10 tandenborstels fouten die je moet vermijdenHeb je gemerkt dat uw parelwitte tanden geel worden? U bent ook last van bloedend tandvlees? Dan is het tijd om uw mondhygiëne een tweede gedachte te geven.

Als u denkt dat twee keer per dag poetsen is voldoende voor een gezond gebit, dan heb je het mis. Want er zijn een aantal andere fouten die je de neiging om te plegen, en als u wilt voorkomen, kunt u gezonde tanden te hebben!


Lees dit artikel om te leren over veel voorkomende fouten borstelen. Borstelen van uw vaardigheden borstelen volgen van deze eenvoudige tips en laat je tanden schitteren!

Selecteer het penseel Rechts:

Kies de juiste tandenborstel voor uw mond. "Als u moeite om wijd genoeg openen om de borstel te laten, de borstel is waarschijnlijk te groot," zegt Richard H. Price, DMD. Kies de juiste pasvorm voor uw mond. Het is waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel van het borstelen.

Kies uw haren zorg. Meestal is de American Dental Association (ADA) beveelt het gebruik van een zachte borstel (1).

Take Your Time:

Volgens de deskundigen, hun tanden wassen minstens drie keer per dag. Dus, niet vasthouden aan de oude formule 'twee keer per dag'. Vergeet ook niet te poetsen gedurende minstens 2 minuten. De beste methode is om de mond in vier secties verdelen tijdens het poetsen. Breng een halve minuut op elke sectie. Elektrische tandenborstels hebben meestal bewaking modellen die u in staat om te schakelen naar een nieuw model. Bezighouden met een aantal activiteiten tijdens het poetsen (2).

Schakelen Plaatsen:

Ze meestal borstel op dezelfde plaats? Meestal heb je de neiging om zich te vervelen tijdens het poetsen te krijgen en hebben de neiging om dingen te versnellen. Plaatsen of de badkamer te schakelen kan helpen besteden genoeg tijd om tandheelkundige zorg (3).

Zich te onthouden van het borstelen aanvulling:

Borstel niet meer dan drie keer op een dag. Te veel borstelen kan slijten het glazuur en leiden tot tandvlees laesies, zoals bloedend tandvlees (4). Hoewel algemeen de neiging om onze tanden te poetsen hard, vergeet niet om een ​​lichte hand te gebruiken tijdens het poetsen. Tandplakverwijdering niet veel kracht nodig.

Besteed aandacht aan de techniek:

Je je tanden poetst correct? Schoten lange zijde kunnen krassen langs het tandvlees veroorzaken. De beste methode is om de borstel te houden op een 45 graden hoek met het tandvlees en opstaan ​​en neer met korte slagen (5).

Probeer borstel de buitenste en binnenste oppervlakken van de tanden. Laat de plaque in de mond te lang kan tandbederf en mond geur veroorzaken.

Kies verstandig:

Controleer altijd de aard van de tandpasta die u gebruikt. Meestal, tandpasta's die beweren dat je tanden zichtbaar wit of controle tandsteen te maken zijn vrij hard op de mond. "Een verhoging van de deeltjes van het bleken kan schadelijk zijn en kan het zand weg tandweefsel", zeggen experts. Gewoon oud fluoride tandpasta is de veiligste weddenschap. Als u wilt om uw glimlach fleuren, kunt u overschakelen naar een whitening tandpasta voor een korte periode (6).

Houd de hardheid tot een minimum:

Ongelooflijk het ook mag lijken, het snoep tandvriendelijk meer dan zure voedingsmiddelen. Dus, moet u uw zuur-fetish te passen. Zure voedingsmiddelen bevatten veel zuren die je tandglazuur (7) kan deuk.

Houd uw Brush Germ-Free:

Zes wassen de borstel vaak? Als je dat niet doet, dan moet je gaan doen, zodat de borstel zit vol bacteriën uit de mond en tanden. Gebruik een ontsmettingsmiddel om de tandenborstel te reinigen. Afspoelen en laten drogen. Laat je tandenborstel niet bewaren nat, zo zal langer vochtig blijven (8).

Vermijd het opslaan van de borstel in de badkamer:

Meestal zijn, slaan wij onze borstels in de badkamer, dat is niet de schoonste plek in het huis. Houd je borstel schoon met een steun. Vergeet niet dat anderen haren niet moet aanraken, zelfs als je ze bij elkaar te houden (9).

Vervang die oude tandenborstel:

We hebben de neiging om hetzelfde oude tandenborstel gebruiken tot in de eeuwigheid. Experts adviseren gewoonlijk vervangen van uw tandenborstel om de drie maanden is het beste om te doen (10).

We hopen dat deze tips zal je aanmoedigen om beter te poetsen en glimlach breder. Als u dit interessant artikel, schrijf ons opnieuw. Commentaar in het vak hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha