10 Tekenen dat een jongen is klaar om te settelen en een gezin te stichten10 Tekenen dat een jongen is klaar om te settelen en een gezin te stichten

Het is zeldzaam dat een man vertelt dat hij is 100% klaar om een ​​vader te zijn, omdat de meeste mensen hebben bedenkingen bij het nemen van grote verantwoordelijkheden van het vaderschap. Steeds een vader is de laatste stap van het proces te 'settelen' en betekent dat er meer overhaaste beslissingen, partij wilder en middelen die uiteindelijk, zal moeten om het merk te versterken en start met haar verantwoordelijkheden serieus kan zijn. Dat is hoe de meeste mensen denken, maar dan zijn er mensen die denken dat de kinderen zijn slechts een neveneffect van een onzorgvuldige nacht van plezier. Om ervoor te zorgen dat je man is niet in het 'whoops, waar komt dat vandaan' groep, hier zijn tien tekenen dat je vriendje klaar om een ​​gezin te stichten zou kunnen zijn, ook al is het nummer 1 op zijn lijst te doen vandaag :

1. "volledig toegewijd om u

Het eerste teken dat een man is klaar om te settelen en een gezin als hij zich volledig inzet voor jou. Een kind is voor het leven, niet alleen een stuk speelgoed voor Kerstmis, en de beste plek voor een kind om te groeien is een stabiele familiale omgeving. Het zou niet voor een moment, sloeg al het harde werk, alleenstaande moeders en vaders, ze doen geweldig werk, maar statistisch gezien, zal een baby beter in het huishouden standaard groeien. Als u twijfelt over de inzet van je man voor je hebt, dan is de kans groot dat hij niet klaar is om een ​​man en een vader, en, wat nog erger is, een kind op de scène zou ook verder dit engagement te verminderen.


2. 'goed rond kinderen van andere mensen

Sommige mensen gewoon niet willen kinderen en de beste manier om te zien wat voor soort man je vader zal zijn om te evalueren hoe het zich gedraagt ​​in het bijzijn van de kinderen van andere mensen. Mannen zelden gaan allemaal zacht op de kinderen van anderen, maar als hij is het type van de favoriete oom, die krijgt op de vloer en spelen met andermans kinderen, dan zijn de kansen, zal je een geweldige vader te maken.

3. Het is snel te zijn geduld te verliezen

Het maakt niet uit hoeveel ik hou van ze, soms moet je geduld oefenen met kinderen. Als uw man heeft een vurig karakter en is snel te zijn geduld te verliezen, zodat kinderen kunnen het juiste ding voor hem niet zijn. Stel je voor hoe het zal zijn als wanneer je wakker werd in de nacht over en weer door een kind, en dat zal u helpen beslissen of het klaar is om een ​​vader, of niet.

4. Het is niet te kostbaar over haar spullen

De kinderen breken dingen, is wat ze doen, en als je man is het type persoon die alles op de juiste plaats, alles schoon en netjes en degenen die gaan aap als een van zijn geliefde goederen worden verplaatst of gebroken, dan is de wil Kinderen gaan een grote schok voor hem zijn.

5. Het is niet jaloers

Sommige mensen zijn jaloers op hun kinderen. Toen die kleine bundel van vreugde aankomt, gaat het om veel tijd en uw genegenheid te nemen. Als je man is het soort man die uw volledige aandacht wil de hele tijd en wordt jaloers, ook al praten met iemand anders, dan kan het soort man dat niet gaat om te proeven zijn, als hij niet hoe meer het middelpunt van de aandacht de hele tijd.

6. Hij is goed met geld

Volgende teken dat een man is klaar om te settelen en een gezin te stichten is als hij is goed met geld. Kinderen zijn prachtig en brengt veel vreugde aan het leven van hun ouders, maar ook toevoegen grote verantwoordelijkheden, kinderen sap geld van uw bankrekening als er geen morgen! Zelfs als ze de kinderen, die ze nodig hebben voedsel, luiers, kleding, speelgoed, meer luiers, een wieg, een bed, en luiers en meer, moet u zich ervan bewust zijn dat alleen blijven groeien, zodat wat je hebt kocht vorige maand doesn 't meest hen past. Als je man is goed in het verzorgen van het geld, verantwoordelijk is en goed in de planning van de financiën, dan kunt u er zeker van zijn dat hij in staat om te gaan met het geld kant van het verzorgen van haar familie en kinderen zullen zijn.

7. Het is een familie man

Een goede manier om te beoordelen of je man is klaar om te settelen en beginnen hun eigen familie is hoe je omgaat met uw familie en zijn. Als het niet comfortabel in een vertrouwde omgeving of vervelen en zou liever met zijn vrienden, dan moet je jezelf afvragen, hoe ga je om te gaan met het hebben van een gezin eigen 24 × 7?

8. Hij is lief, vriendelijk en zorgzaam naar u toe

Een ander teken dat een man is klaar om te settelen en een gezin te stichten is als hij is lief, vriendelijk en zorgzaam naar u toe. Een man en een vader kan zich niet te zetten voordat alle tijd, en een goede indicatie of je man zo met zijn kinderen is alsof hij behandelt je nu. Als hij de mogelijkheid om voorrang te geven aan uw wensen heeft aangetoond en is liefdevol, gevoelig en aardig voor u, vooral als u zich onwel voelt, bijvoorbeeld, dan is het niet een egoïstische man en heeft meer kans om te kunnen worden als deze met haar kinderen ook.

9. Neem de verantwoordelijkheid serieus

Als u uw gezin en een kind, je neemt de zware last van de verantwoordelijkheid voor andere mensenlevens. Het is een grote stap, en als je man niet serieus zijn verantwoordelijkheid nu nemen, in staat om zijn verantwoordelijkheid op te nemen als een man en een vader ernstig zal zijn?

10. Hij kan de eenvoudige dingen in het leven te waarderen

Een ander teken dat je man is klaar om een ​​gezin te stichten als je plezier kunt krijgen van de eenvoudige dingen in het leven. Het opvoeden van een kind is een prachtige ervaring. Tuurlijk, je hebt de driftbuien, de aandoening en de zorgen en slapeloze nachten, maar als je man is het type die plezier en trots van iets eenvoudigs als een eerste stap van een kind zal nemen, dan is hij een man die klaar is om een ​​vader te zijn.

Denkt u dat er een aantal andere tekenen als de man is klaar om te settelen en een gezin? Voel je vrij om je gedachten te delen in het opmerkingenveld.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 4
  2   0
Augustus 23, 2015 | 11:56:03 | later 3 uur

prachtig opgemaakt, zeer informatief. Je nodig hebt om verder te gaan schrijven. Ik ben ervan overtuigd, heb je al een enorme basis lezers!

  5   2
Augustus 23, 2015 | 18:45:42 | later 10 uur

Dit bericht is onbetaalbaar. Wanneer kan ik meer informatie?

  4   2
Augustus 24, 2015 | 00:36:16 | later 15 uur

Ik was deze website aanbevolen door mijn neef. Niet zeker of dit bericht is geschreven door hem als geen ander weet zulke gedetailleerde over mijn probleem. Je bent geweldig! Bedankt!

  3   1
Augustus 24, 2015 | 05:13:12 | later 20 uur

Kijk maar op dingen internet ... hou de site!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha