10 symptomen en behandelingen voor de droge huid allergieënEen zacht, licht en perfect is iets wat we allemaal willen, in het bijzonder de jeugd van tegenwoordig. Maar als gevolg van verschillende redenen, een perfecte huid blijft gewoon een droom voor velen. De huid is een groot deel van de drie types - normaal, droog en vettig. Er zijn ook combinaties van 3. Met grotere blootstelling aan diverse schadelijke factoren, onze huid de neiging te reageren met werking treden en worden de gegevens van het type droge of vette huid.

Wat is een droge huid?

Droge huid, in het extreme omstandigheden is bekend als Xerodermatitis en Xerosis, een veel voorkomende huidaandoening. Het komt vooral door het gebrek aan vocht of olie voldoende epidermis, de bovenste laag van de huid. Dit resulteert in droge gebieden en kleine dunne schalen op de huid.


Oorzaken:

Droge huid wordt veroorzaakt door zowel externe als interne factoren. Externe factoren, zoals lage vochtigheid, koude temperaturen, warme douches, over het gebruik van agressieve zeep en ontsmettingsmiddelen kan de huid droog te maken. Terwijl interne factoren, zoals leeftijd, genetica en persoonlijke en familiegeschiedenis van huidaandoeningen zoals allergieën, astma, dermatitis veroorzaakt ook droge huid. Mensen die lijden aan schildklier aandoeningen zijn ook gevoelig voor droge huid.

Onderliggende aandoeningen:

De huid bestaat uit drie lagen - de epidermis (buitenste), de lederhuid (midden) en hypodermis (binnenste). Epidermis, wordt de beschermende laag bestaande uit eiwitten en lipiden (vetten). Lipid helpt de huid gehydrateerd. Wanneer de huid verliest vet oliën, verliest gemakkelijk vocht en bescherming. Dit maakt de droge huid, waardoor de huid gevoeliger voor huiduitslag en andere problemen (xerosis).

Eczeem, psoriasis, dermatitis, netelroos, etc. zijn ernstige gevallen van droge huid problemen.

Droge huid allergie symptomen:

Hier zijn enkele symptomen van een droge huid:

Ruwe huid schilferig en Grey, Ashy huid bij mensen met een donkere huidskleur:

Droge huid, zoals eerder gezegd, heeft geen natuurlijke vette oliën en vocht. Dit maakt de huid ruw, schilferig, schilferige en soms verhard. Roos is een conventionele aandoeningen als gevolg van een droge huid op de hoofdhuid. Vlokken van een droge huid verbleekt meestal, verbreken en betaald voor hun eigen rekening.

Jeuk:

Jeuk kan de ernst van een droge huid verergeren. Het kan leiden tot een cyclus "jeuk-kras". Deze cyclus is wanneer de persoon is niet erg bewust, zoals wanneer hij/zij wordt in beslag genomen door een belangrijke taak, of tijdens de slaap, etc.

Rood Patch:

Ruwe, kan verhoogde schilferige huid jeuken, waardoor een ernstige branderig gevoel. Dit branderig gevoel maakt de huid rood en rode vlekken veroorzaken.

Scheuren in de huid, die kan bloeden:

Vele malen, droge huid heeft de neiging om te breken, vooral tijdens winters. Deze barsten geworden gras land voor microben. Deze microben infecties veroorzaken in de scheuren, veroorzaakt jeuk, branderig en bloeden. Dit kan leiden tot ernstige infecties van de huid, die kan zich verspreiden naar andere delen van de huid ook.

Lippen gebarsten of beschadigd, handpalmen en hielen:

Gekloofde lippen een eerste symptoom van het gebrek aan water en vocht in het lichaam. Het kan ook een teken van een soort disfunctie in het lichaam. Hetzelfde is met palmen en gebarsten hielen. Hoewel deze symptomen zijn zeer vaak voor en ontstaan ​​vooral tijdens de winter, een arts raadplegen in ernstige gevallen.

Droge huid Allergie Behandelingen:

Er zijn diverse behandelingen voor droge huid en afhankelijk van de ernst van het probleem. Behandelingen kunnen hetzij extern of intern. Paar behandelingen zijn:

Moisturizing:

Hydraterende is een uitwendige behandeling. Het veelvuldige toepassing van moisturizers op het gebied van de huid probleem. Die vochtinbrengende crème om de huid vochtig is effectiever. In geval van extreme droge huid, hydraterende crèmes met ureum of melkzuur zijn nuttig. Deze ingrediënten helpen de huid te houden en te behouden water en houdt uw huid gehydrateerd. Het is effectief in gevallen die niet heel ernstig. Sommige moisturizers zijn - Vaseline, Aquaphor, Cetaphil lotion, Lubriderm Lotion, Crisco plantaardig bakvet enz actuele steroïde crèmes zoals hydrocortison 1% crème, Pramosone 5% crème, triamcinolonacetonide 0,1% crème, kan Clobetasol 0,05% crème ook worden voorgeschreven.

Drugs:

Als de conditie van de huid verergert, raadpleeg dan een dermatoloog is de beste manier om verder te gaan. De dosering van de medicijnen afhankelijk van de ernst van het geval. Als de conditie is nog steeds zeer ernstig, kunnen steroïden ook worden voorgeschreven. Sommige van de orale medicatie zijn: Hydroxyzine (Atarax), difenhydramine (Benadryl), cetirizine (Zyrtec), loratidine (Claritin).

Levensstijl te veranderen:

Dit is de belangrijkste factor bij huidziekten. De meest ernstige droge huidproblemen zoals eczeem, psoriasis, dermatitis, enz., Kan direct worden aangesloten op de onevenwichtige levensstijl, ongezonde of stressvol. Een persoon nodig heeft om gezonde gewoonten aan dit soort aandoeningen te voorkomen te behouden. Je moet voorkomen dat het doen van al deze dingen die het probleem kunnen veroorzaken of verhogen. Zoals, als een persoon allergisch is voor een soort van milieu of voedsel dat droge huid veroorzaakt, moet hij/zij het te vermijden. Indien de verontreiniging of koude is de reden, dan moet u uw huid bedekt als je naar buiten.

Bevochtigen tijdens de winter:

Droge huid, zoals gezegd, optreedt als gevolg van gebrek aan vocht. Bevochtigen de lucht om het vochtig te houden is een goede manier om je huid te beschermen tijdens de winter. U kunt luchtbevochtigers gebruiken thuis en op kantoor ook. Ze maken de lucht droog en nat te verminderen droge huid problemen.

Het toepassen van koude doeken en het vermijden van hitte:

Warmte is een vijand van de huid droog want het ontneemt de huid van het vochtgehalte. Met behulp van stroken van warm water in de huid van haar natuurlijke oliën, waardoor het droog. Je nodig hebt om het hete water met warm water te vervangen om uw huid een beetje 'van wapenstilstand te geven. Je moet ook voorkomen dat de frequente en lange baden. Vijf tot 10 minuten in het bad hydrateert de huid, maar meer dan dat, het is slecht voor je huid. Zepen en agressieve reinigingsmiddelen worden vermeden.

Droge huid is een veel voorkomend probleem en niet goed bezocht. Als u wilt om verdere complicaties te voorkomen, zorg ervoor dat u zorg vandaag nemen van uw droge huid. Indien nodig ,, een afspraak maken met een dermatoloog om een ​​goede oplossing te vinden.

Op het gebied van droge huid, eenvoudige preventieve maatregelen en tijdige werk effectief. Vermijd het gebruik van agressieve zeep en schoonmaakmiddelen. Vermijd ook frequente en reguliere aanvragen flauw verzachtende middelen en moisturizers. Gelukkig droge huid gewoonlijk mild en kan gemakkelijk worden opgelost. Dus niet meer lijden in stilte, en om hulp vragen om mooie, vlekkeloze huid te krijgen!

U een droge huid? Welke behandelingen heb je geprobeerd? Werken ze? Met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha