10 tekenen dat is wat had om samen te zijn10 tekenen dat is wat had om samen te zijn

Als u de media beheersen vaak, je waarschijnlijk denken dat koppels niet erg lang deze dagen. Liefde lijkt tijdelijk te zijn, met de celebrity koppels het aansluiten voor een maand voordat u naar iemand anders. En als u kijken op dating websites, waar iedereen is "zeker" van wat ze zoeken, is het misschien verder van overtuigd dat de liefde gewoon niet meer bestaat. Het is alsof de oude bruiloft tradities langzaam beginnen te vervagen, te vervangen door korte termijn fixes en romans vortex die ons verlaten leeg en moe.

Gelukkig is dit niet alleen juist omdat ware liefde nooit sterft. Ware liefde te vinden is gewoon een kwestie van het vinden van de juiste persoon, en vaak de juiste man bij toeval gebeurt. Dus als je bijten de lippen, nerveus proberen te achterhalen als deze kerel geeft je vlinders in je buik, of dat je moest altijd bij, of als u verdwijnt terug naar zijn moeder in een maand, zodat u zich vermoeid terug te keren naar het spel koppels, nemen we een kijkje en ontdek.


1. Accepteer je vrienden en familie

Vergeet niet dat ongemakkelijk, een beetje 'betekent vriendje had toen je een tiener? Je vrienden en familie alles wat ze verteld dat het niet goed voor je, maar je zou niet luisteren. Maar het ding is, zo veel als wij haten om toe te geven, onze naaste vrienden en familieleden zijn vaak meer recht dan wij. Ze kennen elkaar zo goed dat ze weten precies wat we nodig hebben en willen.

En als u het ermee eens dat je man is het beste wat je ooit is overkomen, moet je waarschijnlijk naar hen luisteren, want het is een teken dat het valt niet te ontkennen dat voor u.

2. Vanaf Exploration Samen En je liefde

Er is letterlijk niets erger dan naar de jungle van Peru te zien met een man die gewoon niet begrijpen. Terwijl je rondloopt in ontzag voor alles in ontzag voor de grote onmetelijkheid voordat, is hij het controleren van zijn telefoon en pruilen dat vraagt ​​of je denkt dat de Lakers gewonnen.

Wanneer kunt u naar onze mooie planeet te verkennen met een man die zo veel als je dat doet, weet je dat je een keeper hebt gevonden. Er gaat niets verdwalen in een regenwoud met een jongen die je veilig houden en spelen "I Spy" met u.

Um, maar als je wilt spelen Hide & Seek in het regenwoud, is het waarschijnlijk niet een keeper. Gewoon zeggen.

3. Na al deze argumenten, is het nog steeds samen

De argumenten tussen koppels uitputtend. Tijdens de eerste weken en maanden van een nieuwe relatie, de argumenten zijn op een premie. Maar dan, na een jaar, begint de donder. De kleine dingen die jullie beiden beginnen met de andere ergeren. Opeens beseft hij dat hij niet echt willen gaan naar de pub met 'de jongens' vaker. Ondertussen is geërgerd genoeg waarom je moeder niet te bezoeken.

Maar als na al deze argumenten is het nog steeds proberen om het te laten werken, het is een van de duidelijke tekenen hij is en is een teken dat er iets krachtiger op het spel staat - de ware liefde. Onderwerpen uiteindelijk verdwijnen ook; je moet alleen wel door dat tornado luipaard.

4. Net voelt goed

Dit is een ander teken dat hij is. Als je weet dat je met de man die je voorbestemd bent om met elkaar, het voelt goed. Het voelt zo comfortabel in je huid die je kunt lekker luieren rond het huis met hem, het dragen van pyjama's en niet hoeft te maken over een rush naar de make-up op, toen hij knalt door naar uw huis om u te verrassen zetten. Geen behoefte om te sexy om hem heen - het kan je gewoon!

5. U het einde van de relatie met "I love you"

De rapporten die waren voor de eeuwigheid eindigen met een zoete kus in tegenstelling tot een storm. Immers triviale zaken, hebben besloten om dingen te beëindigen, maar die hem berispt voor al zijn slechte eigenschappen, zeg je dat je van hem houdt. In ruil daarvoor, hij vertelt je dat je het beste wat er is gebeurd met hem en hij wil dingen kunnen anders zijn geweest.

Aww, ze bedoeld waren om samen te zijn! Breng het terug! Ook ik krijg een beetje 'tranen hier.

6. Meeting andere mensen is precies hetzelfde

Misschien heb je besloten om het te beëindigen en misschien heb je zowel daten andere mensen geprobeerd. Maar net als hij, besef je dat dit nieuwe type is niet hetzelfde. Je bent het voortdurend vergelijken met de ware liefde van je leven, en je weet dat je niet hetzelfde zal voelen. Het voelt gewoon verkeerd.

Als je ooit hebt meegemaakt deze situatie, raden wij u steeds doelloos van jongen naar jongen, gewoon terug naar je prins! Hij wacht!

7. You Say "Wij" in plaats van "I"

Je bent een team nu, dus waarom denk je niet dat is wat je had om samen te zijn? Als je in een relatie, dat werkt gewoon niet, je bent nog steeds erg "me". Maar als je in een relatie die gewoon helemaal goed voelt, je team en zeggen "wij", is een van de duidelijke tekenen dat het de een voor je. Je zou niet eens beseffen dat je zegt, maar net zo word ik ons ​​is het moment waar je weet dat je twee zijn de perfecte pasvorm. N'aww.

8. U bent eerlijk met hem

Als je met iemand die je kent is niet de een voor u, bent u klaar om al je geheimen te vertellen zijn. Hij wilde niet vertellen over de tijd een eerdere minnaar zwanger werd, en zal zeker niet al je ergste angsten te vertellen, evenals al uw verwachtingen "dom" en dromen. Immers, hij kon lachen.

Maar als de jongen is, zal je klaar om je hart te openen voor hem. Wil je hem e-mail en sms hem wat er op je geest en je liefde zal worden gebaseerd op de totale eerlijkheid, zonder geheimen.

9. Your Love Matters Above All Things

Als we enkele, vaak nog voordat alles zetten we. Dat betekent dat we onze individuele doelen als eerste. Dus we ons wijden aan onze carrière, of kunnen we ons wijden aan het sparen voor een nieuwe auto. Maar als je in een relatie met de man die je voorbestemd bent om voor altijd samen met wordt uw prioriteit.

Breid uw liefde komt voor alles, en het is je doel in het leven eerste merk - en houden - gelukkig. Al het andere kan wachten, omdat de ware liefde komt eerst.

10. Elke je samen met je gezin

Als je man houdt van je familie, en ik hou van haar, dat is een teken dat je bedoeld waren om samen te zijn. We 'We zeggen niet dat je

hebben

om zijn familie te houden om te weten dat het is, maar het bevestigt wel een heleboel vragen die je had. En we je niet om haar vreemde oom Steve houden. Gewoon humor hem, weet je?

Wat zijn andere tekenen is hij?

Gelukkig blijven, om lief te hebben en bemind te worden!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha