn om je kussen zou zijn. Als het dat doet terwijl op de hand of arm, het is vrij veel een garantie dat klaar is.

9. Het stopt meerdere keren tijdens het gesprek

Er is een verschil tussen een ongemakkelijke stilte en één opzettelijk. Als het gesprek blijft breken, zodat de twee van u kunt gewoon stoppen en lachen naar elkaar, dan is dat omdat je denkt van beide met je mond doet waarbij geen praten!

10.

Hij blijft kijken naar de mond

Naast een goede tekenen dat wil kus je is als hij blijft kijken in de mond. Je zou niet eens weten wie dit doet, maar als je praat en hij is staren naar je lippen, betekent dit dat hij denkt van hen - big time!

Wat zijn andere tekenen die wil je kussen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha