10 SWAPS lekker en gezond voedsel dat je leven zal veranderen10 SWAPS lekker en gezond voedsel dat je leven zal veranderen

Vaak, als mensen besluiten dat ze willen gaan leven gezond, maken dergelijke drastische veranderingen in hun dieet dat maakt het moeilijk om vast te houden aan de nieuwe levensstijl. Het mag niet zo zijn, maar, want er zijn tal van eenvoudige dingen die je kunt doen om uw dieet te veranderen zonder ingrijpende veranderingen in uw levensstijl te maken. Als u wilt om gezond te eten, maar niet wilt dat uw hele menu te veranderen, probeer deze dan gezond voedsel swaps die echt je leven kan veranderen:

1. Snack Swap voor een stuk fruit

Één van de grotere en gemakkelijker te gezond voedsel swaps maken is om fruit te eten in plaats van calorierijke snacks. Deze uitwisseling is heel simpel, maar het kan een groot verschil maken voor uw gezondheid. De volgende keer dat je voelt de behoefte van een maaltijd snack, pak een appel of een banaan in plaats van een winkel gekocht snack. Het zal veel beter voor u, en u helpen gewicht te verliezen.


2. Swap rood vlees zalm

Gewoon ruilen rood vlees van de zalm, een maaltijd per week, zal bijdragen tot het verminderen van de hoeveelheid verzadigd vet je eet en ook u te voorzien van een aantal van deze gezonde omega-3 vetzuren die zo goed voor je lichaam.

3. Eet volkoren granen in plaats van wit brood

Wit brood heeft veel goedheid ontdaan van te maken, om het wit te maken, dan is een zeer eenvoudig voedsel swaps gezond is om volkoren brood in plaats van wit te kiezen. Volle granen bevatten meer vezels en een hogere voedingswaarde ook.

4. Verandering van volle melk tot magere melk of amandelmelk

Als u van uw melk, maar wil het vet te verminderen, schakel dan uit volle melk naar halfvolle of ga voor de amandelmelk, als je lactose-intolerant. Zoek vetarme mogelijkheden om andere zuivelproducten, alsmede kaas en yoghurt.

5. Kies voor de toegevoegde suiker ontbijtgranen

Het ontbijt is een belangrijke maaltijd die u niet mag missen. Maar je kan net zo veel als 50 of meer suikerklontjes die zijn toegevoegd aan je ontbijtgranen te eten. In plaats daarvan kiezen voor gewoon havermout met fruit en bessen toegevoegd of ga voor de volkoren versnipperd, voor een suikervrije gezond ontbijt.

6. Gebruik meer kruiden en minder zout

Een van de grote voedsel swaps gezond is om meer kruiden en minder zout te gebruiken. Als u vindt dat het eten is te flauw, zonder cue, probeer dan het toevoegen van meer kruiden en specerijen voor uw keuken. Het is een veel gezonder om meer smaak in je eten te brengen.

7. Eet soep of salade voor lunch in plaats van een broodje

Sandwiches, vooral die gekocht in de supermarkt, kan zeer hoog in calorieën, vet en zout. Dus maak de verandering gemakkelijk voor een salade of een kom soep in plaats. Wees voorzichtig over de medicijnen die u met uw salade hoor!

8. Probeer suiker vervangen met kaneel

Kaneel kan een grote, natuurlijke suiker vervanger. Probeer het gebruik van kaneel in koffie, thee of toegevoegd aan ontbijtgranen of gebakken producten. Het heeft vrijwel geen calorieën en het smaakt fantastisch.

9. Swap sap voor hele stukken fruit

Winkel koopt vruchtensappen bevatten vaak toegevoegde suikers en andere additieven en is nergens in de buurt zo goed voor u als hele vrucht is. In plaats van het drinken voorbereid, gebotteld sap, eet een stuk van de hele vrucht of maak smoothies plaats.

10. Gebruik olijfolie in plaats van slasaus

Saladedressings, zoals ranch dressing, kan komen met een ton van calorieën en additieven, om de dressing te verlaten en giet er een beetje 'extra vergine olijfolie over je salade. Dit is een veel gezonder alternatief en uw salade zal nog steeds een heerlijke smaak.

Wat is uw favoriete gezond voedsel te eten? Voel je vrij om je eigen tips delen voor gezond eten en gezonde voeding swaps in het opmerkingenveld.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha