10 Symptomen duidelijk niet genoeg water te drinken10 Symptomen duidelijk niet genoeg water te drinken

Het water is overal. En 'in het land, in de lucht, de rivieren, en het is in onze kranen. Toch, velen van ons blijven onszelf verloochenen een koele, verfrissende glas water. In plaats daarvan, we drinken frisdrank, gearomatiseerd pop, koffie, thee, en zelfs bier. In feite, voor velen van ons, de meeste van onze inname van water komt eigenlijk van voedsel. Het komt uit hamburger, ham, kaas en dergelijke. Doet kom uit een echt glas water.

In veel opzichten is dit een zeer slechte zaak. Water is een natuurlijke hulpbron, en om ons te beroven van het, we doen een aantal ernstige schade aan ons lichaam. Om u een idee van de reden waarom het water is van belang te geven, laten we eens kijken naar 10 duidelijke tekenen of symptomen van niet genoeg water drinken.


1. Heeft u een droge mond

Als we dorst, het is zo gemakkelijk om een ​​suikerhoudende drank drinken. We weten dat een suikerhoudende frisdrank zal ons genezen van onze dorst, dus is het logisch dat dit is wat we konden drinken. Maar een suikerhoudende frisdrank is slechts een tijdelijke oplossing voor een probleem op lange termijn.

Zie, een van de redenen waarom u een droge mond, omdat de slijmvliezen van de mond zijn niet goed gesmeerd. Suikerhoudende dranken niet een goede baan in hun glijmiddel te doen - maar het water doet. Dus drink!

2. u een droge huid

Naast een duidelijke symptomen van het niet genoeg water drinken is een droge huid. Er is grootste orgaan van uw lichaam en uw huid. Als zodanig moet voldoende gehouden worden gehydrateerd. Zo niet, dan wordt het droog. Een van de belangrijkste redenen waarom we een droge huid is, want we zijn uitgedroogd. Als je niet genoeg water drinken, kan ons lichaam niet zo veel als hij zou willen zweten. Als gevolg van deze, kan ons lichaam doorzeefd met vuil en overtollige olie geworden. Ew.

3. Heeft u droge ogen

Die last hebben van droge ogen? Het klinkt alsof je een glas water nodig! Als je rond je lopen met bloeddoorlopen ogen, kon je dwalen wat in de wereld gaande is. Je zou kunnen veranderen in een vampier - of je kan gewoon de ontbrekende water.

Zie, zonder water, droog ons lichaam is. Onze mond is droog, onze huid droogt, en zelfs onze ogen opdrogen. Hoewel dit levert geen ernstige gezondheidsproblemen, niet leiden tot een beetje 'te veel vampier en zombie dat we liever kijken.

4. Heeft u een hoofdpijn

Oke, we hebben het niet over een migraineaanval hier full-on, maar als je een lichte hoofdpijn kan een ander symptoom van genoeg water niet drinken zijn. Als je het type persoon die lijdt aan hoofdpijn vaak vervelend, kon het wel een duidelijk teken dat je een slechte mensen die niet van het water niet te drinken! Het is gemakkelijk om deze situatie op te lossen en het opruimen van die vervelende hoofdpijn; ga gewoon naar de keuken en schenk jezelf een dikke glas cool stuff! Zijn!

5. Heeft u gewrichtspijn

Wist u dat uw schijven zijn 80% water? Natuurlijk is, en dus is je kraakbeen. De mijne is ook. Ieder van u! Daarom is het essentieel dat we drinken meer water om te zorgen voor onze ruggenwervelschijven en kraakbeen. Als we dat doen, we ons openstellen voor pijn in de gewrichten echt onbelangrijk wat betekent dat we de schok van plotselinge bewegingen niet kan absorberen. Zie, zonder voldoende water, kunt u vergeet alles draait. Je kunt waarschijnlijk zelfs vergeten om te gaan winkelen. En bukken? Ja, je bukken dagen zijn achter je als je niet genoeg water drinken.

6. Het is verstopt

Een van de duidelijke symptomen van het niet genoeg water drinken is constipatie. Weinig mensen willen toegeven dat ze zijn verstopt, maar een van de gemakkelijkste manieren om constipatie te verlichten is om meer water te drinken. Water helpt smeer de spijsvertering en houden dingen goed tikt. Zo niet smeren van de dikke darm te nemen al dat water te werpen en het verlaten van absoluut niets voor je darmen. En een droog darm leidt tot problemen. We zullen niet ingaan op details.

7. Bent u honger

Omdat velen van ons de meeste van onze inname van water uit het voedsel, we denken vaak dat we zijn honger toen we zijn eigenlijk gewoon dorst. Je lichaam schreeuwt om water, maar omdat je geest je nog dat je de meeste van uw hamburgers en wafels, trucs die u denken dat je honger hebt.

Dus de volgende keer dat u lijdt aan de pijn van de honger in een ongewone tijd van de dag, waarom niet proberen een glas water? Misschien vindt u dat honger verdwijnt vrij snel.

8. De temperatuur van het lichaam is gek

Een van de duidelijke symptomen van het niet genoeg water drinken is wanneer de lichaamstemperatuur is gek. Water wordt door het lichaam te helpen afkoelen, en speelt een belangrijke rol bij het voorkomen van inwendige organen oververhitting. Het water is dus noodzakelijk na een training. Maar als u beslist tegen het drinken van voldoende water, kan de lichaamstemperatuur al geworden in de war. Je zou het gevoel te warm of te koud, en je kan warmte krampen en een snelle pols lijden. Zonder te willen om je bang te maken, kan het gebrek aan water leiden tot een hitteberoerte.

9. langer ziek blijven

Je kunt niet afschudden een koud? Dit kan een ander symptoom van het niet genoeg water drinken zijn. Wanneer we water drinken, geven we onszelf de kans om vervelende giftige stoffen die slecht voor ons zijn te elimineren. Maar als je niet niet in de buurt genoeg water drinken, zijn we eigenlijk zeggen om gifstoffen:

"Hey toxines! Verblijf voor een tijdje ', maak jezelf thuis! Er is een hart aan de linkerkant, en u zult mijn nier vinden van ergens aan de rechterkant. Het brein is het noorden. Ja, maar maak het jezelf comfortabel."

Je lichaam zal proberen om gifstoffen te trekken water uit het bloed te bestrijden, maar dit alleen brengt een hele reeks van andere problemen.

10. Heb je het gevoel Groggy

Het water brengt een aantal voordelen voor het lichaam. Helpt te voeren zuurstof aan je organen, het geeft je een boost van energie en vervelende gifstoffen uit je lichaam te elimineren. Als je niet genoeg water te krijgen, kan je chemische samenstelling onevenwichtig geworden, wat leidt tot een hele reeks vervelende symptomen, zoals duizeligheid.

Bent u bekend met andere symptomen van genoeg water niet drinken?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha