10 tekenen dat de datum van BOO voor de verkeerde redenen10 tekenen dat de datum van BOO voor de verkeerde redenen

Er is niets alsof je in de liefde, en als het deze liefde terugkeert, is nog beter. Maar soms na een tijdje 'sommige mensen beginnen met een soort valse tune voelen in hun relatie en kan niet zeggen, want het lijkt allemaal perfect OK op het oppervlak en niet kan of wil niet dieper in te gaan. Hier zijn tien tekenen dat hint u misschien niet de beste beslissing voor dit specifieke type heden hebben gemaakt:

1. Wilt u liever hij u winkelen, welke namen

lichamelijke intimiteit met hem

Als je in een relatie alleen voor het geld, kan je net zo goed twee keer nadenken voordat verder te gaan. Financiële zekerheid is een legitieme behoefte, maar het maakt een goede uitvalsbasis voor een romantische relatie alleen.


2. Als u vrienden of familie te ontmoeten

Geen mens is een eiland; koppels even. Als je geen zin om de mensen die het dichtst bij uw boo zijn te ontmoeten, maar jezelf, dan is er iets is zeker niet gelijk over je relatie.

3. Verberg uw dierbaren

Ik word in verlegenheid gebracht door hem? Heb je het gevoel dat hij niet goedkeurt? Hoewel het niet een feit dat uw dierbaren altijd je keuzes zal goedkeuren in deze zaak, hun terughoudendheid te laten deze twee delen van je leven die je tegenkomt moet klinken als een alarm.

4. Men kan niet eens op iets

De perfecte relatie niet een totale en volledige overeenstemming over elk onderwerp betekenen. Wel, het eens zijn over de wijze dingen die belangrijk voor ieder van jullie zijn. Als er geen punt waarop uw standpunten bij elkaar komen, dan is het de vraag of er een punt te melden.

5. Het begon dating na een moeilijke breuk

Pauzes kan vaak rommelig bedrijf, waardoor emotioneel uitgeput en depressief. Deze toestand maakt je kwetsbaar en je moet jezelf de tijd te geven om te genezen, maar helaas dat is niet hoe het leven werkt echt. Soms ben je in zo'n wanhopige behoefte aan geruststelling dat je een nieuwe relatie te vroeg en met de verkeerde persoon te starten.

6. Hij sprong in dit rapport met een gebroken hart

Misschien heb je vrienden voor, misschien wel vertrouwen in je vanaf het begin dat hij net was overmand voordat je ontmoet. Vergeet de romantische films, rebound is niet een goede plek om een ​​relatie te beginnen. Zie hierboven.

7. E 'was verliefd op je jaren ...

... En je hebt uiteindelijk besloten om het een kans geven. Verkeerde. Je kunt niet je van iemand houdt. Respect, genegenheid, tederheid zijn allemaal erg goed, maar niet noodzakelijkerwijs op tot liefde. Forceer jezelf niet.

8. je betrap je jezelf voelt medelijden met hem

Wat de reden ook - zijn verschijning, zijn salaris, zijn onrustige familiegeschiedenis - sorry over je vriendje is alleen gezond voor de relatie als het gebeurt op een bepaalde gelegenheid relevant. Als je jezelf te vangen het gevoel op die manier in willekeurige volgorde, is het tijd om na te denken.

9. U medelijden voor jezelf

Dit is nog erger. Een bevredigende relatie zal je gelukkig en optimistisch te voelen. Als je constant het gevoel dat je beter dan hij zou kunnen doen, hoeft u niet meer tekenen nodig om u te vertellen dat er iets mis is tussen jullie twee.

10. Niemand om hem heen stel je voor

Nogmaals, dit is geen universele regel, maar in de meeste gevallen heb je een kring van vrienden en familie dat je soms beter weet, dan weet je zelf, of je het nu leuk vindt of niet. Als geen van deze mensen lijken over uw boo gepassioneerd te zijn, nou ja, misschien hebben ze gelijk!

Gelukkig blijven, om lief te hebben en bemind te worden!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha