10 tekenen dat wil meer dan vrienden zijn10 tekenen dat wil meer dan vrienden zijn

In een wereld waar het is volkomen aanvaardbaar en geschikt voor mensen van het andere geslacht om goede vrienden te zijn, soms kan het moeilijk zijn om de tekenen dat hij graag meer dan vrienden zijn ter plaatse. Als u het gevoel dat de vriendschap in iets meer kunnen ontwikkelen, hier zijn tien tekenen dat uw vermoedens kunnen bevestigen:

1. Hij gaat uit van zijn manier om te helpen

Een van de tekenen die wil meer dan vrienden zijn als het gaat uit van zijn manier om u te helpen. Elke goede vriend meneer opent deuren voor u en helpen, maar wanneer het begint te bieden om te versieren uw kamer voor u, dan is het zeker begint te denken van u als meer dan alleen een vriend.


2. Hij kijkt in mijn ogen

Heb je gemerkt hoe je eruit ziet? Als hij is staren in de ogen als je praat toont als hij geïnteresseerd is in u, en dit is een ander teken dat wil meer dan vrienden zijn. We bedoelen niet zo storend, maar u kunt vertellen als je echt geïnteresseerd bent in wat je te zeggen hebt en wilt u meer weten over jou.

3. U begon te praten meer over de telefoon

Tekenen dat wil meer dan vrienden zijn, zijn ook de lange telefoongesprekken. Het heeft af en toe een oproep om te zeggen 'hallo', werd een regelmatige telefoongesprek de avond te halen met je? Als je merkt dat je met lange telefoongesprekken, zonder echte reden, dan kan iemand die wil meer betrokken in je leven, niet een man die gewoon wil om te ontmoeten voor een drankje zo nu en dan zijn.

4. Hij kan zijn handen niet afhouden u

Als u nog steeds redenen om je aan te raken, niet in een 'dreigende manier' vinden, maar gewoon zijn hand op de schouder of zitten dicht naast je, dan is het een teken dat hij graag dingen bewegen langs een beetje 'met je.

5. Zijn aandacht is gericht op je

Wanneer je op een feestje of op een sociale bijeenkomst, zou je hebben gemerkt dat hij meer tijd doorbrengt met u dan iemand anders, dit is weer een van die borden die wil meer dan vrienden zijn. Dit is vooral te vertellen als hij negeert zijn mannelijke vrienden, en zou liever besteden zijn tijd met jou.

6. Hij vertrouwt u geheimen

De mannen niet hun gevoelens te delen met iedereen. Als je vriend is begonnen met zijn gevoelens en gedachten met u te delen en om advies te vragen, dan is dit een teken dat hij is gevallen voor u. Mannen behouden dat soort intimiteit voor mensen in hun leven dat ze echt zorgen over, niet alleen al hun vrienden.

7. Het maakt grappen over je dating

Een ander teken dat hij wil meer dan vrienden zijn is als u het maken van grappen over je twee bijeenkomsten; misschien hij ernstiger dan u denkt. Dit is vaak een manier die kinderen het water testen met een vrouw, omdat het gemakkelijker is om af te borstelen als niets meer dan een mop, als het wordt een definitieve afwijzing.

8. U wilt alles over je te weten

Hij wil veel meer over je dan gewoon een vriend zou doen weten. Het is waarschijnlijk vol vragen over je leven thuis, familie en boven alle andere mannelijke vrienden die je hebt. Je zou zelfs in staat zijn om een ​​beetje 'jaloezie kruipen in een aantal van deze vragen te vinden, als ze rond andere kinderen in je leven.

9. lacht veel als je rond

Als u merkt dat veel glimlacht als hij is om je heen, dan kan dit een teken zijn dat je echt van zijn. Kijk in het bijzonder om te zien hoe zijn gezicht licht op toen hij zei: 'hallo' aan u. Die stralende glimlach zal je laten zien hoe hij is blij je te zien, en dit is weer een van die borden die wil meer dan vrienden met u.

10. Ga om u te vertellen wat een bijzondere vriend bent

Als het altijd je te vertellen dat je zijn vriend, zijn zeer speciale vriend en hoeveel je voor hem betekenen, dan zou hij proberen om zijn ware gevoelens te verbergen. Het feit is stervende om de waarheid te vertellen, maar is bang dat hij hem kon weigeren en dan kon hij zijn 'vriend' van alles verliezen.

Wat zijn andere tekenen dat een man wil meer dan vrienden zijn? Voel je vrij om je gedachten te delen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha